Sunsun9 kız neredesin yaptın mı test?
Evet, yaptım. Negatif maalesef. Dünkü gibi saçma gölgeli bi test yine. Olsaydı koyulaşıp belirginleşirdi. Kendimi kandırıyorum boşunaSunsun9 bugün de yaptın mı canım test koyulaşma nasıll?
Ya canim benim aminn amiiinnKaybınız için çok üzgünüm sürekli mesajlarınızi okudum yeni kanamanız bitti inşallah en kısa sürede hamile kalırsınız
Sonuc gunlerimiz ayni sayilir. Hadi bakalim merakla bekliyorum senin sonucunuYa bende 2 gundur akintiyla karisik dun ve bugün pembe hafif kahverengimsi sadece iç camaşırımda gördüğüm lekelenmem oluyo bu muhtemelen yerlesme kanamasidir diye dusunuyorum kasık agrimda oluyo dün ve bugün test yaptim negatif çıkıyo yani testte cikmasi icin biraz beklemem mi gerekiyo acaba. Çatlama gunume gore cumartesi yada pazar gunu regl olmam lazim.
Amin inşallah canımYa canim benim aminn amiiinnçok teşekkür ederim.. inşallah Allahım nasip edecek sonsuuuuuzlarca inanıyorum..
Sende saglikla kucagina al inşallah
Gel gidelim buralardanKızlar bende varım daha bata 5 gün var çatlatma iğnesinin 9. Günü beni de götürün buradan
Kuzum sati yanlismi yazdin 31aralikmi ocakmi?Sat 31 ocak Bat 2 şubat. İlk defa geç yumurtlama oldu. Ve o günü çatladığı ana çok yakın değerlendirdim. Bence çatlamaya ne kadar yakın olursa ilişki şans o kadar yüksek
Canim sana tavsiyem bu huyunu gebeligin boyunca hayatindan uzak tut. Çünkü bebekler en ufak seyden etkileniyor inanamazsin. Bende bu lafa inanmazdim ama yasadim bizzat. Onlar savunmasiz bizim duygularimiz ve hislerimizle baglantili yasayan minik bebisler ve en ufak umutsuzluk keyifsizligi hemen hissediyorlar birseyler kötü oluyor. Sen bebeginin güzel günlerini hayal etAmin inşallah canım ahh benim bu olumsuz düşüncelerim olmasa yani aslında ben hep öyleyim ilk önce olumsuzu düşünüyorum kendime engel olamıyorum birde benim rahmim ters o yüzden mi acaba çok ağrılarım var ondan korkuyorum ayakta çok fazla duramıyorum direk belim ağrıyor bir kimyasal gebeligim var inşallah güzel saglilikli ilerler bebeğime kavuşurum
Ahahah 31 aralık olacaktı aynen yanlış yazmışımKuzum sati yanlismi yazdin 31aralikmi ocakmi?
Ekim anneleri grubu sessiz şuanGel gidelim buralardanbir an evvel pozitifli bebek test cubuklarimizi görüp gruptan ayrilmak dileğiyle inşallaaaahh hep yakin tarihlerimizz. Ayni gunlerde ogrencez sonuclari
Ay çok haklısınız dediklerinizi dikkate alacağım inşallah çok güzel önerilerde bulunmuşunuz çok teşekkür ederimCanim sana tavsiyem bu huyunu gebeligin boyunca hayatindan uzak tut. Çünkü bebekler en ufak seyden etkileniyor inanamazsin. Bende bu lafa inanmazdim ama yasadim bizzat. Onlar savunmasiz bizim duygularimiz ve hislerimizle baglantili yasayan minik bebisler ve en ufak umutsuzluk keyifsizligi hemen hissediyorlar birseyler kötü oluyor. Sen bebeginin güzel günlerini hayal et
Burda ben 2.ye hamile iken rahminin ters oldugunu ogrenen birini okumustum yani o kadar da onemli birsey degil o ters olmasi bildigim kadariyla. Canim bel kasik agrin cok oluyorsa calismiyorsan eger boool boool dinlen. Uzan yat bacaklarini yuksege al. Bunlara dikkat et. Guzel beslen. Bunlar önemli. Ayakta kalma egilme cok fazla bi bebis kalp atışını duyana kadar.
Canım aldığın testleri nereden aldın hatalı olabilir mi ya da kimyasal geçiriyor olabilir misin istersen bir kan verEvet, yaptım. Negatif maalesef. Dünkü gibi saçma gölgeli bi test yine. Olsaydı koyulaşıp belirginleşirdi. Kendimi kandırıyorum boşunabir sürü testim ziyan oldu yine. eva0108 sen de bakar mısın canım bi tuhaf dimi yine
İnternetten almıştım canım. Kan versem ona göre regl beklerdim aslında ama üzülmek de istemiyorum kafam karışık.Canım aldığın testleri nereden aldın hatalı olabilir mi ya da kimyasal geçiriyor olabilir misin istersen bir kan ver
Sen awox yaptığında böyle bi durumla karşılaştın mıCanım aldığın testleri nereden aldın hatalı olabilir mi ya da kimyasal geçiriyor olabilir misin istersen bir kan ver
Benimde 30aralik bat gunumde 3şubatti aramizda bi gun varAhahah 31 aralık olacaktı aynen yanlış yazmışım
Benimde rahmim kalp seklindeymis perdeli filan dedi doktora sordum gebelikte sorun olmaz dedi adet gunleri cok agrin oluyormuydu dedi evet dedim osebebten cok agrili oluyormuşAy çok haklısınız dediklerinizi dikkate alacağım inşallah çok güzel önerilerde bulunmuşunuz çok teşekkür ederimevet ayakta çok kalınca belim hemen ağrıyor ama doktorum hamile kalmadan önce de uyarmıştı normal zamanlarında bel ağrın çok olur diye adet dönemi onceside hep ağrırdı
Evet benim yumurtlamam da normalde o tarihti ama geç oldu aramızda 1 hafta varBenimde 30aralik bat gunumde 3şubatti aramizda bi gun varama benim yumurtlama erkendi 14-15 ocakti ondan erken ogrendim sanirim
Evet benim yumurtlamam da normalde o tarihti ama geç oldu aramızda 1 hafta var
Ay hadi inşallah kuzummCok zor durumdaysan parol ic canim baska agri kesici veya ilac kullanilmiyor bu süreçte. Parol da cok etkili degil malesef.
Canim bende pek birsey yok. Ne iyi anlamda nede kötü anlamda. Sadece gece uyuyamadim terleyip durdum heralde üstümü acmisim uyurken biraz burnum tıkalı geliyor. Hasta olmam insallah bendeama saydiklarin bebis gelirken de oluyor. Ben hamile kaldigim ay agustosun sonuydu usuyordum halsizdim grip gibi
Hakikaten öyle inşallah aynı anda hamile kalırız ve birlikte doğurur destek oluruz birbirimizeGel gidelim buralardanbir an evvel pozitifli bebek test cubuklarimizi görüp gruptan ayrilmak dileğiyle inşallaaaahh hep yakin tarihlerimizz. Ayni gunlerde ogrencez sonuclari
canım iğne etkisiyle pozitif çıkıyor hep testler o yüzden yapsam da boşİnşallahhhaz kalmış test yapacak msn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?