2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Çıplak gözle bakınca çok çok silik görüyorum ben bi de telefonun ışığını açıp baksana
Canm sanki var gibi ama idrar coksaonun bitişi olmasın sabah yapar msn 24uyse catlama daha 5 gunun var canm şuankı tarıhe göre. Luteal faz 14 dür dun konustk ya. Cok erken oyuzden silik çıkması normal varsa

Evet amaregl gunun olması ımknsz yanlıs hesaplama kız. Bunda daha belliiii
O zaman geçen konuştuğumuz gibi 24 ocakta yumurtlama gördüm ona göreyse 7 Şubat regl tarihim oluyor dimi? Çıplak gözle daha belli aslında size de göstereyim diye farklı farklı açılardan çekmeye çalıştım

Oh hadi gecmis olsun kuzuuum gidiyo musun artik özgürlüğe 2 ay mi oldu senin mini esaret nerdeyse. Dikkatli gidin canim yollar kalabaliktirr
Güneydoğu'ya gittiğimiz için biraz sakindi. Rekor yaptk çok şükür 13 saatte geldik normalde 15saat molayla. Evimdeym herkesden uzakk. Öyle zor uzun günlerdi ki. Evet tatlde de kendi evımdeydm ama yne gelen gıden curcuna ben gunduz çıktım eşim geece pek kavusamadık ilişki dısında hahahhahahha. Şimdi şükürler olsun kabugumuza cekildk. Sen nasılsın canım beniiiimmm kaç gün kaldı

Bu ilaclara vucut alışınca hemen bagisiklik gelistiriyor cok garip yaa. Insallah güzel bir sebepten gecikiyordur reglin. Sana diyorum da aslında kendime de diyorum bunlariii. Cunku benimde akıntım var beyaz süt gibi. Senin nasil akıntı sekli

Hadi gözün aydin kuzucum evine ulaştın
Ya yorucu olmustur eminimm. Simdi uzuuun bir dinlenmeye gecersin artikk. Insan sakinlik dinginlik ariyor cidden yaa. Ben sakinlik insanıyım
Kocisinle de 2 aydir anca arada derede kavustun
Kuzum ben gecikmeyi bekliycem. 9 10 una kadar fln beklerim en az. Erken yapmanin bir anlamı olmuyor testleri malum.

Son düzenleme:
Ahahahaha kuzum öylee hep akıl veriyoruz ama bide kendimizde uygulasak inşallah kuzum inşallah isteyen herkese nasip olsun. Benim akıntım süt beyazı gibi böyle bazen yürürken hareket ederken birden camaşarıma akıyo hissediyorum regli olmuş gibi hatta afedersin çamaşırım ıslanıyor sık sık değiştiriyorum yoğunlaştı 1 haftadır birde sol kasığımda biraz batma gibi bişi var ara ara

Belirtilerimiz benziyor bende de akinti aynen soyledigin gibi renkte ve bi anda camasirim ıslanıyor. Bakalim inşallah güzele bebise isarettirr aminn benimde kasiklarimda hafif agri var. Bakalim Allah ne derse o artik. Biz elimizden gelni yaptik
Senin catlama ne zmn olmustu bat ne zaman

Amin kuzum amiiin çatlama 21 ocak bat 3 subat yani bugun

Kızlar bu days doctor kimsede doğru sonuç çıkarmadı mı ya, tecrübelerinizi bilmek istiyorum

Bende dogru sonuc çıkarmıştı canım
burda hep olumsuz okudum bunu yazmanız beni mutlu etti reglime 4 gün kaldı bugün farklı bi sızı hissedince yapayım dedim böyle çıktı. Burda sorunca gördüğüm çizgiyi görebildiler ve silik olsa da oluyormuş sanırım sizde görebildiniz mi

Eklentiler

• IMG_5482.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 84
Bende cok olumsuz yorum okumustum testle ilgili. Bende negatifken negatif çıkarmıştı. Pozitif oldugunda da örneğe dokunup islandiginda hemen pozitif cizgi cikarmisti insallah sizinki de öyledir . Evet cizgi görünüyor daha erken oldugu icin bu kadar anca görünüyor büyük ihtimalle. Ama bence bir iki gün bekleyebilirsiniz. Veya yarin testi tekrarlayabilirsiniz koyulasma varsa pozitif demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…