2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Sen ne zaman test yapıcaktın kuzum

Yok ben reçetesiz aldım da diğer dediklerinizde haklısınız ama bu ay gerçekten çok üstelemedim onun dışında da problemlerim vardı o yüzden büyük ihtimalle hayırlısı olsun artık
Aminn canım inşallah hayat tabikide herkesin farklı bir sürü sıkıntıları oluyor canım Allah hayırlısını nasip etsin

Kızlar idrarımı 3 saat tutup tekrar test yaptım sıvı alımını kesmiştim bu şekilde şu an bence var ya zaten hissediyor gibiyim. Belirti olarak da inanılmaz bi açlık hissediyorum. Memelerimde tuhaf bi sızlama var

Eklentiler

• IMG_20250203_153109.webp
    88,3 KB · Görüntüleme: 65
Canım var gibi ama testin markası ne

Awox'a da iyi diyorlar ben hiç kullanmadım da kan ne zaman verebilirsin hemen verebiliyorsan versene
Yarın verebilirim sanırım. Burda sağlık kabini diye bir şey var orda her zaman alıyorlar ama saat geç olduğu için yarına kalabilir sonucu diye düşünüyorum

Ayy bunda var gibi duruyor canım en iyisi kan vermek kan verebiliyorsan ver canım

Hamile kalmak için takmadım cnm genel kilo koruma saglık açısından vermek istiyorum üstüne daha eklenmesin diye vücud yağlandıgında bnce heryer yağlanır neden olmasın

Bu test ovula marka degilmi bnde kullandım gayet güzel bir test bence var sizde baska test daha yapın içiniz rahatlar adetiniz gectimi

Hiç duymamıştım ama merak da ettim . Regl başlangıç tarihiniz ne ve son günüz kaç günde bir acaba

Hamile kalmak için takmadım cnm genel kilo koruma saglık açısından vermek istiyorum üstüne daha eklenmesin diye vücud yağlandıgında bnce heryer yağlanır neden olmasın
Yok canim ya rahim yaglanir mi. Eski zamanlarin laflari bunlar. Her dönemde ksdinlara psikolojik baski kurmak modaymis. Kilo alan kadina eskiler rahmi yaglaniyordur tabi demis oyle kalmis. Doktorun soyledigi oyle birsey mümkün degil. Bosver takilma sen onlara.
Kilo vermek ayri mesele kilo koruma vs icin verirsin. Veya hamilelikte kg alcagini düşününce vermek istersin fln onlar kendi kararin saglik acisindan da iyi olur. Ama kadinlari annnca asagilamak icin kurulmus bu cümlelere inanma.

Hiç duymamıştım ama merak da ettim . Regl başlangıç tarihiniz ne ve son günüz kaç günde bir acaba
4 ocakta, 30 31 gün sürüyor, bariz belirtilerim olmadı, ama adet olacak gibi sancım oldu adet olmadım, normalde adet günü sancı olur ve adet olurum. adet olmayınca, koku hassasiyeti mide bulantısı başlayınca test yapayım dedim, iki tane denedim pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…