2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar aranızda duphaston kullanan var mı daha önce? Ben bu ay yumurtlama sonrası kullandım ilk kez. 1 hafta sonra hafif lekelenmler oldu 10. Günümde baya kanamam oldu ped kullanacak kadar. Bi baktım vücut sıcaklığım da düşmüş sanki adet olmuşum gibi. Bu ilacı kullanırken bu kadar erken adet olunur mu? Yoksa ara kanama denilen ley midir bu? Şimdi ilaç biteli 4 gün oldu adet olmayı bekliyorum hâlâ

Ayy beklemek çok zor çok keşke döllenme olur olmaz testte çıksa da böyle beklemek zorunda kalmasak
Ay katılıyorum kuzum sanaa hemde cok cok zooor. Bende bekliyorum mesela ama birde bana sor insan heyecan yapiyor yaa. Ne guzel olurdu yumurtaniz döllendi diye bir bildirim gelseydi icerden bize

Ben de yollardaym tam 9saattir oy diğer evime gidiyorum herkesden uzağa hahahah
Oh hadi gecmis olsun kuzuuum gidiyo musun artik özgürlüğe 2 ay mi oldu senin mini esaret nerdeyse. Dikkatli gidin canim yollar kalabaliktirr

Hakkinda hayirlisi canim o zamn. Ama bence dr yumurta takibi yaparken ilac kullanmayi denemek isterse deneyebilirsin. Tercih senin tabiki.
Zencefil bal fln tüket canim. Multivitamin al.

Ayyy aklımada o geliyor ama ov testim yok birde duphastonda kullandım hamile kalırsam tutunması için dr vermişti . Acaba ilaca rağmende ikinci yumurtlama olabilirmi
İlaca ragmen olabilir mi pek bilemedim canim ya. Ama regl oncesi de olabiliyormus akinti artisi bazi aylar. Ztn akıntı genelde hep var kadinlarda sanki. Duphastonu nasil kullan demisti sabah aksam mi ve ne zmana kadar

Olabilir canım ama benim yumurtlama tarihim belli dr baktı cünküü büyük ihtimal yok bende bakalım yarın regli olucam mı duphastonda kullandım inşallah sende vardır kuzum cok sevinicem
İnşallah canım ben belirtilere göre 24 ocakta yumurtlama gördüm çünkü akıntım o zaman geldi. Ben hiç kullanmadım 1 yılı doldurmayı bekliyorum. Hayırlısıyla kavuşalım bebeklerimize

Yapmayayım mi o zaman doktorum da yapma dedi ben dinlemedim yine
Yapma canim testler bosa gider. Cunku hep pozitif goreceksin. Bende yapmistim daha once oyle olmustu.
Ay canım o kadar haklısın ki inşallah rabbim şu zorluklarda kolaylıkla nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Amin kuzum aminn Allahım saglikla nasip etsin inşallah bizlere hamile kalip dogurup saglikla büyütmeyi

İlaca ragmen olabilir mi pek bilemedim canim ya. Ama regl oncesi de olabiliyormus akinti artisi bazi aylar. Ztn akıntı genelde hep var kadinlarda sanki. Duphastonu nasil kullan demisti sabah aksam mi ve ne zmana kadar
Evet kuzu akıntı her kadında olabiliyor ama benim normalde regli öncesi filan cok olmazdı ama büyük ihtimal ilaçlardan kaynaklı oluypr . Duphastonu sabah akşam 10 gün kullandım 6 gün oldu biteli geçen ayda kullanmıştım bittikten 4 gün sonra regli olmuştum bu ay gelen giden yok henüz

Ah kurban olduğum Allahım emeklerini, emeklerimi, emeklerimizi boşa çıkarmasın... kalpten sarildim sana.. inşallah icindeki tuhaf duygulari bebegin yapiyordur da annesine heyecan vermek için oluyordur o hisler.
Seni anliyorum canim hem maddi hem manevi gercekten zorlayici bir sürecin olmus. Allahım kolaylastirsin inşallah
Sadece yumurta takibi sürecinde iken menapur neden kullanmayi tercih etti doktorun canim ? Tüp bebek sürecinde kullaniliyor daha cok bu ilac sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…