2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Evet iki gün önce şiddetli bı kasık ağrısı oldu dünü denedik onun dışında bı belirti yok bakalım bu ay femera kullandim
Femara çatlatma iğnesiydi sanrm. O zaman catlama gününü baz almalıısn canım belki biliyorsundur gerçi 3unde catladysa adet 17si. İnşallah kucağına alırsın bebeğini

Merhaba sat 19 ocak bat 15 subat 26 ocakta yumurtlama belirtileri vardı birde dün ovulasyon testi yaptım 1.resim deki gibi 2 gün önce gebelik testide yaptım 2.resim. erken yumurtlama oluyor bazen bende adetin 7.gunu yumurtlama ihtimalim var

Eklentiler

• Screenshot_20250204_203643_Gallery.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 20250204_203252.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 58
Pardon canım pek anlamıyorum bunları o zaman Sen ilişkiye bırakma bence de
Aynen canım bakalım hayırlısı doktor kontrolünde değilim bu ay nasıl kullanıldığını bildiğim için kullandım bakalım hayırlısı bu ayın 20 sine kadar boş geçmemek lazim

Kızlar test yaptım. Tekrar silik gölgeli artık olmadığına ikna olmam gerekiyor ama çok zor. Testlerle kafayı bozmuş durumdayım başka hiçbir şey yapamıyorum. Spora giderdim normalde hamilelik triplerine girip onu bile bıraktım bi süredir

Eklentiler

• IMG_20250205_120929.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20250205_120553.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 65
Yumurtalamadan sonra kaçıncı günün canım benim 14.gun net bir şekilde çıktı acaba erken mi başladın teste

Yumurtalamadan sonra kaçıncı günün canım benim 14.gun net bir şekilde çıktı acaba erken mi başladın teste
Bilmiyorum canım pcosum var reglim düzensiz en son 3 ocakta regl oldum ama birkaç gündür test gölgeli. Olsaydı netleşirdi ama bir türlü kabullenemedim

Bilmiyorum canım pcosum var reglim düzensiz en son 3 ocakta regl oldum ama birkaç gündür test gölgeli. Olsaydı netleşirdi ama bir türlü kabullenemedim
Keşke ovulasyon testi ile takip etseydin canım istersen bir kan ver hem için rahatlar testlerle boşuna vakit kaybetme

Canim insallah regl belirtisi degildir. Hem ilk deneme daha dur bakalim. Insallah burdaki herkesle birlikte hamilelik haberlerimizi alcaz buna inanarak bekleyelim

Ne 3ü 6 7 defa fln yikadim heralde sorma benim sinavim oldular ilk defa basima geldi benimde. Muhtemelen ispanaklarda sıkıntı vardi
Kuzu test icin gecikme bekliycem. 9 10u gibi fln heralde anca. İnşallah kirmizilar fln gelmez de...
Bugunde devami var dünkü o pembeligin az da olsa. Bakalim insallah saglikla hamilelik haberimi alirim

Aynen canım bakalım hayırlısı doktor kontrolünde değilim bu ay nasıl kullanıldığını bildiğim için kullandım bakalım hayırlısı bu ayın 20 sine kadar boş geçmemek lazim
Kendin mi kullandin femarayi canim ?
Dikkat et bari ov.testi ile takip ette catlama fln gör.olmadi ilerleyen günlerde bir muayene olmaya git kist olusumu ihtimaline karsi

Tarihlerimiz yakınmış hadi bakalim bekleyelim.
Kac gunde bir regl oluyorsun asagi yukari ?
Insallah pozitif görelim

Merhaba herkese ovulasyon testim 4 gündür pik olarak çıkıyor daha önce başına gelen oldu mu normal mi? Geçen ay 2 gün pik kalmıştı 3 silik çıkmıştı kafam karıştı. Geçen ay kimyasal olmuştu ondan mı böyle yasıyorum acaba

İnşallah değildir kuzum çok çok geçmiş olsun. Evet kendin kullanma araba eşini bekle. Sıcak su torbası falan kullan

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin bende bugün kan verdim Demir seviyem 33 çıktı düşük olması gebeliği engellermi ilk kez duydum

Neyse olan olmuş arkadaşım belki sıkıntı sudadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…