Sen ne zaman test yapıcaktın kuzumCsnim benim dedigin gibi kendini dinleme cok fazla belirti arama. Veya sana bir tavsiye mesela bu belirtilerini not al. Insallah bu ay pozitifi görürsün ama oldu da göremedin diyelim gelecek ay bugunlerde ayni belirtileri yasiyor musun bakarsin açıp o zmn anlarsin regl mi bebek mi belirtisi diye.
Su an en büyük sıkıntı gebelikle regl belirtilerinin cok benziyor olmasi. Yoksa dedigin gibi kasık agrim var benimde mesela 2 gün once de ddedigin gibi vajina agrisi zonklama seklinde agri vardi hatta bugun bile sanki kasiktan vajina çıkışına dogru bicakla cizme sızısı gibi bir agri var. uykum var tembellik edesim geliyor sırtım agriyor akıntım dün çoktu bugun azaldi ortalik karışık yaniama iste tüm bunlar ne belirtisi. Yada belirti degil mi bilmiyorum kiii. İnşallah bebiş belirtisidir demekten dua etmekten baska şansım yok su an
Aminn canım inşallah hayat tabikide herkesin farklı bir sürü sıkıntıları oluyor canım Allah hayırlısını nasip etsinYok ben reçetesiz aldım da diğer dediklerinizde haklısınız ama bu ay gerçekten çok üstelemedim onun dışında da problemlerim vardı o yüzden büyük ihtimalle hayırlısı olsun artık
AmiiinO zaman kan sonucunun güzel gelmesini bekle bakalim ay inşallah pozitif haberler aliriz bu ay
Canım var gibi ama testin markası neKızlar idrarımı 3 saat tutup tekrar test yaptım sıvı alımını kesmiştim bu şekilde şu an bence var yazaten hissediyor gibiyim. Belirti olarak da inanılmaz bi açlık hissediyorum. Memelerimde tuhaf bi sızlama var
Awox markası canımCanım var gibi ama testin markası ne
Awox'a da iyi diyorlar ben hiç kullanmadım da kan ne zaman verebilirsin hemen verebiliyorsan verseneeAwox markası canım
Yarın verebilirim sanırım. Burda sağlık kabini diye bir şey var orda her zaman alıyorlar ama saat geç olduğu için yarına kalabilir sonucu diye düşünüyorumAwox'a da iyi diyorlar ben hiç kullanmadım da kan ne zaman verebilirsin hemen verebiliyorsan versene
Ayy bunda var gibi duruyor canım en iyisi kan vermek kan verebiliyorsan ver canımKızlar idrarımı 3 saat tutup tekrar test yaptım sıvı alımını kesmiştim bu şekilde şu an bence var yazaten hissediyor gibiyim. Belirti olarak da inanılmaz bi açlık hissediyorum. Memelerimde tuhaf bi sızlama var
Hamile kalmak için takmadım cnm genel kilo koruma saglık açısından vermek istiyorum üstüne daha eklenmesin diye vücud yağlandıgında bnce heryer yağlanır neden olmasınAy inanma rahim yaglanmasi diye birsey yok. Eski kocakari laflari bunlar. Benim arkadasima da kv.si demisti sen kilo aldin rahmin yaglanmistir cocugun olmaz diye kız strese girip dr.a gitti muayene oldu sordu rahim yaglaniyormus diye doktor da gülmüş o ne demek rahim nasil yaglanacakmis demis hatta
Ideal kilona ulasmak istiyorsan tabiki ulas canim o farkli mesele ama 110 kg hamile kalan tanidigim vardi mesela.. kiloyu cokta takma.
Allahim nasip etsin bize saglikli bebisler inşallah
Bu test ovula marka degilmi bnde kullandım gayet güzel bir test bence var sizde baska test daha yapın içiniz rahatlar adetiniz gectimikızlar selam kızlar, after 10 ultra erken test diye bi şey aldım, ilişkiden 5 gün sonraya kadar tespit eder yazıyo üstünde. birkaç saniyede şöyle verdi, ama bu testin yorumları çok kötü, sevineyim mi temkinli mi olayım napayım sizce, yalancı pozitif olabilir miEki Görüntüle 3538685
Hiç duymamıştım ama merak da ettim . Regl başlangıç tarihiniz ne ve son günüz kaç günde bir acabakızlar selam kızlar, after 10 ultra erken test diye bi şey aldım, ilişkiden 5 gün sonraya kadar tespit eder yazıyo üstünde. birkaç saniyede şöyle verdi, ama bu testin yorumları çok kötü, sevineyim mi temkinli mi olayım napayım sizce, yalancı pozitif olabilir miEki Görüntüle 3538685
Döngünüz.Hiç duymamıştım ama merak da ettim . Regl başlangıç tarihiniz ne ve son günüz kaç günde bir acaba
Net çizgi görmeden vermeyeyim diyorum canım sonra üzücü oluyorAyy bunda var gibi duruyor canım en iyisi kan vermek kan verebiliyorsan ver canım
Test sonucum 0.45 artık cumaya kadar rahat rahat bekleyebilirimCanim benim hamile olsan bile cikmaz ki ama testteee
Canim bende gecikme beklemeyi düşünüyorum. 11i gibi fln yaparim heralde. Geciksin de bi inşallah. Ihtimaller güçlensin bakalim.Sen ne zaman test yapıcaktın kuzum
HahahTest sonucum 0.45 artık cumaya kadar rahat rahat bekleyebilirim
Bence varsa silik normal4 gün var canım olsaydı çıkmaz mıydı artık
Yok canim ya rahim yaglanir mi. Eski zamanlarin laflari bunlar. Her dönemde ksdinlara psikolojik baski kurmak modaymis. Kilo alan kadina eskiler rahmi yaglaniyordur tabi demis oyle kalmis. Doktorun soyledigi oyle birsey mümkün degil. Bosver takilma sen onlara.Hamile kalmak için takmadım cnm genel kilo koruma saglık açısından vermek istiyorum üstüne daha eklenmesin diye vücud yağlandıgında bnce heryer yağlanır neden olmasın
4 ocakta, 30 31 gün sürüyor, bariz belirtilerim olmadı, ama adet olacak gibi sancım oldu adet olmadım, normalde adet günü sancı olur ve adet olurum. adet olmayınca, koku hassasiyeti mide bulantısı başlayınca test yapayım dedim, iki tane denedim pozitifHiç duymamıştım ama merak da ettim . Regl başlangıç tarihiniz ne ve son günüz kaç günde bir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?