Teşekkürler biz daha keseyi göremedik çok yeniymis 4+3 görünüyor programdaArkadaşlar cevap yazayım size de bilgi olsun. Ben iki gündür testi aynı yerde yaptırdım bugün daha düşük çıktı , doktoruma gittim. Kese göründükten sonra bu rakamın pek bi önemi kalmıyor dedi
Kızlar 5+0da keseyi gören var
Bende yaşadım dış gebelik olabilir daha fazla büyümeden bebek hemen hastaneye gidin gerekirse acile gidin akşam birebir aynısını yaşamışız dış gebelikle sonuçlandı lütfen bir an önce gidinDün verdiğim beta 8400 ken bugün sağlık ocağında kan aldılar 8230 çıktı artacağına neden azaldı bilgisi olan var mı
elbette cogul gebelikte zaten cok daha yuksek cikiyor hormon.ama gun sayisi aynidir.dollenmeden 35 40 gun icerisinde canlanir bebek.ikiz gebelikte farklı mi bu oranlar teşekkürler açıklamalar için
evet dinlenmen en dogru hareket fakat baska bir drun fikrini almalisin.malesef her drun bilgisi tecrubesi farkliArkadaşlar merhaba tekrardan doktor keseyi gördü ama bana kese biraz uzamış düşük riski var dedi progestan verdi hem iğne hem fitil şeklinde 5+1 im suan cok tedirgin oldum ilk gebeligim birde daha once yasayan arkadaslar ben tekrar ne zaman gideyim kontrole bu doktoru sevmedim devlete gitmeyecegim bidaha ozele gideyim diyorum sizce
Tekrar ne zaman gitmeliyim ve dusuk riski cok uzdu beni surekli yatiyorum dogrumu yapiyorum bilmiyorum..
hayırlı olsun canım, nezamn yaptın testi adetten önce mi sonra mı? ve ne gibi belirtilerin olduSanırım benim de topiğim burası olacak. :) Az önce ilk silik çizgiyi gördüm.
Beta takibi 48 saatte bir ver demişti bana kadın dogumcu devlete gittim bende 4. Gün gecikmede verdim 48 saat sonra bidaha verdim sonuç bekliyormKızlar selam bugün sağlık ocağında test verdim yarın çıkacak.Doktor 7 veya 8. haftada kadın doğuma git dedi .Beta takibini sordum 1 hafta sonra tekrar verebilirsin dedi.Son adet tarihime göre bugün 5 haftalık oluyor.Adetime 4 gün kala silik adet 2 gün geçtikten sonra koyulaşmış ikinci çizgiyi gördüm.Siz nasıl bir yol izlediniz ?
Sizin ilk betanız kaç çıkmıştı ? sağlıcaksa gelsin bebişinizBeta takibi 48 saatte bir ver demişti bana kadın dogumcu devlete gittim bende 4. Gün gecikmede verdim 48 saat sonra bidaha verdim sonuç bekliyorm
Çok teşekkür ederimSizin ilk betanız kaç çıkmıştı ? sağlıcaksa gelsin bebişiniz
Bende 10.000 lerde olunca gitmeyi düşünüyorum canım allahtan birşey olmazsa hafta içi o değeri görürüm o şekilde randevu oluşturacağım. şimdi gitsem keseyi görecek kalp sesini duyamıcak sonra alsana bir stres daha iyisimi değer artsın ki tek seferde hepsini göreyim içim rahat ayrılayım ordanKızlar selam bugün sağlık ocağında test verdim yarın çıkacak.Doktor 7 veya 8. haftada kadın doğuma git dedi .Beta takibini sordum 1 hafta sonra tekrar verebilirsin dedi.Son adet tarihime göre bugün 5 haftalık oluyor.Adetime 4 gün kala silik adet 2 gün geçtikten sonra koyulaşmış ikinci çizgiyi gördüm.Siz nasıl bir yol izlediniz ?
bunu 2 sene önce bende yaşamıştımBizim tahmini doğum 27 Aralık ama ben buraya da bakıyorum Ocak olma ihtimali de olabilir
Teşekkür ederim.hayırlı olsun canım, nezamn yaptın testi adetten önce mi sonra mı? ve ne gibi belirtilerin oldu
Evet malesef o süreç stresli oluyor inşallah güzel geçer tüm süreçBende 10.000 lerde olunca gitmeyi düşünüyorum canım allahtan birşey olmazsa hafta içi o değeri görürüm o şekilde randevu oluşturacağım. şimdi gitsem keseyi görecek kalp sesini duyamıcak sonra alsana bir stres daha iyisimi değer artsın ki tek seferde hepsini göreyim içim rahat ayrılayım ordan
bugün 5 hafta dayım. inşallah hersey gönlümüzce olurEvet malesef o süreç stresli oluyor inşallah güzel geçer tüm süreçsen kaçıncı haftandasın
Benim de son adet tarihine göre 5.haftam betaya hiç baktırmamıştım yarın olsa da baksam sonucabugün 5 hafta dayım. inşallah hersey gönlümüzce olur
Evet canım en doğrusunu yapıyorsun , eğilme , uzanma , merdiven çıkma , 1 kg üstü kaldırma , çok ayakta durma bol bol yat dinlen ve Protestanı kullan mutlaka. Ve farklı doktora görünme konusunda da çok iyi düşünmüşsün. Özel de iyi bir doktora git iyice incelesinler devlette üstün körü bakıyorlar benceArkadaşlar merhaba tekrardan doktor keseyi gördü ama bana kese biraz uzamış düşük riski var dedi progestan verdi hem iğne hem fitil şeklinde 5+1 im suan cok tedirgin oldum ilk gebeligim birde daha once yasayan arkadaslar ben tekrar ne zaman gideyim kontrole bu doktoru sevmedim devlete gitmeyecegim bidaha ozele gideyim diyorum sizce
Tekrar ne zaman gitmeliyim ve dusuk riski cok uzdu beni surekli yatiyorum dogrumu yapiyorum bilmiyorum..
Hoş geldin canım , hayırlı olsunSanırım benim de topiğim burası olacak. :) Az önce ilk silik çizgiyi gördüm.
teşekkür ederim amin inşallahelbette cogul gebelikte zaten cok daha yuksek cikiyor hormon.ama gun sayisi aynidir.dollenmeden 35 40 gun icerisinde canlanir bebek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?