Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hiç açılmıyor indirdim ama
Şubeye gidip almak gerekiyor sanırım, mesajda öyle yazıyorduBende böyle bir ekran çıktı kızlar.Halkbank hesabım var onda para yok ama![]()
Canım bendede 4700yaziyor ben 300almadim ama daha önce hiç nasıl olucak pekiŞimdi uygulamadan açabildim. 4700 TL yatmış, daha önce pttye 300 TL yatmıştı sanırım ondan bu tutar yatmış
Ben uygulamayı indirdim ama sonuçlanan bir talep görünmüyor siz nereden açtınız acaba bu sayfayıŞimdi uygulamadan açabildim. 4700 TL yatmış, daha önce pttye 300 TL yatmıştı sanırım ondan bu tutar yatmış
Kaç damla veriyorsunuzVerdikten 1 saat sonra falan emzirmeye çalışıyorum çünkü süt demir emilimini azaltiyormus doktor öyle dedi bana canım
selamlar, ne yaptınız. Sakladınız mı hangisiyle anlaştınız?Kızlar stembio ve babylife dan aldığım fiyatlar da bu şekilde. Kendi doktorum babylife en iyisi diyor![]()
Belki de o 300 TLyi düşmüşlerdirŞimdi uygulamadan açabildim. 4700 TL yatmış, daha önce pttye 300 TL yatmıştı sanırım ondan bu tutar yatmış
İçindeki damlalikya 0.5yaziyor ondan iki tane veriyorum ama ikinciyi çok doldurmuyorumKaç damla veriyorsunuz
Bize 7 damla dediİçindeki damlalikya 0.5yaziyor ondan iki tane veriyorum ama ikinciyi çok doldurmuyorum
Yasa onaylanmadan önce başvurduk ya o zaman eski sisteme göre 300 TL ödeniyordu pttye yattı o para. E devlete girip arama kısmına ptt yaz, ptt üzerinden yapılan ödemeler diye bir şey çıkıyor. Oraya tıklayınca görürsün. Pttye gidip alabilirsin 300 TLyiCanım bendede 4700yaziyor ben 300almadim ama daha önce hiç nasıl olucak peki
İlköğretmenim Ailem uygulamasına girip çocuklar kısmına tıklıyorsunuz. Orada ödeme bilgisine tıklayınca görürsünüz. Tabii önce anasayfadan e devlet çocuk ekleye tıklamak lazımBen uygulamayı indirdim ama sonuçlanan bir talep görünmüyor siz nereden açtınız acaba bu sayfayı
Demir damlasının ne kadar verileceği bebeğin kilosuna göre değişir. O yüzden doktorunuz kaç damla dediyse o kadar kullanınBize 7 damla dedi
birkaç ödeme şeklinde görünüyor benim ilk çocuk normalde 5bin yatması lazımİlköğretmenim Ailem uygulamasına girip çocuklar kısmına tıklıyorsunuz. Orada ödeme bilgisine tıklayınca görürsünüz. Tabii önce anasayfadan e devlet çocuk ekleye tıklamak lazım
Canım çok teşekkür ederim evet 300,TL oraya yatmış sanırım görünüyor ozaman birini halktan birini PTT den cekicem sanırım bugün bı giderim bakalım halkbank yatmismi çoğu kişinin yatmış galibaYasa onaylanmadan önce başvurduk ya o zaman eski sisteme göre 300 TL ödeniyordu pttye yattı o para. E devlete girip arama kısmına ptt yaz, ptt üzerinden yapılan ödemeler diye bir şey çıkıyor. Oraya tıklayınca görürsün. Pttye gidip alabilirsin 300 TLyi
Damla olarak bilmiyorum ama bizimki 0.5olcekle iki tane canım doktor ne dediyse sen öyle verBize 7 damla dedi
Aaa sizin neden böyle sistemin kafası karışmış galibabirkaç ödeme şeklinde görünüyor benim ilk çocuk normalde 5bin yatması lazım
Daha önce nüfusa kayıtlı başka bebeğiniz var mı kaybettiğiniz.mesela ben 3bebeğimi kaybettim bu 4.bebeğim kayıtlardabirkaç ödeme şeklinde görünüyor benim ilk çocuk normalde 5bin yatması lazım
Bana doktor aç karnına ver hangi öğünde verdiğin farketmez dedi.ben iki emzirme arası veriyorum.10damlaKızlar demir damlasını nasıl veriyorsunuz emzirmeden önce veya sonra? Doktor farketmez dedi