2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

istanbuldayım canım anladım inşallah şansıma hemen bulurum çok teşekkür ederim. Aranılan yer sadece rahim filmi için mi randevu veriyor
Eşimede sperm testi yaptıracağız devlrt mayısın donuna veriyor cok uzun tarih

Bilmiyorum kuzu yaa. Netten de baktim oluyormus boyle acilik. Evlendigimden beri ilk kez basima geldi kahvaltilik yedik kalktik
Senin sarmalar da benimki gibi sanssizmis desene
Ayy belki ıspanak değildi ona benzeyen bir ottu belki yeseniz kötü bir şey olabilirdi Allah korumuş sizi böyle. Her şerde bir hayır vardır bizde ortadaki pişmişleri yedik sadece.

inşallah yerleşme kanamasıdır.Benim ilk hamileliğimde olmadı bir kanama ama yaşayan cok var. Kasık ağrın var mı?

Cnm sakın modunu düşürme olmasada ilk deneme de geç biliyorum zor ama kendini lütfen güçlü tut iki sonucuda kendini cok iyi hazırlaki bünyen düşmesin güçlü olmak zorundayız

Biz özelde 2300 yaptırmıştık sperm testini
Rahim filmi için hangi yakadasın nereyi düşünüyorsun

Ayyy amin kuzucum aminnn insallah yerlesmedir bebetom yerlesmeye calisiyordur benim yumus karnima
Benzer bir leke çamaşırımda görmüştüm kimyasal olan gebeliğimde adet olacam sandım ped koydum devamı gelmedi ama sonra günüm geçti test pozitif geldi ama sonu buruk bitti ama senin inşallah sağlıkla doğacak

Istanbulda da bir tık gec verebiliyor randevu bildigim kadariyla ama en gec 1 ay sonraya alirsin. Evet canim rahim filmi randevusu alcaktim dediginde zaten bakip musaitlik varsa randevu veriyorlar.
Aaa niye o kadar gec ? Normal urolojiye gidip sperm testi vercem dese hemen aliyorlar. Bak sen hangi hastaneye gidiyorsun bilmiyorum ama arkadasim zeynep kamile gidiyordu o hastanedeki uroloji bölümü hemen aliyor sperm örneği. Kadin dogum dr.u istedi demeniz lazim daha once alirlar gibi geliyor

inşallah yerleşme kanamasıdır.Benim ilk hamileliğimde olmadı bir kanama ama yaşayan cok var. Kasık ağrın var mı?
Ay insallah canim benim yaa.. yerlesme olur inşallah.. kasık ağrım da var canim hafif hafif. Insallah kırmızılar gelmez de bebis gelir

Cnm sakın modunu düşürme olmasada ilk deneme de geç biliyorum zor ama kendini lütfen güçlü tut iki sonucuda kendini cok iyi hazırlaki bünyen düşmesin güçlü olmak zorundayız
Haklisin canim.. insallah guzel haber gelir de.. o zaman hersey daha güzel olur.. insallah pozitif haber almayi nasip etsin Allahım..

aaa bir deneyelim özelde yaparız diye düşünüyordum ama çok pahalı sanırım.

Ayy belki ıspanak değildi ona benzeyen bir ottu belki yeseniz kötü bir şey olabilirdi Allah korumuş sizi böyle. Her şerde bir hayır vardır bizde ortadaki pişmişleri yedik sadece.
Yok kuzu ispanakti ama azcik dallari solmustu bende heralde ondan diye yemedik. Dedim birak yemeyelim zehirler mehirler.
Hahaha sarmayla ugras ortadan iki uc tane ye kalk yazik
Bende bi baraj suyla yikadim ispanagi kaldirip attik
Aayy amin kuzu insallah yerlesmedir de saglikla dogar bebisimmm. Oy annesi totosunu yesin

aaa bir deneyelim özelde yaparız diye düşünüyordum ama çok pahalı sanırım.
Bir soyleyin canm. Kadin dogumcumuz istedi diye. Ozele cok para verirsiniz. Büyük ihtimal ztn sana kagit verir dr. O kagitla gider esin.

Canim 31 im 3 senelik evliyim. Bebis istemeye basladiktan 6 ay sonra gebe kaldim sonra düşük oldu iste. Daha bu ilk deneme düşükten sonra. Z zeyyy123

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…