Evet cok yoğun bir doktor.
Bende randevu bulamadığım için öncesinde başka doktorlara gitmek zorunda kalmıştım aynı hastanede. Ama Neslihan hoca gerçek anlamda insanı çok rahatlatan tatlı bir kadın. Bir kere randevuya gittikten sonra zaten 3-4 hafta sonrasına alıyorsunuz o zaman kolay bulunuyor
Ben de aldım fetal dopplerden cuma elime geçecek bakalım . En azından o içimizi rahatlatır. Hisseden arkadaşlar şanslı .
Bir yarım saattir ara ara midemin 3 parmak falan altı pıt pıy baya atıyor dışarıdan hissediliyor ama o bebek değil bence bebek o kadar yukarıda değildir değil mi
Kızlar selam pendik medikal parkta halide yüksel hocayı öneren arkadaşlarım, hoca cinsiyet için erkenden yorum yapıyor mu yoksa 16 dan önce söylemem mi diyor
Kızlar selam pendik medikal parkta halide yüksel hocayı öneren arkadaşlarım, hoca cinsiyet için erkenden yorum yapıyor mu yoksa 16 dan önce söylemem mi diyor
Fetal dna nipt nerede yaptırdınız acaba. Ben de haftaya vereceğim. Doktor genoks diyor ben ise Fransa firması eurofins düşünüyorum ama bilemedim. Genoks Türkiye’de test yapıyor
Ben de aldım fetal dopplerden cuma elime geçecek bakalım . En azından o içimizi rahatlatır. Hisseden arkadaşlar şanslı .
Bir yarım saattir ara ara midemin 3 parmak falan altı pıt pıy baya atıyor dışarıdan hissediliyor ama o bebek değil bence bebek o kadar yukarıda değildir değil mi
Kizlar benim geceleri ayaklarim ellerim sismeye basladi. Su yu cok icince veya acken icince de midem bulaniyor. Ne yapacagimi bilemedim. Var mi benim gibi olan
Kizlar benim geceleri ayaklarim ellerim sismeye basladi. Su yu cok icince veya acken icince de midem bulaniyor. Ne yapacagimi bilemedim. Var mi benim gibi olan
Bende de ayni sorun var yaa. 13+5 teyim. Şu ana kadar sadece hafif bulantim olurdu bugun ilk kez cok yogun kusma derecesine gelecek sekilde bulantim oldu ve kafamin ici sersem gibi. Nefes darligi huzursuzluk bisey yiyememe hepsi var. Hani azalmiyomuydu gittikçe?
Bende ilk 3 ayda bir kere kusmuşumdur haftada 2 3 gün bulantım oluyordu şimdi her gün bulantı hafta 2 3 kusma şeklindeyim. Bebek büyüdükçe mideyi zorluyor olabilir. Yengemin doğuma kadar geçmemişti bulantı ve kusması. Doğuma giderken bile kusmuş. Bazılarında geçmiyor malesef.