Hosbuldum bu aradaYumurtlama haftanındasın sanırım hoş geldin
Femara çatlatma iğnesiydi sanrm. O zaman catlama gününü baz almalıısn canım belki biliyorsundur gerçiEvet iki gün önce şiddetli bı kasık ağrısı oldu dünü denedik onun dışında bı belirti yok bakalım bu ay femera kullandim
Yok canım çatlatma ignesi değil hap yumurta geliştirici pcosluyumFemara çatlatma iğnesiydi sanrm. O zaman catlama gününü baz almalıısn canım belki biliyorsundur gerçi3unde catladysa adet 17si. İnşallah kucağına alırsın bebeğini
Pardon canım pek anlamıyorum bunları o zaman Sen ilişkiye bırakma bence deYok canım çatlatma ignesi değil hap yumurta geliştirici pcosluyum
Aynen canım bakalım hayırlısı doktor kontrolünde değilim bu ay nasıl kullanıldığını bildiğim için kullandım bakalım hayırlısı bu ayın 20 sine kadar boş geçmemek lazimPardon canım pek anlamıyorum bunları o zaman Sen ilişkiye bırakma bence de
Sanki var gibi gebelik testinde hayirlisi inşallahMerhaba sat 19 ocak bat 15 subat 26 ocakta yumurtlama belirtileri vardı birde dün ovulasyon testi yaptım 1.resim deki gibi 2 gün önce gebelik testide yaptım 2.resim. erken yumurtlama oluyor bazen bende adetin 7.gunu yumurtlama ihtimalim var
Yumurtalamadan sonra kaçıncı günün canım benim 14.gun net bir şekilde çıktı acaba erken mi başladın testeKızlar test yaptım. Tekrar silik gölgeli artık olmadığına ikna olmam gerekiyor ama çok zor. Testlerle kafayı bozmuş durumdayım başka hiçbir şey yapamıyorum. Spora giderdim normalde hamilelik triplerine girip onu bile bıraktım bi süredir
Bilmiyorum canım pcosum var reglim düzensiz en son 3 ocakta regl oldum ama birkaç gündür test gölgeli. Olsaydı netleşirdi ama bir türlü kabullenemedimYumurtalamadan sonra kaçıncı günün canım benim 14.gun net bir şekilde çıktı acaba erken mi başladın teste
Keşke ovulasyon testi ile takip etseydin canım istersen bir kan ver hem için rahatlar testlerle boşuna vakit kaybetmeBilmiyorum canım pcosum var reglim düzensiz en son 3 ocakta regl oldum ama birkaç gündür test gölgeli. Olsaydı netleşirdi ama bir türlü kabullenemedim
Canim insallah regl belirtisi degildir. Hem ilk deneme daha dur bakalim. Insallah burdaki herkesle birlikte hamilelik haberlerimizi alcaz buna inanarak bekleyelimGünaydın. Regl olmadan 1-1.5 hafta önce bel ağrım ve kasık ağrılarım başlar ve bir iki gündür kasıklarım ağrıyor... Belim öyle bir ağrıyor ki eğilip kalkamiyorum... Bat 16 şubat... sanırım regl bana yine erkenden sinyallerini göndermeye başladı... usutmedendir diyorum ama is yerinde ayağımın dibinde fanli ısıtıcı var... İlk denemem ve sanırım ilk denememde elendim...
Ne 3ü 6 7 defa fln yikadim heralde sorma benim sinavim oldular ilk defa basima geldi benimde. Muhtemelen ispanaklarda sıkıntı vardiNe zaman test yapacaksın?
O ıspanakların günü geçmiştir.
Ben hepsini doğrayıp suya ıslarım 3 defa değiştiririm ikinci suyuna karbonat sirke koyarım her hangi bir acılık olmadı şimdiye kadar bence ıspanağın üzerine sıktıkları ilaçlar tam akmamış
Kendin mi kullandin femarayi canim ?Aynen canım bakalım hayırlısı doktor kontrolünde değilim bu ay nasıl kullanıldığını bildiğim için kullandım bakalım hayırlısı bu ayın 20 sine kadar boş geçmemek lazim
Tarihlerimiz yakınmış hadi bakalim bekleyelim.Pcosluyum. SAT 9 ocak. BAT bilmiyorum çünkü hiç düzenli olmam. Zaten son adetimi de tarlusal kullanarak oldum. Daha önce de gebelik geçirmediğim için yaşadıklarım regl öncesi belirtiler mi yoksa gebelik belirtileri mi asla anlamıyorum. Adet gecikmesi yaşamadan da test falan yapmak istemiyorum. En son genel bi kan tahlili verdiğimde doktorum kendisi beta hcg de bakmış (tahlil tarihi 24.01.2025) onda da değerim 0.6 zaten. Yani kısaca umut yok ama istek var
İnşallah değildir kuzum çok çok geçmiş olsun. Evet kendin kullanma araba eşini bekle. Sıcak su torbası falan kullanCanım çok teşekkür ederim merak edip sorduğun içinşu anda yürüyebilecek boyuttayım ağrım devam ediyor pilatese başlayacaktım önümüzdeki hafta pilates hocası aynı zamanda fizyoterapist yarına kadar geçmezse gidip tedavi olacağım ona. Eşim bugün Yok nöbette kendim de gidemiyorum arabada kullanamam ayağımda his var ama tutulursam Allah korusun korkuyorum çok. Arada sağ bacağıma da Ağrı giriyor. Allah'ım kimseye vermesin Çok zormuş tam olarak kuyruk sokumundan 5-6 santim yukarısı hafif sağ tarafı şiş Yani bir şişlik var artık ne olduysa çok uzun saatler araba yolculuğu yaptığım için olabilir umarım fıtık değildir
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin bende bugün kan verdim Demir seviyem 33 çıktı düşük olması gebeliği engellermi ilk kez duydumSelamlar, Ben çift çizgiyi gördüm çok şaşkınım, darısı tüm isteyenlerin başına. Tek önerim demir seviyeniz ve diğer degerleriniz referans aralığında olsa bile tam ortada olmasına dikkat edin. Benim minimum değere yakındı olmuyordu. Demir ictim oldu bu ay.
Neyse olan olmuş arkadaşım belki sıkıntı sudadırNe 3ü 6 7 defa fln yikadim heralde sorma benim sinavim oldular ilk defa basima geldi benimde. Muhtemelen ispanaklarda sıkıntı vardi
Kuzu test icin gecikme bekliycem. 9 10u gibi fln heralde anca. İnşallah kirmizilar fln gelmez de...
Bugunde devami var dünkü o pembeligin az da olsa. Bakalim insallah saglikla hamilelik haberimi alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?