2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ben de hiç kullanmadım ama pcoslular için gerekli olabilir diye düşünüyorum. Eğer birkaç ay daha hamile kalmazsam deneyeceğim

Benim de yarın regl günüm takvime göre. Şişkinlik ve beyaz akıntı devam ediyor. Kasık ve bel ağrım azaldı. Meme ucu hassasiyeti arttı bi de. En son cuma günü test yapmıştım. Yarın tekrar yapacağım canım. Sen ne zaman yaparsın tekrar

Canim asilama falan surecinde de mesela yapiliyor bu tedavi ne kadr herseyin sorunsuz da olsa. Bir tedavi surecine girmek istersen bu sekilde ilerliyor
Hayırlısı ya suanda istedese yapmam öyle bişey cok erken çünkü 3.deneme daha öncelik normal yumurtlama günü takibini soracağım buaydanda cok ümitli degilim hastalık filan bagsıklıgım baya düşmüştür oyuzden bu ayı hemen hızlıca gecmek istiyorum

Bende reglim geciksin 1-2 gün sonra yapacağım son kez artık varsa vardır

Ay canım o kadar haklısın ki inşallah rabbim şu zorluklarda kolaylıkla nasip etsin en kısa zamanda inşallah

En güzeli bu gerçekten ben de artık 0 beklenti. Hayatımın merkezi yapmıştım bir ara. Şimdi olmasa da olur modundayım kesin böyle dusundugum ve hıssettigm ıcın olur
Bir sitede okumuştum "hamilelik düşüncesini beynimden çıkardığımda bir baktım google da hamileliği düşünmediğinde gebe kalınırmı diye arıyormuşum"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…