- 2 Mart 2021
- 52
- 26
- 38
yani ben ilk kez gördüm gebelik olarak, ovulasyonu var mı bilmiyorum. inşallah doğrudur, artık başka test yerine kan vereyim diyorum, adetim 1 2 gün geçti sadeceBu test ovula marka degilmi bnde kullandım gayet güzel bir test bence var sizde baska test daha yapın içiniz rahatlar adetiniz gectimi
Tamam o zaman çatlaman olmuş. Zaten sperm de 3 gün yaşayabildiğine göre gereken şartlar sağlanmış. Artık bundan sonrası şans işi. Bende gerekeni yaptım bekliyorumCumartesi gecesini degerlendirdik kuzum ama onun öncesi perşembe cuma cumartesi hep dolu geçti:)) bu da şimdiki
Cumartesi gecesini degerlendirdik kuzum ama onun öncesi perşembe cuma cumartesi hep dolu geçti:))
O zaman birbirimizden haberimiz olsunnnn kac yaşındasın ilk mi cnmTamam o zaman çatlaman olmuş. Zaten sperm de 3 gün yaşayabildiğine göre gereken şartlar sağlanmış. Artık bundan sonrası şans işi. Bende gerekeni yaptım bekliyorumşafak 11 gün. Hemen hemen aynı günlerde oğreniriz sonucunu, inşallah pozitifler gelir
Bence varsa silik normal
Burda tekrar yapmıştım canımKızlar idrarımı 3 saat tutup tekrar test yaptım sıvı alımını kesmiştim bu şekilde şu an bence var yazaten hissediyor gibiyim. Belirti olarak da inanılmaz bi açlık hissediyorum. Memelerimde tuhaf bi sızlama var
sat 17ocak bat 23 ocak
Yaaa bildiğin varrrrrrr heyooooooKızlar idrarımı 3 saat tutup tekrar test yaptım sıvı alımını kesmiştim bu şekilde şu an bence var yazaten hissediyor gibiyim. Belirti olarak da inanılmaz bi açlık hissediyorum. Memelerimde tuhaf bi sızlama var
Benim de kafam karıştı kız takvime göre gidiyorsa o zaman erken mi çatladın anlamadım 29'undan eminsen 5 gun olmuşş.Ay nasıııl yani??? Benim hep takvime göre gidiyor aslında takvimde de 16 şubat gösteriyor. Şok oldum şu an o zaman ne zaman yapıyım test?
Aaa ilişkidem kac gunn gectı pekikızlar selam kızlar, after 10 ultra erken test diye bi şey aldım, ilişkiden 5 gün sonraya kadar tespit eder yazıyo üstünde. birkaç saniyede şöyle verdi, ama bu testin yorumları çok kötü, sevineyim mi temkinli mi olayım napayım sizce, yalancı pozitif olabilir miEki Görüntüle 3538685
Canım ben de awox yaptım 2 ay önce. Böyle cılmadı hıc negatıftı ve adet oldum. Piyasadaki en güvenilir testlerden. Bence hamilesinnnnn. Ama önemli olan tutunması cnku reglne varAwox markası canım
Ay var bence deeKızlar idrarımı 3 saat tutup tekrar test yaptım sıvı alımını kesmiştim bu şekilde şu an bence var yazaten hissediyor gibiyim. Belirti olarak da inanılmaz bi açlık hissediyorum. Memelerimde tuhaf bi sızlama var
15 günAaa ilişkidem kac gunn gectı peki
Amin inşallah vardırAy var bence deesağlıkla sıhhatle kucağınıza almak da nasip olsun
Hiç güvenemiyorum niyeyse daha sevinemedimYaaa bildiğin varrrrrrr heyoooooo
Ben de bu ay denedim güvenilir dendiği için umarım üzmez beniCanım ben de awox yaptım 2 ay önce. Böyle cılmadı hıc negatıftı ve adet oldum. Piyasadaki en güvenilir testlerden. Bence hamilesinnnnn. Ama önemli olan tutunması cnku reglne varkoyulasır devam ederse gebelik. Ay benm de var 3 awoxum. Yapasım geliyor awox gördukce ama benm daha yarn 8 kalacak
Ozaman cok net bence pozitif15 gün
Evet ama sen catlama dedin ya gecen ben 5 gun saydım. Kız çatlama hangi tarih. Eğer şu anda benim hesapladığım gibi 5 günün varsa 6 gün kala Yani dün görmüş oldun Yani ben de iki 3 gün snra yapablrm. Benim için gebelik belirtisi yok ama en azından göğüs ve yerleşme kanaması ciddiye aldığım bir şey sende göğsünde neler varBen de bu ay denedim güvenilir dendiği için umarım üzmez benikız daha dur 8 gün varmış test yapmadan durmak çok zor ama ya sabretmek çok zor
Bende aynı tarihlerde yumurtlama ve adet görmüş oluyorum llah hepimize hayırlı haberler nasip etsin şuan 4 5 gün kaldı dün akşam kaset test öylesine bi denedim ama bende bisey yokO zaman geçen konuştuğumuz gibi 24 ocakta yumurtlama gördüm ona göreyse 7 Şubat regl tarihim oluyor dimi? Çıplak gözle daha belli aslında size de göstereyim diye farklı farklı açılardan çekmeye çalıştım
Canım her doktor farklı ilerliyor yani birkaç görev bakmak istemiş olabilir. Kaç günde bir verdin o iki testiKızlar kan sonucum ilk başta 59 , cumartesi günü de 163 çıkmıştı. Doktorum çarşamba tekrar kan vermemi istedi. Acaba yeteri kadar yükselmedi mi ? Aklıma çok takıldı.
Perşembe ve cumartesi canım. Bundan önce düşük yapmıştım. O yüzden içime bir hüzün çöküveriyor .Canım her doktor farklı ilerliyor yani birkaç görev bakmak istemiş olabilir. Kaç günde bir verdin o iki testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?