Ay nasıııl yani??? Benim hep takvime göre gidiyor aslında takvimde de 16 şubat gösteriyor. Şok oldum şu an o zaman ne zaman yapıyım test?Canım 29u çatladıysa aynıyızsenin adetine artı 14 ile 9 gün var benim de öyle. Her ay aynı gün adet olmuyoruz ya çatlamaya bakacaksın canım
Ben de vermiştim doktora gebelik şüphem olduğunu söyledim. Hamilelik varsa bile zararı olmaz demişti.Arkadaşlar bugün smear testi verdim de hamilelik varsa bile zararı olur mu sizce?
Teşekkür ederim canımmm. Umarım kanda da güzel değerler çıkar. Bu test yanıltıyor mu emin değilim açıkçası ama burdan okuduğum kadarıyla iyi dendi hep. Kesinleşirse belirtilerimi ve nelere dikkat ettiğimi yazarım mutlaka. Dilerim burdaki herkes ben de dahil bu güzel duyguyu yaşarız.Tebrikler canım pozitif gözüküyor
Olmaz canım smearda içine kadar sokmuyor. Hemen sürüntü alıyor giriştenArkadaşlar bugün smear testi verdim de hamilelik varsa bile zararı olur mu sizce?
Ay desene daha cok bekleyecegiz sonucaHayıryarın öğlene kadar çıkar dediler
Ben eczaneden aldım şansa oldu biraz ama sevindim şuan bu iyi yorumaaaaCanım Ben aylardır softec kullanıyordum 12 li 24 lü falan alıyordum hatta bende hiç yalancı çıkartmadı kuruma çizgisi bile çıkartmamıştı ben çok memnundum ama satılmıyor artık bulamadım trandyolda sen nerden almıştın ben bulabilrsem alıcam yine toplu. Ayrıca kesin var sende testlerin çok net.
Canım hiç güvenme hevesini kırmak istemem ama bak alta bi fotoğraf bırakıyorum sana.
Ben iğne hariç 11. gün yaptım ve bu şekilde çıktı ve bence çok netti. Sabah 10 da yaptım bunu. öğlen 14:00 gibi kan verdim ve 1.61 di. Akşamına da zaten regl oldum
Hiç sanmıyorum sabah kan vermeden önce day comfort diye bi test yaptım, gölge mi yoksa bişey yok muydu bilmiyorum o yüzden zaten ümidim kalmadıBen biraz hayal kırıklığına uğradım umarım canım sende yalancı çıkartmaz sonucun pozitif gelir
Yok ben reçetesiz aldım da diğer dediklerinizde haklısınız ama bu ay gerçekten çok üstelemedim onun dışında da problemlerim vardı o yüzden büyük ihtimalle hayırlısı olsun artıkCanım sen cok fazla kafana takıyorsun hepimiz inan cok istiyoruz ama bu kadar dünyanın sonuymuş gibi davranman seni daha cok strese sokup bazı şeylere engel oluyor bence özelw gitmelisin detaylı baktırmalısın yada sana tavsiyem dr gitmek istemiyorsan biraz buralardan uzaklaşmalısın (ciddi anlamda hemde) sana iyi gelmiyor ben seni kasım topiğinden beri görüyorum paylaşımlarını her olmadıgında karalar bağlıyorsun dahada kötü oluyorsun . Birde tavsiyem ilaçları kafana göre kullanmaman iki aydır duphastonu kendin kullanıyorsun bunlar cok ciddi hormon ilaçları reçetesiz satılmıyor bile
Bugün üstümde bir salaklık var ya sanki araba tutmuş gibi. Hafif baş dönmemsi bi sersemlik var. Göğüslerime de bölgesel olarak ağrı saplanıyor. Onun dışında ara ara bacaklarıma kemik ağrısı gibi sızılar giriyor. Sarımsı akıntım çok fazla. Ve çok afedersiniz hem vajina hem de kasıklarım zonkluyor. Kendimi çok dinliyorum of.Ay desene daha cok bekleyecegiz sonuca
Saldım artık yoruldum iki aydırCnm gecikmen oluyor diye belki düzenleyici filan verir diye diyorum
Ay inanma rahim yaglanmasi diye birsey yok. Eski kocakari laflari bunlar. Benim arkadasima da kv.si demisti sen kilo aldin rahmin yaglanmistir cocugun olmaz diye kız strese girip dr.a gitti muayene oldu sordu rahim yaglaniyormus diye doktor da gülmüş o ne demek rahim nasil yaglanacakmis demis hattaAynen cnm bu havalar herkesi etkiledi malesef inşaallah bebistendir seninki yok cnm ya baya kilo almışım cok hareketsiz kaldım işten çıkınca iadel kilonun baya üstüne çıktım birde bu kiloyla hamile kalmaktan cekiniyorum bende hemen ödem oluyor oğlumda 25 kilo almıştım 85le doguma girmiştim 2 yılda 52 ye kdar düşmştüm ama yaşta gidiyor artık eskisi gbi hızlı veremiyorum harekette gitti çalışırken baya tempolu hayatım vardı ev iş cocuk derken koşturuyordum hep dengem altüst oldu şimdi hiçbir pantolonuma giremiyorum şuan hepsi 34 36 bedendibasenden cok almışım şimdi 38 40 beden anca oluyor doktorumda vermen lazım dedi sanırım rahim yağlanıyormuş kilo alınca yarın bi gideyim bakim ne diyecek
Aaayyyy malesefAy desene daha cok bekleyecegiz sonuca
Kendimizi dinlemekten kafayı yer olduk oofff nedir çektiğimizBugün üstümde bir salaklık var ya sanki araba tutmuş gibi. Hafif baş dönmemsi bi sersemlik var. Göğüslerime de bölgesel olarak ağrı saplanıyor. Onun dışında ara ara bacaklarıma kemik ağrısı gibi sızılar giriyor. Sarımsı akıntım çok fazla. Ve çok afedersiniz hem vajina hem de kasıklarım zonkluyor. Kendimi çok dinliyorum of.
Csnim benim dedigin gibi kendini dinleme cok fazla belirti arama. Veya sana bir tavsiye mesela bu belirtilerini not al. Insallah bu ay pozitifi görürsün ama oldu da göremedin diyelim gelecek ay bugunlerde ayni belirtileri yasiyor musun bakarsin açıp o zmn anlarsin regl mi bebek mi belirtisi diye.Bugün üstümde bir salaklık var ya sanki araba tutmuş gibi. Hafif baş dönmemsi bi sersemlik var. Göğüslerime de bölgesel olarak ağrı saplanıyor. Onun dışında ara ara bacaklarıma kemik ağrısı gibi sızılar giriyor. Sarımsı akıntım çok fazla. Ve çok afedersiniz hem vajina hem de kasıklarım zonkluyor. Kendimi çok dinliyorum of.
İnşallah pozitif gelir o zaman haber ver mutlakaa. Evde test yapmia miydin unuttum canm kusura bakmaaAaayyyy malesefÇok değişik duygular içindeyim bir yandan çok heyecanlı ve var gibi hissediyorum bir yandan olmadı tutmadı diye hissediyorum
Yapmıştım awox markanın ama negatif çıktı kuruma çizgisi filan da olmadıİnşallah pozitif gelir o zaman haber ver mutlakaa. Evde test yapmia miydin unuttum canm kusura bakmaa
O zaman kan sonucunun güzel gelmesini bekle bakalim ay inşallah pozitif haberler aliriz bu ayYapmıştım awox markanın ama negatif çıktı kuruma çizgisi filan da olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?