Dogum k.hapi kullaniyorken gebelik ihtimali zor tabi canim. Belki regl olacaksan ondan gogus siskinligi fln olmuştur. Bu tarz seyler regl yaklasirken oluyor genelde ya. Senin reglin hemen olsun da denemelere basla.Şöyle söyliyim düzenli olduğum zamanlar bile hep genelde 1-2 hafta gecikmeli olurdum. Ama arada reglim kesilirdi 1-2 ay falan olmazdım. En son yine uzun süreli reglim kesildi bende doktora gittim muayene falan oldum bir sürü test vs falan sonra regl söktürmek için tarlusal verdi onunla adet gördüm. Mesajda bi detayı atlamışımdoğum kontrol hapı kullandım doktorum vermişti. Arada düzensiz kullandığım günlerim oldu saatlerini falan geçirdiğim oldu. Hap kullanırken hamile kalamam zaten de işte acaba kaçırdığım günlerde falan bi ihtimal olmuş olabilir mi diye de ufacık da olsa düşünmüyo değilim. 2 buçuk yıldır uğraştığım için arada uçuk hayaller kuruyorum işte 9 gündür falan aşırı göğüs şişkinliği ağrısı ve kasıklarımda ağrı yaşıyorum daha önce hiçbir reglimden önce böyle bi şey yaşamamıştım hep 1 veya 2 gün önce az bi kasık ağrısı ve bacaklarımda ağrı yaşardım ve bir iki güne de regl olurdum. Bilemiyorum belki ilaçtan dolayıdır yan etki falan gibi. Bi de yakın zamanda bi epilepsi nöbeti geçirdim belki onun bile etkisi vardır emin değilim. Benim durumum imkansız bence ama umarım sizin için güzel haberler sizi bekliyodur
Malesef cnm yok gibi
Son 1 testim kaldı dayanamam yaparım kesin. Takvime göre reglim 2 gün gecikti zaten canımMalesef cnm yok gibibence regl gününü bekle yinede baska yapma cnm
Hafif var kaset teste yap bideSence benim testlerde gözüküyor mu peki
Kaset testim yok gidip almam lazım ama burdaki eczanelerde artimed var hepHafif var kaset teste yap bide
Yaa insallah benimki de yerleşmedir biraz modum düştü ister istemez..Benim Yumurtlamadan sonra 10.gun peceteye sildigim senin dedigin gbi akinti geldi dahada gelmedi sanirim o yerlesme kanamasiydi devami gelmezse yerleşmedir kuzumhadi inşallah dualarim seninle
Devami gelmez inşallah diyorum ama biraz yine vardi bugun cok azcik. Bakalim ne olacakAkşama kadar gelmzse yerleşmedir kuzum
Cnm nerelerdeydin sen evet düşmesi engel olabliyor cnm benmde hep düşük 3 kutu ilaçla 10 dan 28 e yükseldi sadece dün doktorumla mesajlaştım 6 aya cıkartı 3 ay daha kullanacağım sabah akşam depoların dolması gerekiyor çünkü hamileyken bebek ilk demirimizden beslendigi için hemen düşüyor ve bebege düzgün oksijen gitmyor malesef ben oğlumdayken hem ilaç hemde damardan demir takviyesi almak zorunda kalmıştım oda alerji yapmıştı baya kötü olmuştum oyüzden buay bebekten daha cok sağlıklı olmaya dikkat etmeye ve degerlerimi düzene sokmaya karar verdim bebekte sağlıklı ortamda daha cabuk oluyorMerhaba hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin bende bugün kan verdim Demir seviyem 33 çıktı düşük olması gebeliği engellermi ilk kez duydum
Ovülasyon testi alsaydin canim kesek icin rahat ederdi. Seffaf uzayan akıntı olduysa yumurtlama baslamis demektir. Kesildiginde de catlama oluyor. Bazi kisilerde o gunlerde hafif lekelenme de oluyor catlama günü. Reglin gecikirse git mutlaka olur mu canim. Kist olmasin.Evet canım iki ay önce doktor vermişti aşılama yapacaktık bir kere kullandım kısmet olmadı ondan sonrada gidemedim adet olunca kullanayım dedim inşallah sorun olmaz ovulasyon testim yok oyuzden bu aralar değerlendiriyorum nasip bakalım
Tamam canim dediğin gibi gecikirse giderim mutlaka teşekkür ederimO
Ovülasyon testi alsaydin canim kesek icin rahat ederdi. Seffaf uzayan akıntı olduysa yumurtlama baslamis demektir. Kesildiginde de catlama oluyor. Bazi kisilerde o gunlerde hafif lekelenme de oluyor catlama günü. Reglin gecikirse git mutlaka olur mu canim. Kist olmasin.
Oy canim maşallah maşallah saglikla gelsin miniginKızlar kontrolden geliyorum hamd olsun kalp atışını duyduk bi sıkıntı yok dedi için rahatladı artık hamileyim diyebilirim sanırım
Aslında bugün 16. Günü iki gün önce kasık ağrım vardı ondan onceside şeffaf akıntı olmuştu ama yoğun değildi ogunden sonrada hiçbir belirti yaşamadım catlamismidirO
Ovülasyon testi alsaydin canim kesek icin rahat ederdi. Seffaf uzayan akıntı olduysa yumurtlama baslamis demektir. Kesildiginde de catlama oluyor. Bazi kisilerde o gunlerde hafif lekelenme de oluyor catlama günü. Reglin gecikirse git mutlaka olur mu canim. Kist olmasin.
YaA bence awoks eğer senin aldığın seri hatalı değilse yamuk yapmaz kimseye yaSence benim testlerde gözüküyor mu peki
Oy eski günlere döndüm ya çok güzel eşsiz bir an şükürler olsun canım benim gözünüz aydın YouTube'da bir kanal var Hafta hafta gebelik diye bebek annesiyle konuşuyor görmüşsündür belki ben onu dinledikçe her hafta da ağlıyordumKızlar kontrolden geliyorum hamd olsun kalp atışını duyduk bi sıkıntı yok dedi için rahatladı artık hamileyim diyebilirim sanırım
Çoğu kişi göremedi amaYaA bence awoks eğer senin aldığın seri hatalı değilse yamuk yapmaz kimseye yabariz var yani.
Burdayım kız yazdıklarınızı okuyorum Kesinlikle öyle damardan alınan bende de alerji yaptı rabbim hayırlısını nasip etsin benimde baya alt üst olmuş değerlerimCnm nerelerdeydin sen evet düşmesi engel olabliyor cnm benmde hep düşük 3 kutu ilaçla 10 dan 28 e yükseldi sadece dün doktorumla mesajlaştım 6 aya cıkartı 3 ay daha kullanacağım sabah akşam depoların dolması gerekiyor çünkü hamileyken bebek ilk demirimizden beslendigi için hemen düşüyor ve bebege düzgün oksijen gitmyor malesef ben oğlumdayken hem ilaç hemde damardan demir takviyesi almak zorunda kalmıştım oda alerji yapmıştı baya kötü olmuştum oyüzden buay bebekten daha cok sağlıklı olmaya dikkat etmeye ve degerlerimi düzene sokmaya karar verdim bebekte sağlıklı ortamda daha cabuk oluyor
Ovülasyon testi deneyin uygulamadaki günler doğru değilKızlar bugün reglim bitti , 14 Şubat yumurtlama görülüyor. 3. Ay olacak deneyişim. Bana da dua eder misiniz çok istiyorum bende
Yanlış düşünmüşsün cnm hamileykende pilates yapılıyor bence bırakmamalısın keske ben suanda gidebilsrm okdar ihtiyacim varki vücut saglıgım için hamilelikte yspılan hareketleri var ona göre yaptırırlar bence hemen geri başlamalısın inan sana cok iyi gelecek hem fiziken ben psikolojikmen kesinlikle tavsiye ediyorum tekrar başlamanı hatta hamile kalırsanda doguma kadar bırakma derimNormalde ne güzel pilatese gidiyordum birkaç gündür ya hamileysem bebeğe zarar verir diye düşündüp onu bile bıraktım. Takıntı çok zor bir şey
Evet Canım ovülasyon testi ile de takip edeceğim :)Ovülasyon testi deneyin uygulamadaki günler doğru değil
Korun tabiki canım doktoru dinle mutlaka hiç geciktirmeden gitKızlar yardımınıza ihtiyacım var benim tiroidlerim duşükmüs 10 gün önce 0,011 di bugün 0,005 çıktı doktor daha kötü olmuş ilaçlı ultrason çektir dedi bu süreçte kesinlikle gebelik düşünme korun dedi korunmadığımı söyledim test test yap negatif olduğundan emin olunca git ilaçlı ultrasona dedi çok riskli dedi gebeyken girmek eğer hamileysen de direk ilaca başlariz dedi sizce napıyım korunsam mı yoksa bu ayın ortasındayım bu ayda olmazsa mı gideyim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?