Canım tebrik ederim. Sağlıcakla ilerler inşallah gebeliğin. İğnenin kaçıncı günü 356 çıktı ? Bat ne zamandı ?Tebrikler canım benimde dün böyle çıktı akşam kan verdim, kanda da 356 çıktı. Bir kan verin
Teşekkür ederim çokCanım tebrik ederim. Sağlıcakla ilerler inşallah gebeliğin. İğnenin kaçıncı günü 356 çıktı ? Bat ne zamandı ?
Amin inşallahTeşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alalım inşallahbat 2 şubattı olmayınca sonraki gün yani dün test yaptım 1 günlük gecikmeyle öğrendim sizin bat ne zamandı?
Anladım canım . Sağlıcakla al bebişini kucağınaTeşekkür ederim çokiğne falan kullanmadım. Hatta bu ay da olmazsa tedavi araştıracaktım. Kendiliğinden geldi ve inşallah benimle kalır bat sonraki gün bu değer
Attım canım sabah yapmıştım. Hatta testin içini çıkardım daha iyi bakayim diye ama negatiftiBi yükler msn cnm
İnşallahhhKızlar bende varım daha bata 5 gün var çatlatma iğnesinin 9. Günü beni de götürün buradan
Sat bat yumurtlama ve değerlendirme tarihlerini yazın:)))))Kasımda başladık ama o ayı saymıyorum acemiceydi açıkçası burdan öğrendiğim en güzel şey ovülasyon testiyle yumurta takibi ocakta olmadı.. bu ay oldu 2 ay diyebiliriz
Sat 31 ocak Bat 2 şubat. İlk defa geç yumurtlama oldu. Ve o günü çatladığı ana çok yakın değerlendirdim. Bence çatlamaya ne kadar yakın olursa ilişki şans o kadar yüksekSat bat yumurtlama ve değerlendirme tarihlerini yazın:)))))
Ben de 2. Ayında yaptım ovulasyon takibini ama olmadı . Sonra strese sokuyor diye bıraktım . Bir daha yapmadım. İnşallah gebe kaldırımda gerek kalmaz artıkKasımda başladık ama o ayı saymıyorum acemiceydi açıkçası burdan öğrendiğim en güzel şey ovülasyon testiyle yumurta takibi ocakta olmadı.. bu ay oldu 2 ay diyebiliriz
İnşallah gebesinizdir. Bu ay ilk defa geç yumurtlamamı test sayesinde daha iyi gördümBen de 2. Ayında yaptım ovulasyon takibini ama olmadı . Sonra strese sokuyor diye bıraktım . Bir daha yapmadım. İnşallah gebe kaldırımda gerek kalmaz artık
Amiin inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duygulari anne baba olmayi... korkma kendine böyle seyleri cagirma. Benim 13 haftalikti kaybettigim bebegim ve 13 hafta boyu kasiklarim ağrıdı.. sen güzel olacagina saglikla ilerleyip bebegine kavuşacağına sonsuz inanYani ben iyi bir test olduğunu düşünüyorum geçen ay çizgi çıkarmadı ve hamile.degildim o ayinşallah doğrudur ya Allah isteyen herkese nasip eder inşallah akşam kan vermeyi düşünüyorum koyulaşma takip edemem dış gebelikten korkuyorum sürekli sağ kasığım da ağrı var
Selam canim, bu nasil degisik bir yumurta büyütme yöntemi böyle. Senin yumurtalarin gec mi yanit veriyor ilaclara ? Ben daha once gonal f igne kullandim. Igne diger ilaclardan cok daha iyi benim düşüncem bu yönde. Ama basindan sonuna igne kullandim ben seninki gibi degil. Igne kullandigim ay hamile kalmistim ben. Kaliteli yumurta büyütüyor gibi geliyor bana. Ama yumurtan erken catlama yapabiliyor aklinda olsunKızların benim de bugün reglimin 4. günü dün doktora gittim ve o gün sabah akşam 3 gün boyunca femara kullanmamı söyledi. Perşembe yine kontrole çağırdı oluşmaya başlayan yumurtalar varsa Gonal F iğne verecekmiş sanırım onu da 3-4 gün kullanıp yine çatlatma iğnesi kullanacağım. Bu şekilde tedavi görüp hamile kalan var mı aranızda :/
Amin inşallah canım ahh benim bu olumsuz düşüncelerim olmasa yani aslında ben hep öyleyim ilk önce olumsuzu düşünüyorum kendime engel olamıyorum birde benim rahmim ters o yüzden mi acaba çok ağrılarım var ondan korkuyorum ayakta çok fazla duramıyorum direk belim ağrıyor bir kimyasal gebeligim var inşallah güzel saglilikli ilerler bebeğime kavuşurumAmiin inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duygulari anne baba olmayi... korkma kendine böyle seyleri cagirma. Benim 13 haftalikti kaybettigim bebegim ve 13 hafta boyu kasiklarim ağrıdı.. sen güzel olacagina saglikla ilerleyip bebegine kavuşacağına sonsuz inan
Cok zor durumdaysan parol ic canim baska agri kesici veya ilac kullanilmiyor bu süreçte. Parol da cok etkili degil malesef.babylovee Kuzum bugün aşırı derecede regl ağrısı gibi ağrım var ilaç içmemek için zor duruyorum. Üstüne bi de halsizlik oluştu regl zamanı nasıl oluyorsak böyle kolumu kaldırmaya halim yok. Bir de işteyim gözümü zor açıyorum ya. Sen nasılsın
Kaybınız için çok üzgünüm sürekli mesajlarınızi okudum yeni kanamanız bitti inşallah en kısa sürede hamile kalırsınızAmiin inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duygulari anne baba olmayi... korkma kendine böyle seyleri cagirma. Benim 13 haftalikti kaybettigim bebegim ve 13 hafta boyu kasiklarim ağrıdı.. sen güzel olacagina saglikla ilerleyip bebegine kavuşacağına sonsuz inan
İyi ki de kullanmışsınız. Belki uygulamaya göre takip edip değerlendirmeyecektiniz o günleriİnşallah gebesinizdir. Bu ay ilk defa geç yumurtlamamı test sayesinde daha iyi gördüm
Yaa kuzum canımsın canımm..Söyleyeceklerimi sakın yanlış anlama Öyle güzel bir his ki. Dünya yansa ayaktasın, güçlüsün, bazen 1 saatlik uykuyla bile gülebiliyorsun. O hastayken sen hastaysan kendini unutuyorsun. Uyurken nefesini dinliyorsun. Tırnağına zarar gelse yüreğin yanıyor. Bir gülüşüyle bütün yorgunluğunu unutuyorsun hele ki emzirme duygusu. Of yüreğimi dağladıno kadar içten istiyorsun o kadar güzel bir anne olacaksın ki buna eminim daha seni tanımadan yani cümlelerine bile yansıtıyorsun bu hislerini . Taa buradan hissediyorum Allah'ım sana çifter bebekler versin hatta
Kesinlikle öyle… yani bize neyin iyi gelip gelmeyeceğini kestiremiyoruz. Olacaksa eğer tüm olumsuzluklara rağmen oluyor yine. Stres yapmayı bıraktığım ay oldu. Umarım burdaki herkes bir an önce sağlıkla kavuşurİyi ki de kullanmışsınız. Belki uygulamaya göre takip edip değerlendirmeyecektiniz o günleri
Kuzum hayallerimize kavusmamiz cok yakin insallah ben inanıyorumNe düşünürsek o olur gerçekten bunları hayal ettikçe biz kavuşacağız hatta düşüncelerimize detay da verelim yaşadığımız tarihi canlandıralım gözümüzde@eva0108 kızlar benim bu sabah göğüslerim ağrımaya başladı çok ağrıyor uçlarında bir şey yok o yüzden adet belirtisi olduğunu düşünüyorum dün sabah ve bu sabah saat 7'de tuvalete kalktım kasıklarım ağrıyor o kadar sıkışıyorum ki çok erken oldu ama işte bunların da mutlaka sebebi oluyor maalesef aa evet ben hamile miyim diyemiyorum o kadar ikna etmişim ki beynimi yani gram acaba hamile miyim sorusu gelmiyor yaşamadığım şey kalmamış çünkü belirti olarak babylovee . Vücut ısımdı 36.5 falan anlamadım yazın daha fazla oluyordu Ama bu yazın etkisi galiba gerçi yazında yumurtlamadan önce 36.4 falan oluyordu bu ay 36 1 falandı. Aşırı bir artış yok diye umudum sıfır sanırım test de yapmayacağım hiç Ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?