- 16 Ağustos 2024
- 54
- 21
- 3
- 37
Sizinde regl gununuzmus benim gibi. Sizin testin markasi neydi acaba kaset testmi erken testmi.Kızlar dayanamadım test yaptım 3 saat falan tutabildim idrarımı. Takvime göre bugün regl günüm lütfen bakar mısınızEvanora Y yesilelma13 @Ilknur0310 ve diğer kızlar
Erken test awox markasıSizinde regl gununuzmus benim gibi. Sizin testin markasi neydi acaba kaset testmi erken testmi.
Belki gec dollenmedir bizimkiler ondan net cikmiyordur bugun. İyi dusunelim iyi olsunErken test awox markası
Evet ben de geç yumurtladım takvime göre büyük ihtimalleBelki gec dollenmedir bizimkiler ondan net cikmiyordur bugun. İyi dusunelim iyi olsun
Evet kuzum sanki gölge var gibi sabah yada yarın bence tekrarla geç döllenme olabilir tabiii ama testlere hiç güvenim kalmadı
Evet geç yumurtlamış olabilirim ben de testlere hiç güvenmiyorumEvet kuzum sanki gölge var gibi sabah yada yarın bence tekrarla geç döllenme olabilir tabiii ama testlere hiç güvenim kalmadı
Ay katılıyorum kuzum sanaa hemde cok cok zooor. Bende bekliyorum mesela ama birde bana sorAyy beklemek çok zor çok keşke döllenme olur olmaz testte çıksa da böyle beklemek zorunda kalmasak
Oh hadi gecmis olsun kuzuuum gidiyo musun artik özgürlüğeBen de yollardaym tam 9saattiroy diğer evime gidiyorum herkesden uzağa hahahah
Hakkinda hayirlisi canim o zamn. Ama bence dr yumurta takibi yaparken ilac kullanmayi denemek isterse deneyebilirsin. Tercih senin tabiki.Hayırlısı ya suanda istedese yapmam öyle bişey cok erken çünkü 3.deneme daha öncelik normal yumurtlama günü takibini soracağım buaydanda cok ümitli degilim hastalık filan bagsıklıgım baya düşmüştür oyuzden bu ayı hemen hızlıca gecmek istiyorum
İlaca ragmen olabilir mi pek bilemedim canim ya. Ama regl oncesi de olabiliyormus akinti artisi bazi aylar. Ztn akıntı genelde hep var kadinlarda sanki. Duphastonu nasil kullan demisti sabah aksam mi ve ne zmana kadarAyyy aklımada o geliyor ama ov testim yokbirde duphastonda kullandım hamile kalırsam tutunması için dr vermişti . Acaba ilaca rağmende ikinci yumurtlama olabilirmi
Olabilir canım ama benim yumurtlama tarihim belli dr baktı cünküü büyük ihtimal yok bende bakalım yarın regli olucam mı duphastonda kullandımEvet geç yumurtlamış olabilirim ben de testlere hiç güvenmiyorum
Canim benim hamile olsan bile cikmaz ki ama testteeeAkıl kârı değil iş olsunperşembeye kadar daha rahat beklerim en azından perşembe de çıkmazsa sonraki pazartesi
İnşallah canım ben belirtilere göre 24 ocakta yumurtlama gördüm çünkü akıntım o zaman geldi. Ben hiç kullanmadım 1 yılı doldurmayı bekliyorum. Hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimizeOlabilir canım ama benim yumurtlama tarihim belli dr baktı cünküü büyük ihtimal yok bende bakalım yarın regli olucam mı duphastonda kullandıminşallah sende vardır kuzum cok sevinicem
Yapma canim testler bosa gider. Cunku hep pozitif goreceksin. Bende yapmistim daha once oyle olmustu.Yapmayayım mi o zaman doktorum da yapma dedi ben dinlemedim yine
Amin kuzum aminnAy canım o kadar haklısın ki inşallah rabbim şu zorluklarda kolaylıkla nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Evet kuzu akıntı her kadında olabiliyor ama benim normalde regli öncesi filan cok olmazdı ama büyük ihtimal ilaçlardan kaynaklı oluypr . Duphastonu sabah akşam 10 gün kullandım 6 gün oldu biteli geçen ayda kullanmıştım bittikten 4 gün sonra regli olmuştum bu ay gelen giden yok henüzİlaca ragmen olabilir mi pek bilemedim canim ya. Ama regl oncesi de olabiliyormus akinti artisi bazi aylar. Ztn akıntı genelde hep var kadinlarda sanki. Duphastonu nasil kullan demisti sabah aksam mi ve ne zmana kadar
Amin canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah canım ben belirtilere göre 24 ocakta yumurtlama gördüm çünkü akıntım o zaman geldi. Ben hiç kullanmadım 1 yılı doldurmayı bekliyorum. Hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize
Hahahahahhaahah gerçekten çıkarmıışBir sitede okumuştum "hamilelik düşüncesini beynimden çıkardığımda bir baktım google da hamileliği düşünmediğinde gebe kalınırmı diye arıyormuşum"
Ah kurban olduğum Allahım emeklerini, emeklerimi, emeklerimizi boşa çıkarmasın... kalpten sarildim sana.. inşallah icindeki tuhaf duygulari bebegin yapiyordur da annesine heyecan vermek için oluyordur o hisler.Evet maalesef yumurtam anca o kadar büyütüldü iğnelerle çok iyi bir ilaç kullandım açıkçası menapur 75 kullandım belki dıymuşsunuzdur bir flakonu 1027 tl ben tam 26 tane flakon aldım ve üstünede ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırdım. Adetimin 3. Günü başladık taa 14. Gününe kadar kullandım 15 mm yumurtam oluşunca doktorumda söyledi çok istediğim boyutta değil ama yinede çatlatma iğnesi ve ilişki günleri saatleri verdi. Bir umut bekliyoruz açıkcası ama işte içimde tuhaf duygularla doluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?