2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Eklentiler

• IMG_20250204_123313.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20250204_123127.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Kaybınız için çok üzgünüm sürekli mesajlarınızi okudum yeni kanamanız bitti inşallah en kısa sürede hamile kalırsınız
Ya canim benim aminn amiiinn çok teşekkür ederim.. inşallah Allahım nasip edecek sonsuuuuuzlarca inanıyorum..
Sende saglikla kucagina al inşallah

Sonuc gunlerimiz ayni sayilir. Hadi bakalim merakla bekliyorum senin sonucunu

Kızlar bende varım daha bata 5 gün var çatlatma iğnesinin 9. Günü beni de götürün buradan
Gel gidelim buralardan bir an evvel pozitifli bebek test cubuklarimizi görüp gruptan ayrilmak dileğiyle inşallaaaahh hep yakin tarihlerimizz. Ayni gunlerde ogrencez sonuclari

Canim sana tavsiyem bu huyunu gebeligin boyunca hayatindan uzak tut. Çünkü bebekler en ufak seyden etkileniyor inanamazsin. Bende bu lafa inanmazdim ama yasadim bizzat. Onlar savunmasiz bizim duygularimiz ve hislerimizle baglantili yasayan minik bebisler ve en ufak umutsuzluk keyifsizligi hemen hissediyorlar birseyler kötü oluyor. Sen bebeginin güzel günlerini hayal et
Burda ben 2.ye hamile iken rahminin ters oldugunu ogrenen birini okumustum yani o kadar da onemli birsey degil o ters olmasi bildigim kadariyla. Canim bel kasik agrin cok oluyorsa calismiyorsan eger boool boool dinlen. Uzan yat bacaklarini yuksege al. Bunlara dikkat et. Guzel beslen. Bunlar önemli. Ayakta kalma egilme cok fazla bi bebis kalp atışını duyana kadar.

Ay çok haklısınız dediklerinizi dikkate alacağım inşallah çok güzel önerilerde bulunmuşunuz çok teşekkür ederim evet ayakta çok kalınca belim hemen ağrıyor ama doktorum hamile kalmadan önce de uyarmıştı normal zamanlarında bel ağrın çok olur diye adet dönemi onceside hep ağrırdı

Canım aldığın testleri nereden aldın hatalı olabilir mi ya da kimyasal geçiriyor olabilir misin istersen bir kan ver

Canım aldığın testleri nereden aldın hatalı olabilir mi ya da kimyasal geçiriyor olabilir misin istersen bir kan ver
İnternetten almıştım canım. Kan versem ona göre regl beklerdim aslında ama üzülmek de istemiyorum kafam karışık.

Benimde rahmim kalp seklindeymis perdeli filan dedi doktora sordum gebelikte sorun olmaz dedi adet gunleri cok agrin oluyormuydu dedi evet dedim osebebten cok agrili oluyormuş

Ay hadi inşallah kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…