2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canım sen cok fazla kafana takıyorsun hepimiz inan cok istiyoruz ama bu kadar dünyanın sonuymuş gibi davranman seni daha cok strese sokup bazı şeylere engel oluyor bence özelw gitmelisin detaylı baktırmalısın yada sana tavsiyem dr gitmek istemiyorsan biraz buralardan uzaklaşmalısın (ciddi anlamda hemde) sana iyi gelmiyor ben seni kasım topiğinden beri görüyorum paylaşımlarını her olmadıgında karalar bağlıyorsun dahada kötü oluyorsun . Birde tavsiyem ilaçları kafana göre kullanmaman iki aydır duphastonu kendin kullanıyorsun bunlar cok ciddi hormon ilaçları reçetesiz satılmıyor bile

Ben aşılama oldum pazartesi günü. İlk iki gün kasıklarım ağrıdı epey, sonrasında etkiler azaldı. Şu an sadece alt karın şişliğim mevcut, göğüs hassasiyetim filan yok. Ben bu süreçte takviye de kullanıyorum o yüzden midir bilmiyorum öyle pek yorgunluk da hissetmiyorum. Size doktorunuz ilişki konusunda bi şey dedi mi acaba?

Hastayken yatmaktan yoruluyor insan cidden haklisin. Bende hep yatmak istiyorum valla sebebini çözemedim. Böyle bi uyku hali uyuma istegi evden cikmak da gelmiyor icimden hemen yoruluyorum çünkü. Tembelligim üstümde
Iciyorum canim sirke de aksamlari biraz suya ekleyip iciyorum. Insallah bebistendir bu hallerimin sebebi amiin. Kasık agrim var bugunde ama bakalim.
Kendine ne iyi gelirse onu yap kuzum cok asiri fazla kilon yoksa kendini bide onun icin strese sokma ama

Kızlar bunlara da bakar mısınız Evanora Y yesilelma13 @Ilknur0310 ve diğer kızlar. Kusura bakmayın sizi de sürekli rahatsız ettim. Yukarda da eklemiştim başka fotoğrafları
Canım daha gününe 5 gün var yazmıştım senin çatlamaya göre bir gölge gibi görüyorum ben istersen bir iki gün daha bekle öyle tekrarla Ne rahatsızlığı aşk olsun

Aynen cnm bu havalar herkesi etkiledi malesef inşaallah bebistendir seninki yok cnm ya baya kilo almışım cok hareketsiz kaldım işten çıkınca iadel kilonun baya üstüne çıktım birde bu kiloyla hamile kalmaktan cekiniyorum bende hemen ödem oluyor oğlumda 25 kilo almıştım 85le doguma girmiştim 2 yılda 52 ye kdar düşmştüm ama yaşta gidiyor artık eskisi gbi hızlı veremiyorum harekette gitti çalışırken baya tempolu hayatım vardı ev iş cocuk derken koşturuyordum hep dengem altüst oldu şimdi hiçbir pantolonuma giremiyorum şuan hepsi 34 36 bedendi basenden cok almışım şimdi 38 40 beden anca oluyor doktorumda vermen lazım dedi sanırım rahim yağlanıyormuş kilo alınca yarın bi gideyim bakim ne diyecek

Evet söyledi. Çatlatma iğnesinden bir gün önce ilişki önerdi cumartesi günü, pazar akşamı iğne yaptırdım, pazartesi günü ve salı günü ilişki önerdi sonraki günleri akışına bıraktı. Ama biz sadece iğneden önceki ve sonraki günü değerlendirdik diğer günşer eşimi göreve çağırdılar gitti

Merhaba kızlar uzun zamandır uzaktan okuyordum yazdıklarınızı dün bat tarihimdi dün olmayınca bugünü bekledim. açıkçası hiç beklentim yoktu ama dayanamayıp test aldım markası awox. ilk idrarla yapmadım ama sizce?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-02-03 at 14.36.09.webp
    167,8 KB · Görüntüleme: 69
Anında çıktı ama emin olamıyorum yarın kan vericem Softec markası ile ilgili bilgisi olan var mı ?
Canım Ben aylardır softec kullanıyordum 12 li 24 lü falan alıyordum hatta bende hiç yalancı çıkartmadı kuruma çizgisi bile çıkartmamıştı ben çok memnundum ama satılmıyor artık bulamadım trandyolda sen nerden almıştın ben bulabilrsem alıcam yine toplu. Ayrıca kesin var sende testlerin çok net.
Kızlar bu days doctor kimsede doğru sonuç çıkarmadı mı ya, tecrübelerinizi bilmek istiyorum
Canım hiç güvenme hevesini kırmak istemem ama bak alta bi fotoğraf bırakıyorum sana.
Ben iğne hariç 11. gün yaptım ve bu şekilde çıktı ve bence çok netti. Sabah 10 da yaptım bunu. öğlen 14:00 gibi kan verdim ve 1.61 di. Akşamına da zaten regl oldum

Eklentiler

• test.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar merhaba ben Ocak 9 adetimin ilk günüydü ikinci günden itibaren doctor bana Clomid verdi 5 gün boyunca kullandım adetimin 12 günü yumurtam 18mm olmuştu aynı gün ilişki oldu ertesi gün çatlama iğnesi yaptırdım yani Ocak 22 de o zamandan beri sırt ağrısı kasaık ağrısı devam ediyor dün test yaptım negatif çıktı

Bence var gibi avoxun iyi bi test olduğunu burda okumuştum

Evet ümitlenmedim zaten, herkesi kandırmış hain bu da güzel bi ders olur bana sabah sağlık ocağından kan verdim birazdan çıkacak sonucum içim rahatlasın diye yaptırdım

Anladim canim tabiki dr daha iyi bilir hangi ilac daha faydali olacak diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte saglikla hamile kalip saglikla dogurup büyütmeyi nasip etsin Allahım.
Normal hayatinda kullanacagin bir ilaci var miymis peki bu hormonlari vucudunun üretmesi icin

Evet ümitlenmedim zaten, herkesi kandırmış hain bu da güzel bi ders olur bana sabah sağlık ocağından kan verdim birazdan çıkacak sonucum içim rahatlasın diye yaptırdım
Ben biraz hayal kırıklığına uğradım umarım canım sende yalancı çıkartmaz sonucun pozitif gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…