2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Dogum k.hapi kullaniyorken gebelik ihtimali zor tabi canim. Belki regl olacaksan ondan gogus siskinligi fln olmuştur. Bu tarz seyler regl yaklasirken oluyor genelde ya. Senin reglin hemen olsun da denemelere basla.
Cok gecmis olsun sıkıntılar üst üste gelmis

Benim Yumurtlamadan sonra 10.gun peceteye sildigim senin dedigin gbi akinti geldi dahada gelmedi sanirim o yerlesme kanamasiydi devami gelmezse yerleşmedir kuzum hadi inşallah dualarim seninle
Yaa insallah benimki de yerleşmedir biraz modum düştü ister istemez..
Kasık ağrın da var kiydi senin canim. Benim o da var biraz hala.
Akşama kadar gelmzse yerleşmedir kuzum
Devami gelmez inşallah diyorum ama biraz yine vardi bugun cok azcik. Bakalim ne olacak

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebeğin bende bugün kan verdim Demir seviyem 33 çıktı düşük olması gebeliği engellermi ilk kez duydum
Cnm nerelerdeydin sen evet düşmesi engel olabliyor cnm benmde hep düşük 3 kutu ilaçla 10 dan 28 e yükseldi sadece dün doktorumla mesajlaştım 6 aya cıkartı 3 ay daha kullanacağım sabah akşam depoların dolması gerekiyor çünkü hamileyken bebek ilk demirimizden beslendigi için hemen düşüyor ve bebege düzgün oksijen gitmyor malesef ben oğlumdayken hem ilaç hemde damardan demir takviyesi almak zorunda kalmıştım oda alerji yapmıştı baya kötü olmuştum oyüzden buay bebekten daha cok sağlıklı olmaya dikkat etmeye ve degerlerimi düzene sokmaya karar verdim bebekte sağlıklı ortamda daha cabuk oluyor

O
Ovülasyon testi alsaydin canim kesek icin rahat ederdi. Seffaf uzayan akıntı olduysa yumurtlama baslamis demektir. Kesildiginde de catlama oluyor. Bazi kisilerde o gunlerde hafif lekelenme de oluyor catlama günü. Reglin gecikirse git mutlaka olur mu canim. Kist olmasin.

Tamam canim dediğin gibi gecikirse giderim mutlaka teşekkür ederim

Kızlar kontrolden geliyorum hamd olsun kalp atışını duyduk bi sıkıntı yok dedi için rahatladı artık hamileyim diyebilirim sanırım
Oy canim maşallah maşallah saglikla gelsin minigin
Hamileligini insan anca kalp atislarini duyunca hissetmeye başlıyor birde bebisin hareketlerini usgde görünce
Saglikla gelsin canim beniim

Aslında bugün 16. Günü iki gün önce kasık ağrım vardı ondan onceside şeffaf akıntı olmuştu ama yoğun değildi ogunden sonrada hiçbir belirti yaşamadım catlamismidir

Kızlar kontrolden geliyorum hamd olsun kalp atışını duyduk bi sıkıntı yok dedi için rahatladı artık hamileyim diyebilirim sanırım
Oy eski günlere döndüm ya çok güzel eşsiz bir an şükürler olsun canım benim gözünüz aydın YouTube'da bir kanal var Hafta hafta gebelik diye bebek annesiyle konuşuyor görmüşsündür belki ben onu dinledikçe her hafta da ağlıyordum

Burdayım kız yazdıklarınızı okuyorum Kesinlikle öyle damardan alınan bende de alerji yaptı rabbim hayırlısını nasip etsin benimde baya alt üst olmuş değerlerim

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var benim tiroidlerim duşükmüs 10 gün önce 0,011 di bugün 0,005 çıktı doktor daha kötü olmuş ilaçlı ultrason çektir dedi bu süreçte kesinlikle gebelik düşünme korun dedi korunmadığımı söyledim test test yap negatif olduğundan emin olunca git ilaçlı ultrasona dedi çok riskli dedi gebeyken girmek eğer hamileysen de direk ilaca başlariz dedi sizce napıyım korunsam mı yoksa bu ayın ortasındayım bu ayda olmazsa mı gideyim ??

Normalde ne güzel pilatese gidiyordum birkaç gündür ya hamileysem bebeğe zarar verir diye düşündüp onu bile bıraktım. Takıntı çok zor bir şey
Yanlış düşünmüşsün cnm hamileykende pilates yapılıyor bence bırakmamalısın keske ben suanda gidebilsrm okdar ihtiyacim varki vücut saglıgım için hamilelikte yspılan hareketleri var ona göre yaptırırlar bence hemen geri başlamalısın inan sana cok iyi gelecek hem fiziken ben psikolojikmen kesinlikle tavsiye ediyorum tekrar başlamanı hatta hamile kalırsanda doguma kadar bırakma derim

Korun tabiki canım doktoru dinle mutlaka hiç geciktirmeden git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…