Insallah kuzum insallah hic gerek kalmadan bebisin gelir seninledir simdiAnladım kuzum bakalım iki ay sonra doktor niye uygun görür benim lekelenmem tamamen bitiyor 8. gün gelmiyor olmadı 10.00'da çeksin bir şey olmazrahim filmi çekilip korunmayan da var Bu arada hatta korumayıp o ay hamile kalan ben o yüzden doktor riskli görmezse korunmam diye düşünüyorum sonrasında değerlendiririm ay keşke bir sürpriz olsa da gerek kalmasa bu ay hamile olsam ne spermele başka bir şeye gerek kalmasa aminnnn
Oh şükür be kuzu. Tüm dualarım seninle inşallah kocaman bir bHCG ile gel buraya. Nereye gidiyorsun kaç saate çıkacak
Ya sen evine 5 dk olan klinik için mi kendine ızdırap çektirdinİnşallah canım yarına kalır sonucu hastane değil özel bi klinik gibi evime 5 dk
Aaaa kızz çok üzücü ozaman ben hemen cekılmeyım. Eğer eşime ilaç verirlerse neden vakit kaybedeyim ki boşuna bir ay bir aydır. Tüplerle alakalı çok saçma şeyler geliyor aklıma yani tüplerimiz tıkalı olsa nasıl yumurtluyoruz mesela. Çok garipInsallah kuzum insallah hic gerek kalmadan bebisin gelir seninledir simdi
Kuzu şöyle ki antibiyotik kullandiriyor dr.lar hsg den sonra. Ondan korunmayi oneriyorlar. Dr.a gore de degisiyor tabi
Kuzum klinik gibi ise neden yarın çıkıyor ya. Kaset testi alacak mısın gelirken o zamanKan testi vermeye gidiyorum dua edin bana
Aa ben hiç antibiyotik falan kullanmadımm bana korun da demedi doktorum sadece hsg öncesi ilişki olmasın dedi kuzuInsallah kuzum insallah hic gerek kalmadan bebisin gelir seninledir simdi
Kuzu şöyle ki antibiyotik kullandiriyor dr.lar hsg den sonra. Ondan korunmayi oneriyorlar. Dr.a gore de degisiyor tabi
Alıcam test örnekleri sabah gidiyormuş labarotuara kendilerinin yokKuzum klinik gibi ise neden yarın çıkıyor ya. Kaset testi alacak mısın gelirken o zaman
Heyecanla seni bekliyoruz canımAlıcam test örnekleri sabah gidiyormuş labarotuara kendilerinin yok
Ay dandik artimedin 2 tanesi 100 tl olmuş ama paketi de değişmiş yeni seri mi acabaHeyecanla seni bekliyoruz canım
Negatif kan testi çok üzücü diye korkuyorumYa sen evine 5 dk olan klinik için mi kendine ızdırap çektirdin
Hiç bilmiyorum canım ama artimed güvenilir bir test mi acabaAy dandik artimedin 2 tanesi 100 tl olmuş ama paketi de değişmiş yeni seri mi acaba
Ama kuzucum sen adetin 2-3 gün geçene kadar beklesen test yapmasan neyse de kaç gündür testlerle helak oldun. En azından bir kere kan verip kurtulmak çok daha mantıklı. Bak ben belirgin pozitifi gördüm ne noldu kande bişey çıkmadı yıkılmadık mı yine yıkıldık. Allah yıkılıp yıkılıp da sevinçten dizlerimizin üzerine çökeceğimiz zamanları nasip etsinNegatif kan testi çok üzücü diye korkuyorumbi de kendime söz vermiştim net çizgi görmeden kan vermem diye
Hayır canım çok kötüHiç bilmiyorum canım ama artimed güvenilir bir test mi acaba
Amin inşallahAma kuzucum sen adetin 2-3 gün geçene kadar beklesen test yapmasan neyse de kaç gündür testlerle helak oldun. En azından bir kere kan verip kurtulmak çok daha mantıklı. Bak ben belirgin pozitifi gördüm ne noldu kande bişey çıkmadı yıkılmadık mı yine yıkıldık. Allah yıkılıp yıkılıp da sevinçten dizlerimizin üzerine çökeceğimiz zamanları nasip etsin
Yani hiç mi artı mette negatif çıkan Yok ben onu merak ediyorum. Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösteriyorHayır canım çok kötü
Onun icin dedim bende ayni ay halledin diye kuzum. Antibiyotik veriliyor her ihtimale karsi enfeksiyon olabilirsin diye. Bana yazacagi Antibiyotige alerjim oldugu icin vermedi bana Antibiyotik ama birlikte cekildigimiz kadinlara hep yazdi.Aaaa kızz çok üzücü ozaman ben hemen cekılmeyım. Eğer eşime ilaç verirlerse neden vakit kaybedeyim ki boşuna bir ay bir aydır. Tüplerle alakalı çok saçma şeyler geliyor aklıma yani tüplerimiz tıkalı olsa nasıl yumurtluyoruz mesela. Çok garip
Ay tüh yaaa. Bkaalm ıdrar testlerin nasl olcakTest veremedim kapatmışlar ya şansıma hemşiresi gitmiş normalde 7 24 açıktı
Ben suyun altına tutup da pozitif göreni gördüm bu formdaYani hiç mi artı mette negatif çıkan Yok ben onu merak ediyorum. Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?