2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    236
Cok gecmis olsun.bende dun heralde doguruyorum dedim bel kasik agrisi ikisi birden gecmiyor dinleniyorum birde gece 2 2.30 gibi dalabilmisim cok sukur dedim bugunde dogurmadim

Cok gecmis olsun.bende dun heralde doguruyorum dedim bel kasik agrisi ikisi birden gecmiyor dinleniyorum birde gece 2 2.30 gibi dalabilmisim cok sukur dedim bugunde dogurmadim
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Çok yoğun ve yorucu günler geçirdim ilk defa böyle oldum beni de bi korku sarmadı değil makatıma kadar vuruyor ağrı

Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Çok yoğun ve yorucu günler geçirdim ilk defa böyle oldum beni de bi korku sarmadı değil makatıma kadar vuruyor ağrı
Cok yormamiz gerekiyor kendimizi ve her firsatta dinlenmemiz gerekiyor cocuklu hamileler olarak ama iste herzamn istedigimiz gibi gitmiyor.allah yardimcimiz olsun

Anneler selam, ben de 28. Haftadayım. Bir kaç saattir göbek deliğimin çevresinde başlayan bir ağrı var. İçten sızı şeklinde. Bebiş çok hareketli. Ayaktayken artıyor yatınca azalıyor. Bir de tuvalete gittiğimde sanki bebek çıkacak gibi bir his geliyor. Baskı hissediyorum. Sürekli tuvaletim var gibi, yapsam da bitmiyor sanki. Çok panik yaptım. Normal mi bunlar acaba. Yatınca geçen ağrıdan korkmayın diyolar da öyle olmuyo maalesef

Arkadaşlar öğrencimin tarama testi sonucu ben yaptırmadım anlamadım da doktor çok üstüne gitmiş 17. Haftaya giriyor bebeği almayı önermiş ya da amniyosentez yapılacak demiş doktoruma gitmeme baya var ona da soracağım

Eklentiler

• fe96868a-3834-4b4a-a530-fdb30ec6f50a.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 120
  • ddd422c6-1439-4857-9284-8b1b00c513fc.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 125
50:1 çok yüksek bi risk. Rabbim en doğru kararı vermeyi nasip etsin

Çok teşekkür ederim canım dikkate alacağım

Mastitle nasıl başa çıkıyordunuz? Çok saçma ve acılı bir şey ya. Perişan oldum. Saat başı süt sağ dediler. 2 saatte bir sağıyorum ama bu sefer uyumaya hiç vaktim kalmıyor

Bnm de böyleyken doğum yapmıştım oğlumda.sezaryense zaten 38 oldun mu almak istiyorlar.ben 38+5i görmek istiyorum inşallah.2 Ocak oluyor
Tri 21 baya yüksek çıkmış.fetal DNA yaptiramiyor mu bu haftalar da acaba
Mastitle nasıl başa çıkıyordunuz? Çok saçma ve acılı bir şey ya. Perişan oldum. Saat başı süt sağ dediler. 2 saatte bir sağıyorum ama bu sefer uyumaya hiç vaktim kalmıyor
Emzrmek çok güzel ama mastit Berbat bsy.saat başı sagmadim ben .oğlumu emzirdim eğer mastit olacagimi anlarsam hemn oğlumu emzirirdim.simdi yine korkuyorum.oglumda sağolsun gece gündüz emzik gibi kullanirdi memeyi ama ilk zamanlar tabi midesi ne kadar ki biraz emip uyuyorlar.ozamn zor oluyor ben sağıp buzluğa atardim ama öyle saat başı değil.

Yaaa gecmis olsun.agiz içi yaralarına dut pekmezi oneriyorlar ama sanırım senin oğlan küçüktü. pekmez yasak mı değil mi bilmiyorum o aylarda.degerlerinde düşüklük mu var acaba.ilk gebeliklerimizde genelde çoğumuz yaşamadık sanırım bu ağrıları.ben yürüyemez haldeyim nerdeyse o pelvik ağrısından.sanki yere düştü düşecek gibi.Allah yardımcımız olsun hepimizin.acı cektigimi her görüşünde eşim sen de dogurcan da dio sanki bilerek acı çekiyorum

Anladım teşekkürler

Çok teşekkür ederim pekmez yasak değil 14 aylık hatta dün verdim ama üzüm pekmezi verdim bugün ağzına bişey almadı ödü kopuyor canı yanacak diye değerleri de iyi aslında hastalığının 2.gününde dr a gittik iyiydi değerleri ama ateş uzun sürünce böyle oldu sanırım
Valla benim kalça kemiklerim fecaat durumda hemde bebe ters durmasına rağmen resmen yanlarıma tekme atıyor. Benimde eşim bu halimi görünce erken doğurmayasın dedi alem bunlar valla

Merhaba teyzeleri herkes hemen hemen son hallerini paylaşınca bende paylaşmak istedim bize de kaç haftadır yüzünü göstermiyordu son dakikada supriz yaptı gülümseyerek
maşallah ya ne güzel gülümsemiş içimizde böyle tatlı tatlı gülümseyen minik birilerin olduğunu bilmek ne güzel

Bende ocak 8 gibi 38 haftalık olıyorum bi sorun olmazsa o hafta alırlar sanırım
Alır bence.hatta bana tam 38de alalım çok dayanamazsan dedi.28 Aralık olunca dedim bı kaç gün daha sabrederim anı bı durum olmazsa dedim bakalım.eger 2 Ocak beklersek kizcemle 58gunumuz kalmış oluyor hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…