Evet bende daha önce bir kaç defa kullandım kimyasal gebeligi 23 betayla bu testte öğrenmiştim tabi daha silik bir çizgiydi inşallah yalancı pozitif değildirBurda kizlae iyi marka oldugunu söylüyorlardı. Cok güzel haber canim benim saglikla kucagina aldirsin Allahımbana,bizlere de bol bol dua et olur mu insallah bize de nasip olsun
Ayyy var gibi kuzu çok net gözüküyoor. Ne markaydı testler BAT günün ne zamandıııİlk fotoğraf 5dk içinde çekilen fotoğraf sanırım hamileyim kızlaarren kısa sürede kan testi vericem inşallah Allah bu duyguyu burda isteyen herkese nasip eder
Ay inşallah yalanci pozitif değil testlere güvenemiyorum Awox markası canım bat günüm dündüAyyy var gibi kuzu çok net gözüküyoor. Ne markaydı testler BAT günün ne zamandııı
Yok yokkk çok net kuzu hiç panik yapma awox çok iyi bir test hadi gözün aydın ne zaman kan vereceksin hemen git ver merakta bırakma bizi deeAy inşallah yalanci pozitif değil testlere güvenemiyorum Awox markası canım bat günüm dündü
Yaa iyi bir test desene o zamannEvet bende daha önce bir kaç defa kullandım kimyasal gebeligi 23 betayla bu testte öğrenmiştim tabi daha silik bir çizgiydi inşallah yalancı pozitif değildirinşallah en kısa sürede siz ve burdaki herkes hamile kalır ben sürekli bu grubu takip ediyorum çoğu kişiyi tanıyorum
Ay çok teşekkür ederimYok yokkk çok net kuzu hiç panik yapma awox çok iyi bir test hadi gözün aydın ne zaman kan vereceksin hemen git ver merakta bırakma bizi dee
Yani ben iyi bir test olduğunu düşünüyorum geçen ay çizgi çıkarmadı ve hamile.degildim o ayYaa iyi bir test desene o zamannsonucunu dogru cikarmistir inşallah. Kan verecek misin koyulasma mi takip edeceksin canim peki?
Oyy amin amin aminn Allahım inşallah en kisa zamanda nasip etsin hamile kalip saglikla dogurup büyütmeyibende senin mesajlarini görüyordum. Herkes birer birer ayriliyor gruptan darisi biz bekleyenleri basina müjdeli mutlu haberle ayriliriz inşallah
Darısı başımıza tebrik ederimmmmm söyle bakalım sat bat yumurtlama tarihi ve çalıştığın tarihler yaz hepsini bize hdhdhdhhdİlk fotoğraf 5dk içinde çekilen fotoğraf sanırım hamileyim kızlaarren kısa sürede kan testi vericem inşallah Allah bu duyguyu burda isteyen herkese nasip eder
Amin inşallah sat 8 Ocak bat 3 Şubat doktor kontrolünde ilerledim en sonki yumurtlama 20 Ocak 21ocak çatlama ama ben iğne kullanmadımDarısı başımıza tebrik ederimmmmm söyle bakalım sat bat yumurtlama tarihi ve çalıştığın tarihler yaz hepsini bize hdhdhdhhd
Bende ilk ayimda femara kullandım canım üç yumurtam olmuştu iğne kullandim ve o ay olmadı doktorum iğneye gerek yok demişti ben bulup kullanmıştım bu ay da ilacı değiştirip klomen verdi ve 4yumurtam oluştu kontrolde yumurtaların çatlamak üzere dedi ve yjne iğne kullanma dedi ve kullanmadım bu ay çok şükür oldu bu seferKızların benim de bugün reglimin 4. günü dün doktora gittim ve o gün sabah akşam 3 gün boyunca femara kullanmamı söyledi. Perşembe yine kontrole çağırdı oluşmaya başlayan yumurtalar varsa Gonal F iğne verecekmiş sanırım onu da 3-4 gün kullanıp yine çatlatma iğnesi kullanacağım. Bu şekilde tedavi görüp hamile kalan var mı aranızda :/
Ama femarayi ben adetin 3 günü başladım 5gun boyunca sabah akşam kullandimKızların benim de bugün reglimin 4. günü dün doktora gittim ve o gün sabah akşam 3 gün boyunca femara kullanmamı söyledi. Perşembe yine kontrole çağırdı oluşmaya başlayan yumurtalar varsa Gonal F iğne verecekmiş sanırım onu da 3-4 gün kullanıp yine çatlatma iğnesi kullanacağım. Bu şekilde tedavi görüp hamile kalan var mı aranızda :/
Söyleyeceklerimi sakın yanlış anlama Öyle güzel bir his ki. Dünya yansa ayaktasın, güçlüsün, bazen 1 saatlik uykuyla bile gülebiliyorsun. O hastayken sen hastaysan kendini unutuyorsun. Uyurken nefesini dinliyorsun. Tırnağına zarar gelse yüreğin yanıyor. Bir gülüşüyle bütün yorgunluğunu unutuyorsun hele ki emzirme duygusu. Of yüreğimi dağladınAhhaha tüm hamile kadınları kınıyorum nasil hamile kalırsınız allahim benim başıma da burda evlat sahibi olmak isteyenlerin başına da ver de o cennet kokulu bebeklerin nasil birsey oldugunu bizde öğrenelimo minicik ayaklarini sevelim
Ya kuzum haklısın belirtiler ayni iste insan belirtiye yoramiyor ki cogu seyi. Mesela otururken belim agrimaya basladi bugun ay diyorum bebis miii. Sonra diyorum ki e digeri gelirken de olabilir bu.. aman ne bileyim anacim.. agir kaldirma kasilacak hareketler yapmaaa hamis adayisin sennn
Yaa ne guzelllpes pese doguralim da kuzucuklarimizi teyzeleriyle tanistiralim
Sakaryada miydi evin sonunda soyledin
Teşekkür ederimYerleşme kanaması olmadi bende ama 14.gun idrarda net bir şekilde belli oluyor
Rica ederimTeşekkür ederimadet günümü bekliyim oyleyse.
Ya bende 2 gundur akintiyla karisik dun ve bugün pembe hafif kahverengimsi sadece iç camaşırımda gördüğüm lekelenmem oluyo bu muhtemelen yerlesme kanamasidir diye dusunuyorum kasık agrimda oluyo dün ve bugün test yaptim negatif çıkıyo yani testte cikmasi icin biraz beklemem mi gerekiyo acaba. Çatlama gunume gore cumartesi yada pazar gunu regl olmam lazim.Rica ederimyumurtlama tarihinizi biliyorsaniz 14 gün sonra yapabilirsiniz benim bir günlük regl gecikmem 14.gundu
Biraz daha beklemeniz lazım inşallah yerleşme kanamasıdir pazar günü net sonuç alırsınız diye düşünüyorumYa bende 2 gundur akintiyla karisik dun ve bugün pembe hafif kahverengimsi sadece iç camaşırımda gördüğüm lekelenmem oluyo bu muhtemelen yerlesme kanamasidir diye dusunuyorum kasık agrimda oluyo dün ve bugün test yaptim negatif çıkıyo yani testte cikmasi icin biraz beklemem mi gerekiyo acaba. Çatlama gunume gore cumartesi yada pazar gunu regl olmam lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?