2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Burda kizlae iyi marka oldugunu söylüyorlardı. Cok güzel haber canim benim saglikla kucagina aldirsin Allahım bana,bizlere de bol bol dua et olur mu insallah bize de nasip olsun
Evet bende daha önce bir kaç defa kullandım kimyasal gebeligi 23 betayla bu testte öğrenmiştim tabi daha silik bir çizgiydi inşallah yalancı pozitif değildir inşallah en kısa sürede siz ve burdaki herkes hamile kalır ben sürekli bu grubu takip ediyorum çoğu kişiyi tanıyorum

İlk fotoğraf 5dk içinde çekilen fotoğraf sanırım hamileyim kızlaarr en kısa sürede kan testi vericem inşallah Allah bu duyguyu burda isteyen herkese nasip eder
Ayyy var gibi kuzu çok net gözüküyoor. Ne markaydı testler BAT günün ne zamandııı

Yaa iyi bir test desene o zamann sonucunu dogru cikarmistir inşallah. Kan verecek misin koyulasma mi takip edeceksin canim peki?
Oyy amin amin aminn Allahım inşallah en kisa zamanda nasip etsin hamile kalip saglikla dogurup büyütmeyi bende senin mesajlarini görüyordum. Herkes birer birer ayriliyor gruptan darisi biz bekleyenleri basina müjdeli mutlu haberle ayriliriz inşallah

Yani ben iyi bir test olduğunu düşünüyorum geçen ay çizgi çıkarmadı ve hamile.degildim o ay inşallah doğrudur ya Allah isteyen herkese nasip eder inşallah akşam kan vermeyi düşünüyorum koyulaşma takip edemem dış gebelikten korkuyorum sürekli sağ kasığım da ağrı var

İlk fotoğraf 5dk içinde çekilen fotoğraf sanırım hamileyim kızlaarr en kısa sürede kan testi vericem inşallah Allah bu duyguyu burda isteyen herkese nasip eder
Darısı başımıza tebrik ederimmmmm söyle bakalım sat bat yumurtlama tarihi ve çalıştığın tarihler yaz hepsini bize hdhdhdhhd

Kızların benim de bugün reglimin 4. günü dün doktora gittim ve o gün sabah akşam 3 gün boyunca femara kullanmamı söyledi. Perşembe yine kontrole çağırdı oluşmaya başlayan yumurtalar varsa Gonal F iğne verecekmiş sanırım onu da 3-4 gün kullanıp yine çatlatma iğnesi kullanacağım. Bu şekilde tedavi görüp hamile kalan var mı aranızda :/

Darısı başımıza tebrik ederimmmmm söyle bakalım sat bat yumurtlama tarihi ve çalıştığın tarihler yaz hepsini bize hdhdhdhhd
Amin inşallah sat 8 Ocak bat 3 Şubat doktor kontrolünde ilerledim en sonki yumurtlama 20 Ocak 21ocak çatlama ama ben iğne kullanmadım

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-04-09-08-18-09_fc40ed9ca960b38b2ec4108e094b3220.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 45
Bende ilk ayimda femara kullandım canım üç yumurtam olmuştu iğne kullandim ve o ay olmadı doktorum iğneye gerek yok demişti ben bulup kullanmıştım bu ay da ilacı değiştirip klomen verdi ve 4yumurtam oluştu kontrolde yumurtaların çatlamak üzere dedi ve yjne iğne kullanma dedi ve kullanmadım bu ay çok şükür oldu bu sefer

Ama femarayi ben adetin 3 günü başladım 5gun boyunca sabah akşam kullandim

babylovee Kuzum bugün aşırı derecede regl ağrısı gibi ağrım var ilaç içmemek için zor duruyorum. Üstüne bi de halsizlik oluştu regl zamanı nasıl oluyorsak böyle kolumu kaldırmaya halim yok. Bir de işteyim gözümü zor açıyorum ya. Sen nasılsın

Söyleyeceklerimi sakın yanlış anlama Öyle güzel bir his ki. Dünya yansa ayaktasın, güçlüsün, bazen 1 saatlik uykuyla bile gülebiliyorsun. O hastayken sen hastaysan kendini unutuyorsun. Uyurken nefesini dinliyorsun. Tırnağına zarar gelse yüreğin yanıyor. Bir gülüşüyle bütün yorgunluğunu unutuyorsun hele ki emzirme duygusu. Of yüreğimi dağladın o kadar içten istiyorsun o kadar güzel bir anne olacaksın ki buna eminim daha seni tanımadan yani cümlelerine bile yansıtıyorsun bu hislerini . Taa buradan hissediyorum Allah'ım sana çifter bebekler versin hatta

Ne düşünürsek o olur gerçekten bunları hayal ettikçe biz kavuşacağız hatta düşüncelerimize detay da verelim yaşadığımız tarihi canlandıralım gözümüzde eva0108 kızlar benim bu sabah göğüslerim ağrımaya başladı çok ağrıyor uçlarında bir şey yok o yüzden adet belirtisi olduğunu düşünüyorum dün sabah ve bu sabah saat 7'de tuvalete kalktım kasıklarım ağrıyor o kadar sıkışıyorum ki çok erken oldu ama işte bunların da mutlaka sebebi oluyor maalesef aa evet ben hamile miyim diyemiyorum o kadar ikna etmişim ki beynimi yani gram acaba hamile miyim sorusu gelmiyor yaşamadığım şey kalmamış çünkü belirti olarak babylovee . Vücut ısımdı 36.5 falan anlamadım yazın daha fazla oluyordu Ama bu yazın etkisi galiba gerçi yazında yumurtlamadan önce 36.4 falan oluyordu bu ay 36 1 falandı. Aşırı bir artış yok diye umudum sıfır sanırım test de yapmayacağım hiç Ben

Rica ederim yumurtlama tarihinizi biliyorsaniz 14 gün sonra yapabilirsiniz benim bir günlük regl gecikmem 14.gundu
Ya bende 2 gundur akintiyla karisik dun ve bugün pembe hafif kahverengimsi sadece iç camaşırımda gördüğüm lekelenmem oluyo bu muhtemelen yerlesme kanamasidir diye dusunuyorum kasık agrimda oluyo dün ve bugün test yaptim negatif çıkıyo yani testte cikmasi icin biraz beklemem mi gerekiyo acaba. Çatlama gunume gore cumartesi yada pazar gunu regl olmam lazim.

Biraz daha beklemeniz lazım inşallah yerleşme kanamasıdir pazar günü net sonuç alırsınız diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…