Benim Yumurtlamadan sonra 10.gun peceteye sildigim senin dedigin gbi akinti geldi dahada gelmedi sanirim o yerlesme kanamasiydi devami gelmezse yerleşmedir kuzumYav kizlar en erken 8i gosteriyor kırmızıların gelmesini. Geçen aya göre de 9u ile 11i arasını. Ama biraz önce wcde peceteye sildigimde kirmizi bir ince ip gibi ve pesinden de hafif acik pembeye dönen seffaf akıntı oldu. Moralim bozulduen erken olsa bile 4 gün var ama. Bugunlerde yerleşme de oluyormus galiba. Ay dua edin bana nolur yerlesme olsun yaa
Akşama kadar gelmzse yerleşmedir kuzumCatlamaya göre en erken 8i olacak. Ama bende anlamadim. Insallah yerlesmediiir. Yerlesme ne zmn oluyor onu da bilmiyorum
Kesinlikle canım ben bu ay kendimi serbest bırakıcam sıkmıca. Zaten bu ay eşimde yok gibi burdanda biraz uzaklaşmayı düşünüyorum buraya girip sürekli okudugumda kendimi beklentiye soktugumu fark ettim mesela daha önce hiç bu kadar test yapmıyordum sadece gecikirsem bakardım ama burayı okudukca kafama cok takmaya başladım biraz bebek konusunda kafamı rahatlıcam olursa olur Allahın taktiri moduna girdim10 test almıştım 2 ay yaparım diye son 1 testim kaldı maalesef. Takıntı oluyor dediğin gibi terapi alıyorum zaten bu süreçte kendime sözler de veriyorum ama bazen güçsüz düşüp yeniliyoruz bu duruma
Benmde kaç gün aynıydı koyulaşma neden yok diye morel bozuyordum2 gün önce de siliklik vardı canım olsaydı belirginleşmez miydi sence yoksa hala fazla yükselmemiş midir
Benim testimde siliklik gördün mü sen canım. Senin niye öyleymiş pekiBenmde kaç gün aynıydı koyulaşma neden yok diye morel bozuyordum
Maşallah canım çok sevindimKızlar kontrolden geliyorum hamd olsun kalp atışını duyduk bi sıkıntı yok dedi için rahatladı artık hamileyim diyebilirim sanırım
Masallah kuzum kalp atisini kac haftalikken duydunz Rabbim saglicakla kucagina almyi nasip etsinKızlar kontrolden geliyorum hamd olsun kalp atışını duyduk bi sıkıntı yok dedi için rahatladı artık hamileyim diyebilirim sanırım
Evet canım iki ay önce doktor vermişti aşılama yapacaktık bir kere kullandım kısmet olmadı ondan sonrada gidemedim adet olunca kullanayım dedim inşallah sorun olmaz ovulasyon testim yok oyuzden bu aralar değerlendiriyorum nasip bakalımKendin mi kullandin femarayi canim ?
Dikkat et bari ov.testi ile takip ette catlama fln gör.olmadi ilerleyen günlerde bir muayene olmaya git kist olusumu ihtimaline karsi
Bence çok erken vermişsiniz kanı ben 9.gun test yaptım negatifti inşallah pozitife döner 14.gun evde test yapın varsa çıkarBen çatlamanın 9. Günü kan verdim 0.7 çıktı ama yumurtlamadan beri bel kasık ağrısı var. Sizce pozitife döner mi? Kanı erken mi vermişim?
Teşekkür ederim çok belirtim var inşallah pozitife dönerBence çok erken vermişsiniz kanı ben 9.gun test yaptım negatifti inşallah pozitife döner 14.gun evde test yapın varsa çıkar
3 gün üst üste yapılan test koyulşma olsada gitsem kan vermeye diye bekledimBenim testimde siliklik gördün mü sen canım. Senin niye öyleymiş peki
7+4 ama doktorda 7+2 çıktıMasallah kuzum kalp atisini kac haftalikken duydunz Rabbim saglicakla kucagina almyi nasip etsin
Hep aynı çıkmış gerçekten niye öyle olur acaba aynı vakitlerde mi yapmamıştın testleri. Koyulaşma ne zaman oldu3 gün üst üste yapılan test koyulşma olsada gitsem kan vermeye diye bekledim
Evet hep ilk idrarla beni koyulaşır diye bekledim kandan sonra adet geçince koyulaştı ama dediğim gibi daha iki test öncesinde var 5 gün aynıydıHep aynı çıkmış gerçekten niye öyle olur acaba aynı vakitlerde mi yapmamıştın testleri. Koyulaşma ne zaman oldu
Maşallh kuzum7+4 ama doktorda 7+2 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?