2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bu test ovula marka degilmi bnde kullandım gayet güzel bir test bence var sizde baska test daha yapın içiniz rahatlar adetiniz gectimi
yani ben ilk kez gördüm gebelik olarak, ovulasyonu var mı bilmiyorum. inşallah doğrudur, artık başka test yerine kan vereyim diyorum, adetim 1 2 gün geçti sadece

Cumartesi gecesini degerlendirdik kuzum ama onun öncesi perşembe cuma cumartesi hep dolu geçti:)) bu da şimdiki
Tamam o zaman çatlaman olmuş. Zaten sperm de 3 gün yaşayabildiğine göre gereken şartlar sağlanmış. Artık bundan sonrası şans işi. Bende gerekeni yaptım bekliyorum şafak 11 gün. Hemen hemen aynı günlerde oğreniriz sonucunu, inşallah pozitifler gelir

Cumartesi gecesini degerlendirdik kuzum ama onun öncesi perşembe cuma cumartesi hep dolu geçti:))

O zaman birbirimizden haberimiz olsunnnn kac yaşındasın ilk mi cnm

Yaaa bildiğin varrrrrrr heyoooooo

Ay nasıııl yani??? Benim hep takvime göre gidiyor aslında takvimde de 16 şubat gösteriyor. Şok oldum şu an o zaman ne zaman yapıyım test?
Benim de kafam karıştı kız takvime göre gidiyorsa o zaman erken mi çatladın anlamadım 29'undan eminsen 5 gun olmuşş.

Aaa ilişkidem kac gunn gectı peki

Awox markası canım
Canım ben de awox yaptım 2 ay önce. Böyle cılmadı hıc negatıftı ve adet oldum. Piyasadaki en güvenilir testlerden. Bence hamilesinnnnn. Ama önemli olan tutunması cnku reglne var koyulasır devam ederse gebelik. Ay benm de var 3 awoxum. Yapasım geliyor awox gördukce ama benm daha yarn 8 kalacak

Ay var bence dee sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak da nasip olsun

Ben de bu ay denedim güvenilir dendiği için umarım üzmez beni kız daha dur 8 gün varmış test yapmadan durmak çok zor ama ya sabretmek çok zor

Kızlar kan sonucum ilk başta 59 , cumartesi günü de 163 çıkmıştı. Doktorum çarşamba tekrar kan vermemi istedi. Acaba yeteri kadar yükselmedi mi ? Aklıma çok takıldı.

Ben de bu ay denedim güvenilir dendiği için umarım üzmez beni kız daha dur 8 gün varmış test yapmadan durmak çok zor ama ya sabretmek çok zor
Evet ama sen catlama dedin ya gecen ben 5 gun saydım. Kız çatlama hangi tarih. Eğer şu anda benim hesapladığım gibi 5 günün varsa 6 gün kala Yani dün görmüş oldun Yani ben de iki 3 gün snra yapablrm. Benim için gebelik belirtisi yok ama en azından göğüs ve yerleşme kanaması ciddiye aldığım bir şey sende göğsünde neler var

Bende aynı tarihlerde yumurtlama ve adet görmüş oluyorum llah hepimize hayırlı haberler nasip etsin şuan 4 5 gün kaldı dün akşam kaset test öylesine bi denedim ama bende bisey yok

Kızlar kan sonucum ilk başta 59 , cumartesi günü de 163 çıkmıştı. Doktorum çarşamba tekrar kan vermemi istedi. Acaba yeteri kadar yükselmedi mi ? Aklıma çok takıldı.
Canım her doktor farklı ilerliyor yani birkaç görev bakmak istemiş olabilir. Kaç günde bir verdin o iki testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…