- 25 Mayıs 2016
- 293
- 133
- 103
- 34
İnşallahBiraz daha beklemeniz lazım inşallah yerleşme kanamasıdir pazar günü net sonuç alırsınız diye düşünüyorum
Canım tebrik ederim ben de awoks kullandım 2 ay önce 2 kere 5 gün kala ve 3 gün kala negatif çıktı kesinlikle doğru ve güvenilir bir test olduğunu düşünüyorum zaten adetin gecikmiş ve yanlış olamayacak kadar net kırmızılarınRica ederimyumurtlama tarihinizi biliyorsaniz 14 gün sonra yapabilirsiniz benim bir günlük regl gecikmem 14.gundu
Belirtilerimiz neredeyse aynıBenimde bat 2 gün var. Göğüs dolgunlaşması hassasiyeti. Bel ve kasık ağrısı. Çok inceden bir mide hassasiyeti bulantı kadar olmasa da. Akıntı var ama aşırı değil beyaz ve kıvamlı. Dün itibariyle gaz d başladı. Acaba test yapsam mı bilemedim.
Canım hangi testi yapıyorsun predictör early yaparsan çıkabilirYa bende 2 gundur akintiyla karisik dun ve bugün pembe hafif kahverengimsi sadece iç camaşırımda gördüğüm lekelenmem oluyo bu muhtemelen yerlesme kanamasidir diye dusunuyorum kasık agrimda oluyo dün ve bugün test yaptim negatif çıkıyo yani testte cikmasi icin biraz beklemem mi gerekiyo acaba. Çatlama gunume gore cumartesi yada pazar gunu regl olmam lazim.
Tebrikler canım benimde dün böyle çıktı akşam kan verdim, kanda da 356 çıktı. Bir kan verinİlk fotoğraf 5dk içinde çekilen fotoğraf sanırım hamileyim kızlaarren kısa sürede kan testi vericem inşallah Allah bu duyguyu burda isteyen herkese nasip eder
Negatifi görmekten korkuyorum. Ama ilk defa böyle oluyorum. Ve genelde regle 4 gün kala kahverengi akıntım başlardı. Ama bu ay 2 gün kaldı hala kahverengi birşey yok. Bundan da şüpheleniyorum. Perşembe regl günüm olmazsam direkt kan vereyim diyorum.Belirtilerimiz neredeyse aynıbende lekelenme olunca reglimi bekledim ama olmadı bir gün sonra aynı gün hem testte hem de kanda çıktı. Varsa testiniz yapın ben öğleden sonra yapınca bile çıktı
Oyy bir biz mi kaldık kızlar @eva0108 @babylovee ay o zaman tez zamanda def olup başka topiğe göç edelim hahahah. Amin canımmm kulun kula ettiği dua çok değerli
Kimin duası kabul olur bilinmez.şöyle bir gebe kalsak da alısverıslerımizi paylassak bırbrmızleay uykum var basım agrıdı acıktım aşerdim fln. Ne guzel olurdu. Ben düşünüyorum da ilk hamılelkte cok da naz yapmamısım eşime. Yani aşerdim yazın ortasında ayva. Ugrastı buldu geceelrri de gitti buldu bazı seylerı fln ama smdı tama naz yapacagm hahaha. Azönce dedim ki bazayı kaldıracagım eşyaları koymam gerek. Halbukı daha 8 günüm var. Dur deyip bir kalktı yerinden. Oyy daha neler yapacagım
Kızlar bende varım daha bata 5 gün var çatlatma iğnesinin 9. Günü beni de götürün buradanAyyy amin canim aminnn bi an evvel gidelim bu topictennn. Eylül veya Ekim anneleri grubu bizi beklesin geliyoruzz
Oy ne guzel olur valla birbirimizle belirtileri alisverisleri paylasmaya baslamakoyy göbüsler büyüyecek en kisa zamanda inşallah
Valla kuzum ben degerlendirmeye basladigimizdan beri hamile gibi davraniyorum zaten. Tavsiye ederim. Hem agir kaldirmak fln da iyi degil sonucta normal yani yaptigin
Ay çok teşekkür ederim evet bende daha önce awoks kullandim sonuçları güvenilir ama yinede korkuyorum tabiCanım tebrik ederim ben de awoks kullandım 2 ay önce 2 kere 5 gün kala ve 3 gün kala negatif çıktı kesinlikle doğru ve güvenilir bir test olduğunu düşünüyorum zaten adetin gecikmiş ve yanlış olamayacak kadar net kırmızıların
Kaçıncı ay denemeniz bu? Benim 6. AyBelirtilerimiz neredeyse aynıbende lekelenme olunca reglimi bekledim ama olmadı bir gün sonra aynı gün hem testte hem de kanda çıktı. Varsa testiniz yapın ben öğleden sonra yapınca bile çıktı
Yaptim ondan vardı çikmadi testleri internetten siparis etmistim acaba çakmamı diye dusundum dunku testte yatay cizgi falan cikti baya ucuza almistim. Elimde test kalmadi hafta sonunu beklicem belki tam yerlesme olmadigi icin cikmiyodur. Beklicem bi kac gun bakalimCanım hangi testi yapıyorsun predüictör early yaparsan çıkabilir
Bende 3. günü başladık 3 gün kullanacakmışım canım perşembe çağırdı kontrole ona göre Gonal F'e başlıycam benim genelde 2 veya 3 yumurtam oluşuyorAma femarayi ben adetin 3 günü başladım 5gun boyunca sabah akşam kullandim
Teşekkür ederim sizide tebrik ediyorumTebrikler canım benimde dün böyle çıktı akşam kan verdim, kanda da 356 çıktı. Bir kan verin
Alla alla neden 3 gün kullan demiski demekki bir bildiği var inşallah güzel sonuçlar alırsınız bu ayBende 3. günü başladık 3 gün kullanacakmışım canım perşembe çağırdı kontrole ona göre Gonal F'e başlıycam benim genelde 2 veya 3 yumurtam oluşuyor
Benim 2 aydı tüm belirtilerim vardı ama günümde hatta geçen ay 2 gün önce regl oldum. Bu ay farklıydı her şey yine de beklemiyordum açıkçası ama olmuşNegatifi görmekten korkuyorum. Ama ilk defa böyle oluyorum. Ve genelde regle 4 gün kala kahverengi akıntım başlardı. Ama bu ay 2 gün kaldı hala kahverengi birşey yok. Bundan da şüpheleniyorum. Perşembe regl günüm olmazsam direkt kan vereyim diyorum.
Çok sevindim adınıza inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza, darısı benim gibi isteyen herkese olsunBenim 2 aydı tüm belirtilerim vardı ama günümde hatta geçen ay 2 gün önce regl oldum. Bu ay farklıydı her şey yine de beklemiyordum açıkçası ama olmuş
Bi yükler msn cnmYaptim ondan vardı çikmadi testleri internetten siparis etmistim acaba çakmamı diye dusundum dunku testte yatay cizgi falan cikti baya ucuza almistim. Elimde test kalmadi hafta sonunu beklicem belki tam yerlesme olmadigi icin cikmiyodur. Beklicem bi kac gun bakalim
Teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alalım inşallahTeşekkür ederim dizide tebrik ediyorumakşam vericem kanı sizin kaç gün gecikme oldu
Kasımda başladık ama o ayı saymıyorum acemiceydi açıkçası burdan öğrendiğim en güzel şey ovülasyon testiyle yumurta takibi ocakta olmadı.. bu ay oldu 2 ay diyebilirizKaçıncı ay denemeniz bu? Benim 6. Ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?