5 dk için de çıktı ama sevinemedim bile olumsuz yorumlar sayesinde umarım doğrudur, bekleyen isteyen buradaki herkes hepiniz dualarımdasınızBende cok olumsuz yorum okumustum testle ilgili. Bende negatifken negatif çıkarmıştı. Pozitif oldugunda da örneğe dokunup islandiginda hemen pozitif cizgi cikarmisti insallah sizinki de öyledir . Evet cizgi görünüyor daha erken oldugu icin bu kadar anca görünüyor büyük ihtimalle. Ama bence bir iki gün bekleyebilirsiniz. Veya yarin testi tekrarlayabilirsiniz koyulasma varsa pozitif demektir
Canim benim cok sagol ayni sekilde benimde her zamanda dualarimda burdakiler.. inşallah Allahım bize bebek müjdesi almayi nasip etsin en kisa zamanda hamileligimizi öğrenelim5 dk için de çıktı ama sevinemedim bile olumsuz yorumlar sayesinde umarım doğrudur, bekleyen isteyen buradaki herkes hepiniz dualarımdasınız
Aynen hayırlısı bakalım cnm 1 yıl dolmadan baska bişey yapmak istemiyorum ben ya enaz 1 yıl dogal yoldan deneyelim kısmet bellimi olur olmazsa da yapcak bişey yok alıyorum cnm sürekli bu ay herseye yüklendim direncim yükselsin diyeHakkinda hayirlisi canim o zamn. Ama bence dr yumurta takibi yaparken ilac kullanmayi denemek isterse deneyebilirsin. Tercih senin tabiki.
Zencefil bal fln tüket canim. Multivitamin al.
inşallah yarın farklı testle tekrarlayacağım, umarım size güzel haberi verebilirimCanim benim cok sagol ayni sekilde benimde her zamanda dualarimda burdakiler.. inşallah Allahım bize bebek müjdesi almayi nasip etsin en kisa zamanda hamileligimizi öğrenelim
Sen yine yarin ve salı günü test yaparsk koyulasma takibi yap. Koyilasiyorsa zaten tamam bu is demektir
Tabiki kendin icin en dogrusunu kendin bilirsin canimAynen hayırlısı bakalım cnm 1 yıl dolmadan baska bişey yapmak istemiyorum ben ya enaz 1 yıl dogal yoldan deneyelim kısmet bellimi olur olmazsa da yapcak bişey yok alıyorum cnm sürekli bu ay herseye yüklendim direncim yükselsin diye
Hadi inşallah caniminşallah yarın farklı testle tekrarlayacağım, umarım size güzel haberi verebilirim
Canım ben yaptım bir gün önce test negatif cıkmıştı bugun reglimi beklicem eğer regli olmazsam tekrarlıcam :/Ooo gelmis test günün seniiin. Napcaksin yapcak misiiinn heyecanlandimmm
Ben kullandımmilacı bıraktıktan sonraki 15. Günüm hala regl olmadımKızlar aranızda duphaston kullanan var mı daha önce? Ben bu ay yumurtlama sonrası kullandım ilk kez. 1 hafta sonra hafif lekelenmler oldu 10. Günümde baya kanamam oldu ped kullanacak kadar. Bi baktım vücut sıcaklığım da düşmüş sanki adet olmuşum gibi. Bu ilacı kullanırken bu kadar erken adet olunur mu? Yoksa ara kanama denilen ley midir bu? Şimdi ilaç biteli 4 gün oldu adet olmayı bekliyorum hâlâ
YaaaCanım ben yaptım bir gün önce test negatif cıkmıştı bugun reglimi beklicem eğer regli olmazsam tekrarlıcam :/
Sen daha regl olmadin mi canim. Kontrole gitmeyecek misinBen kullandımmilacı bıraktıktan sonraki 15. Günüm hala regl olmadım
Evet var tebrik ederim.Selam kizlar benim testimede bakarmisiniz rica etsem. Bugun bat gunumdu test markasi predictor early
Selamlar listeye beni de ekleyyiiiinnn
SAT 5 Ocak
BAT 5 Şubat
20 Ocak Çatlatma iğnesi
22 Ocakta aşılamaLucky_16
Yok olmadım gitmiycemSen daha regl olmadin mi canim. Kontrole gitmeyecek misin
Ben duphastondan sonra 15 gün regli olmazsam uçarak dr gidicem kist filan olmuşmu kontrole yanii duphastonla 15 gün regli olmamak zor gibiSen daha regl olmadin mi canim. Kontrole gitmeyecek misin
Var bişeyler sankiSelam kizlar benim testimede bakarmisiniz rica etsem. Bugun bat gunumdu test markasi predictor early
Belkide pazar yumurtlaman olmuştur büyük ihtimalle. Bugün silik çıkarsa kesin pazar olmuştur zaten. Değerlendirdiniz mi?Kızlarrrr cumartesi pazar ovulasyon testi alamadım eczanede yoktu nöbetçi eczanenin biri de çok uzaktaydi şansım gercekten testlerimi atayim size çarşamba perşembe cuma cumartesi boyleydi pazarı bilmiyorum ama cumartesi akıntim çok yoğundu birazdan gidip ovulasyon testi alacam sizce yumurtlama olmuş mudur
Cumartesi gecesini degerlendirdik kuzum ama onun öncesi perşembe cuma cumartesi hep dolu geçti:)) bu da şimdikiBelkide pazar yumurtlaman olmuştur büyük ihtimalle. Bugün silik çıkarsa kesin pazar olmuştur zaten. Değerlendirdiniz mi?
Canım erken gebelik testini nasıl yapıyorsun? Direkt idrar akışına mı tutuyorsun yoksa kap mı kullanıyorsun?Yaaahic belli olmaz degisir sonucun belki canim. Dur bakalim daha gecikmen olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?