2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Normal kaset test canım evet ufacık bir silik bile yok kör oldum resmen adet olacak gibi ağrımda yok menapoz belki
Yarını bekle bakalım üzülme ya hemen bugün 26 gün mü hesabına göre belkide bu ay 26 günde regl olucaktin

Ozmn da gecikme olmamış olur reglinde buda demek oluyor senin yumurtlaman zannetigin günden 2 3 gün sonra yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunuyor çünkü eger olmazsan erken gebelik testi ile yap canım geç yumurtlama olduysa geç döllenme olmuş olur

Bence erken oldu biraz senin test. 14 günden sonra kan verin diyorlar. Umutlandırmakta istemiyorum seni sen yokmuş gibi düşün kuşum vitamin takviyesi al ama ilaç alma bence bu sürede
Ya evet kuşum doktorlar şüpheli ilişki üzerinden en az 10 gün geçmesi gerekiyor diyorlar ama işte bu belirtiler beni çok heveslendirdi
benimde belirtilerim baya vardı üstüne 3 gün geçikti kesin dedim test yaptım negatif beynim cok oyun oynuyor. Bu ay hiç odaklanmadan yapacağım belki bu sefer olur
Canım evet bebek istiyorum ama gerçekten illa hemen olsun modunda değilim psikolojik olacak kadar bir durum yok ama anlamadım
Ayy evet canım birde bir anda başladı hiç anlamadım dün turp gibiydim hatta şehirdışı planı filan yapmıştık nasıl oldu birden anlamadım doğru diyorsun kuşum artık gecikmeyi bekleyeceğim

Evet canım hatırlıyorum sende hasta olmuştunn, ilaç vs de almak istemiyorum bu süreçte ama zorunda kalırsam serum alacağım mecburen çok teşekkür ederim yorumun için
Kızlar bugün doktora gittim hsg için doktor adetin 2.3. Gunu gel dedi şaşırdım. Regl sonrasımı dedim hayır reglken geliceksin dedi. Reglken hsg çekiliyor mu
Hsg hakkında hiç bilgim yok canım ya ama kızlardan çektirenler vardı

Bende ilk kez cektiricem bakalım ben mi yanlis anladim acaba diyorum. neyse regl olunca gidicem bakalım ne olacak gorucez. Bende gecen ay hasta olmustum ama benimki galiba influenza degildi alerjim var benim bi kac gunde gecti. Atesim yukselmemisti. Bitki çayıyla destekle canım. Bide hamilelerin her derde deva ilacı parol ateşi dusuruyor. Benim az once 20 lik dis agrimi kesti Geçen ay alıştırma yaptım tıkalı buruna tuzlu su iyi geliyo bogaz agrisina da tuzlu su gargara

Meyve c vitamini takviyelerle halletmeye çalışıyorum canımm ama çok kötülersem parol alırım haklısın

İyi akşamlar kızlar benim yine mide bulantım devam ediyor tavuk yerken miğfem kalkıyor bugün acilde kan testi verdim 2 saate düşer dediler haylen düşmedi bakalım beklemekteyim inşalllah hamileyimdir

Valla yıkadım testi nansmsmsma ama çizgi gitmedi inşallah yalancı değildir

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine. Sinlen bolca. Ay tüh plan bozuldu muu

Kızlar bugün doktora gittim hsg için doktor adetin 2.3. Gunu gel dedi şaşırdım. Regl sonrasımı dedim hayır reglken geliceksin dedi. Reglken hsg çekiliyor mu
Canim hsg reglken cekilmez ki. Seni belki muayene edecektir o nedenle reglken gel demistir. Kist vs var mi diye bakip reglin bitince hsg icin gün verir belki.

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine. Sinlen bolca. Ay tüh plan bozuldu muu
Tekrar planlarız canım problem değilde hamile olduğumu düşünüyordum bir anda hasta olduğumu farketmek asıl hayal kırıklığı oldu bu sene bir iyileşemedim ya her ay bir hastalık senin ovu yaklaştı mı kuzum ne durumdasın

Bende verdim sağlık ocağında muhtemelen pazartesiye kalacak

Aynı belirtiler bende de var kuşum 6 günüm var benimde

Canımm belki geç döllenme olmuştur, normalde gecikir mi reglin
Valla bende bilmiyorum hamilelik belirtisi mi adetmi olacağız acaba normalmi ki inşallah pazartesiye kalmaz ya merak ettim bende hayırlı sonuçlar inşallah

eylulesma canım bebişin nasıl eva0108 canım sen naptın takip vs babylovee sanki bu ay senden güzel haber alacakmışım gibi hissediyorum
Oy kuzumm yaaa amin canim amin aminn Allahım nasip eder insallah bu ay güzel haber almayı. Insallah bebegim gelir
Bu ay guzel haberler bolca olur inşallah. Senden de aliriz o guzel haberleri

Bende bu ay sehir dışı plani yapayim diyordum hava cok soguk olunca cesaret edemedim. Sizin plan ne tarafa dogruydu
Canim multivitamin falan kullaniyor musun. Bolca destek al. Onlar biraz daha dinc tutar seni. Güzel güzel beslen sicak tut kendini.
Test yapiyorum basladim ama henüz bir yumurtlama belirtisi yok kuzum benimde.
Üzülme kuzum dur daha vaktin var hem hemde pozitif olmasa bile gelecek ay alirsin guzel haberi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…