2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Of belirtilerim gitti sanki bugün hiçbir şey yokmuş gibi
Ya böyle düşünme canım hiç belirti yaşamayanlar var hamile olan mesela benim son yazdan beri aşırı belirtim oluyordu göğüslerim şişti acıyordu ağrıyordu sürekli Ama bu ay öyle bir şey hiç yok geçen ay da yoktu o yüzden hiç umutlanamıyorum yani bir gram ağır olmaz mı meme ucu ağrım birkaç gün oldu geçti Çok nadir arada göğüslerimi Ağrı giriyor biraz da küçüldüler bence gebelik belirtisi hiçbir şekilde yok ama en azından memeleri büyütüyor HCG biliyorum e o da aynı zamanda regl belrtisi 0 umut içindeym memeler bile etkılenmıcekse olmayacak belli

Ben de aynı şeyi düşünüyorum valla ama üzüldüm ya. Bu ay yumurtam da çatlamıştı. Güzel de değerlendirmiştik. Fiziksel açıdan olmasına engel hiçbir şey yok ama tabi takdir Allah'ın. Beklemekten başka şansımız yok Senin bat ne zamandı kuzum

Merhaba 3 yıllık evliyim :) İlk defa bebiş denemelerine başlayacağım. Hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum. Ama burada sizlerle iletişim kurarak korkularımı aşacağıma inanıyorum. Beni de ekler misiniz? SAT 18 Ocak BAT 16 Şubat Lucky_16

Benim daha çok var canım ovulasyon üzerinden 5 gün geçti ben kendi adıma konuştum az önce sen de mutsuzluğa kplmaaa kaç günün var dı. Ben mesela artık şunu anladım ki adet olmadan test yaparsam çok daha güzel bekliyorum adeti yapmayınca da heveslenince adet olunca beni çok üzüyor son iki aydır test yaptığım için çok rahat geçiyor bekleme sürecim

Şubat 16 bat canım. Ben de 13 şubatta predictor erken gebelik yapıcam. Varsa 14 şubat hediyesi. Yoksa da dediğin gibi umutlanmam. Adete 3 gün kala çıkar dimi

Şubat 16 bat canım. Ben de 13 şubatta predictor erken gebelik yapıcam. Varsa 14 şubat hediyesi. Yoksa da dediğin gibi umutlanmam. Adete 3 gün kala çıkar dimi
Ee sen dhaa yeni mi yımurtladın. 13 gunun var . Erken gebelik testinde ckıyor catlamana gore 11. Gun canm

Ee sen dhaa yeni mi yımurtladın. 13 gunun var . Erken gebelik testinde ckıyor catlamana gore 11. Gun canm
Evet 29'unda yumurtam çatlamıştı doktor kontrolüm vardı. Değerlendirdik işte bakalım. Sence hangi gün yapmalıyım? Bugün ateşimi de ölçmeye başladım 36.9 geldi

Selamm benimde 23 ocak catlama oldu tarihlerimiz yakınmış. Hislerin ne durumda bebis var gibi geliyor mu
Bugün kan testi verdim ne hissettiğimi bilmiyorum belirti diyeceğim pek birşey kalmadı sadece ara ara alt karnımda bir sancı var evde test yapmıştım ama negatif çıktı bilemiyorum

Vala bende yatmaktan sıkıldım biraz önce kendime gelmek istiyorum rabbim saglıgımızdsn geri koymasın belki bebiştendir belkide iltihap söklüyordur hergün sirkeli suda iç cnm hiç bir zararı yok içini temizliyor ve bagısıklık yükselityor aman hasta olayım deme kmse iyilesmiyor sürünüyor hergün yürüyüş yapmam lazım benmde cok hareketsiz kaldım yarın diyestisyenede gideym diyorum en azından saglıklı beslenme düzeni olusturayım

Ben duphastondan sonra 15 gün regli olmazsam uçarak dr gidicem kist filan olmuşmu kontrole yanii duphastonla 15 gün regli olmamak zor gibi
Aynen cnm sıkıntı bende kullandım bu ay yumurtlamadan sonra hergün 1tane 10gün kullandım tam regl günümde oldum duphaston biteli 7. Günde gelmiş Oldu

Aynen cnm sıkıntı bende kullandım bu ay yumurtlamadan sonra hergün 1tane 10gün kullandım tam regl günümde oldum duphaston biteli 7. Günde gelmiş Oldu
Benimde bugun regli günüm 7. Gün bakalım henüz gelmedi bekliyorum ama 10 günü geçerse dr gidicem cünkü doktorum 10 gün içinde olursun demişti bebek olmazsa

Evet 29'unda yumurtam çatlamıştı doktor kontrolüm vardı. Değerlendirdik işte bakalım. Sence hangi gün yapmalıyım? Bugün ateşimi de ölçmeye başladım 36.9 geldi
Canım 29u çatladıysa aynıyız senin adetine artı 14 ile 9 gün var benim de öyle. Her ay aynı gün adet olmuyoruz ya çatlamaya bakacaksın canım

İnşallah rabbim nasip etsin kendimi hep teselli ediyorum bakalım yarın iğnenin 8. Günü olurda tutarsa en azından bir umut ışığı olurum belki buradakilere küçük yumurtamla
Ben de geçen hafta cumartesi vuruldum çatlatma iğnesini. Sizinle aynı sayılır. :) var mı bi belirtiniz?

teşekkürederim öncelikle inşallah bu güzel dileklerin karşılığını alırız vucudum fsh ve lh üretmiyor onun için bu ilacı kullanıyoruz dediğiniz gibi genelde tüp bebek tedavisi görenler bu ilacı kullanıyor ancak benim doktorumun kliniği var özel ona gidiyoruz her bir süreci stresli ve zorlayıcı. Umarım her şey güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…