2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canım 29u çatladıysa aynıyız senin adetine artı 14 ile 9 gün var benim de öyle. Her ay aynı gün adet olmuyoruz ya çatlamaya bakacaksın canım
Ay nasıııl yani??? Benim hep takvime göre gidiyor aslında takvimde de 16 şubat gösteriyor. Şok oldum şu an o zaman ne zaman yapıyım test?

Tebrikler canım pozitif gözüküyor
Teşekkür ederim canımmm. Umarım kanda da güzel değerler çıkar. Bu test yanıltıyor mu emin değilim açıkçası ama burdan okuduğum kadarıyla iyi dendi hep. Kesinleşirse belirtilerimi ve nelere dikkat ettiğimi yazarım mutlaka. Dilerim burdaki herkes ben de dahil bu güzel duyguyu yaşarız.

Ben eczaneden aldım şansa oldu biraz ama sevindim şuan bu iyi yorumaaaa

Ben biraz hayal kırıklığına uğradım umarım canım sende yalancı çıkartmaz sonucun pozitif gelir
Hiç sanmıyorum sabah kan vermeden önce day comfort diye bi test yaptım, gölge mi yoksa bişey yok muydu bilmiyorum o yüzden zaten ümidim kalmadı

Yok ben reçetesiz aldım da diğer dediklerinizde haklısınız ama bu ay gerçekten çok üstelemedim onun dışında da problemlerim vardı o yüzden büyük ihtimalle hayırlısı olsun artık

Ay desene daha cok bekleyecegiz sonuca
Bugün üstümde bir salaklık var ya sanki araba tutmuş gibi. Hafif baş dönmemsi bi sersemlik var. Göğüslerime de bölgesel olarak ağrı saplanıyor. Onun dışında ara ara bacaklarıma kemik ağrısı gibi sızılar giriyor. Sarımsı akıntım çok fazla. Ve çok afedersiniz hem vajina hem de kasıklarım zonkluyor. Kendimi çok dinliyorum of.

Ay inanma rahim yaglanmasi diye birsey yok. Eski kocakari laflari bunlar. Benim arkadasima da kv.si demisti sen kilo aldin rahmin yaglanmistir cocugun olmaz diye kız strese girip dr.a gitti muayene oldu sordu rahim yaglaniyormus diye doktor da gülmüş o ne demek rahim nasil yaglanacakmis demis hatta
Ideal kilona ulasmak istiyorsan tabiki ulas canim o farkli mesele ama 110 kg hamile kalan tanidigim vardi mesela.. kiloyu cokta takma.
Allahim nasip etsin bize saglikli bebisler inşallah

Kendimizi dinlemekten kafayı yer olduk oofff nedir çektiğimiz

Csnim benim dedigin gibi kendini dinleme cok fazla belirti arama. Veya sana bir tavsiye mesela bu belirtilerini not al. Insallah bu ay pozitifi görürsün ama oldu da göremedin diyelim gelecek ay bugunlerde ayni belirtileri yasiyor musun bakarsin açıp o zmn anlarsin regl mi bebek mi belirtisi diye.
Su an en büyük sıkıntı gebelikle regl belirtilerinin cok benziyor olmasi. Yoksa dedigin gibi kasık agrim var benimde mesela 2 gün once de ddedigin gibi vajina agrisi zonklama seklinde agri vardi hatta bugun bile sanki kasiktan vajina çıkışına dogru bicakla cizme sızısı gibi bir agri var. uykum var tembellik edesim geliyor sırtım agriyor akıntım dün çoktu bugun azaldi ortalik karışık yani ama iste tüm bunlar ne belirtisi. Yada belirti degil mi bilmiyorum kiii. İnşallah bebiş belirtisidir demekten dua etmekten baska şansım yok su an

kızlar selam kızlar, after 10 ultra erken test diye bi şey aldım, ilişkiden 5 gün sonraya kadar tespit eder yazıyo üstünde. birkaç saniyede şöyle verdi, ama bu testin yorumları çok kötü, sevineyim mi temkinli mi olayım napayım sizce, yalancı pozitif olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…