- 31 Ocak 2025
- 715
- 199
- 18
- 25
Yarını bekle bakalım üzülme ya hemen bugün 26 gün mü hesabına göre belkide bu ay 26 günde regl olucaktinNormal kaset test canım evetufacık bir silik bile yok kör oldum resmen adet olacak gibi ağrımda yok menapoz belki
Ya evet kuşum doktorlar şüpheli ilişki üzerinden en az 10 gün geçmesi gerekiyor diyorlar ama işte bu belirtiler beni çok heveslendirdiBence erken oldu biraz senin test. 14 günden sonra kan verin diyorlar. Umutlandırmakta istemiyorum seni sen yokmuş gibi düşün kuşumvitamin takviyesi al ama ilaç alma bence bu sürede
Canım evet bebek istiyorum ama gerçekten illa hemen olsun modunda değilim psikolojik olacak kadar bir durum yok ama anlamadımbenimde belirtilerim baya vardı üstüne 3 gün geçikti kesin dedim test yaptım negatif beynim cok oyun oynuyor. Bu ay hiç odaklanmadan yapacağım belki bu sefer olur
Ayy evet canım birde bir anda başladı hiç anlamadım dün turp gibiydim hatta şehirdışı planı filan yapmıştık nasıl oldu birden anlamadımCanim cok gecmis olsuun. Dikkat et kendine zencefil cayi yap ic icine limon sık. Feci bir hastalik yaa dikkat et. Normal üşütmüşsündür insallah.
Yani canim hala ihtimal var tabiki pozitif olabilir. Ama 8 gün olmus catlamadan sonra. 12. Gunde iyi kötü belli oluyor genelde. Cokta umutsuz olma bekle bakalim yine
Evet canım hatırlıyorum sende hasta olmuştunn, ilaç vs de almak istemiyorum bu süreçte ama zorunda kalırsam serum alacağım mecburenGecen ay bende yaşadım bel ağrısından kemik agrisandan 1 hafta yattım çok kötüydü 2 tane serum yedim arka arkaya ateşimde 39 du xnm eğer vsrsa bile bence şuanda kanda çıkmazdı 6sindaysa çatlama 8gun olmuş 10 günde anca yerlesip daha kana geçiyor en geç 12.gunde geçiyor sen 4 gün sonra filan test yap evde tekrar bence
Hsg hakkında hiç bilgim yok canım ya ama kızlardan çektirenler vardıKızlar bugün doktora gittim hsg için doktor adetin 2.3. Gunu gel dedi şaşırdım. Regl sonrasımı dedim hayır reglken geliceksin dedi. Reglken hsg çekiliyor mu
Bende ilk kez cektiricem bakalımEvet canım hatırlıyorum sende hasta olmuştunn, ilaç vs de almak istemiyorum bu süreçte ama zorunda kalırsam serum alacağım mecburençok teşekkür ederim yorumun için
Hsg hakkında hiç bilgim yok canım ya ama kızlardan çektirenler vardı
Meyve c vitamini takviyelerle halletmeye çalışıyorum canımm ama çok kötülersem parol alırım haklısınBende ilk kez cektiricem bakalımben mi yanlis anladim acaba diyorum. neyse regl olunca gidicem bakalım ne olacak gorucez. Bende gecen ay hasta olmustum ama benimki galiba influenza degildi alerjim var benim bi kac gunde gecti. Atesim yukselmemisti. Bitki çayıyla destekle canım. Bide hamilelerin her derde deva ilacı parol ateşi dusuruyor. Benim az once 20 lik dis agrimi kesti Geçen ay alıştırma yaptım tıkalı buruna tuzlu su iyi geliyo bogaz agrisina da tuzlu su gargara
İdrar testi yaptınız mıİyi akşamlar kızlar benim yine mide bulantım devam ediyor tavuk yerken miğfem kalkıyor bugün acilde kan testi verdim 2 saate düşer dediler haylen düşmedi bakalım beklemekteyim inşalllah hamileyimdir
Akıntı geldikten 12 gün sonra adet oldum canım. Benim adetim gecikmedi. Tam zamanında geldi. Sizdeki inş gebelik belirtisidir :)Bugün gecikmenin 3. Günü canım adet ağrısı bile yok şuan gelip gidyor arada sadece. Peki o akıntıdan kaç gün Sonra adet oldun geçen ay?
Valla yıkadım testi nansmsmsma ama çizgi gitmedi inşallah yalancı değildirBen geçen ay 4 tane yaptım prodoctor erken gebelik günlerce bekledi kuruma çizgisi çıkarmadı bence gebelik var canım aynı marka çünkü bende ikinci çizgi hiç cikmadi bembeyazdı ama sende bariz belli oluyorinsallh hamilesindir
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine. Sinlen bolca. Ay tüh plan bozuldu muuYa evet kuşum doktorlar şüpheli ilişki üzerinden en az 10 gün geçmesi gerekiyor diyorlar ama işte bu belirtiler beni çok heveslendirdi
Canım evet bebek istiyorum ama gerçekten illa hemen olsun modunda değilim psikolojik olacak kadar bir durum yok ama anlamadım
Ayy evet canım birde bir anda başladı hiç anlamadım dün turp gibiydim hatta şehirdışı planı filan yapmıştık nasıl oldu birden anlamadımdoğru diyorsun kuşum artık gecikmeyi bekleyeceğim
Canim hsg reglken cekilmez ki. Seni belki muayene edecektir o nedenle reglken gel demistir. Kist vs var mi diye bakip reglin bitince hsg icin gün verir belki.Kızlar bugün doktora gittim hsg için doktor adetin 2.3. Gunu gel dedi şaşırdım. Regl sonrasımı dedim hayır reglken geliceksin dedi. Reglken hsg çekiliyor mu
Ahaha yok canım diyorm ya 4 tane yaptım hiç çizgi çıkmadı bendeValla yıkadım testi nansmsmsma ama çizgi gitmedi inşallah yalancı değildir
İyi akşamlar kızlar benim yine mide bulantım devam ediyor tavuk yerken miğfem kalkıyor bugün acilde kan testi verdim 2 saate düşer dediler haylen düşmedi bakalım beklemekteyim inşalllah hamileyimdi
Tekrar planlarız canım problem değilde hamile olduğumu düşünüyordum bir anda hasta olduğumu farketmek asıl hayal kırıklığı olduCok gecmis olsun canim dikkat et kendine. Sinlen bolca. Ay tüh plan bozuldu muu
Valla bende bilmiyorum hamilelik belirtisi mi adetmi olacağız acaba normalmi ki inşallah pazartesiye kalmaz ya merak ettim bende hayırlı sonuçlar inşallahBende verdim sağlık ocağında muhtemelen pazartesiye kalacak
Aynı belirtiler bende de var kuşum 6 günüm var benimde
Canımm belki geç döllenme olmuştur, normalde gecikir mi reglin
Oy kuzumm yaaa
Ahaha yok canım diyorm ya 4 tane yaptım hiç çizgi çıkmadı bendegebesin bence kan verirsin yarn :)
Bende bu ay sehir dışı plani yapayim diyordum hava cok soguk olunca cesaret edemedim. Sizin plan ne tarafa dogruyduTekrar planlarız canım problem değilde hamile olduğumu düşünüyordum bir anda hasta olduğumu farketmek asıl hayal kırıklığı oldubu sene bir iyileşemedim ya her ay bir hastalık senin ovu yaklaştı mı kuzum ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?