İnşalllah canım alllahım ümit eden bekleyen hepimizi güzel haberlerle karşılaştırsınHayırlı haberlerini alirz inşallah
Çıkmıştır bence e nabıza düşmemiştirKanuni sultan Süleyman hastanesinde kan verdim İstanbul acil de gündüz saat 4 gibi hayla çıkmadı kan sonucum
Aa dogru yaşıtmışız balımBende 31im kuşumm ilk bebek düşüncemiz 8 yıldır evliyizyaşıtmışız
Barkod varsa oyle bak canımKanuni sultan Süleyman hastanesinde kan verdim İstanbul acil de gündüz saat 4 gibi hayla çıkmadı kan sonucum
Ne zaman düşer ya çaylayacagım meraktenÇıkmıştır bence e nabıza düşmemiştir
Canım çok erken vermişsin kan 7 ile 10 gün arasında yerleşme oluyor zaten du bakalım ümidini kaybetme benceKuzumm bugün bata 6 kala verdim negatif çıktı
E nabiza dusmediyse hastanenin kendi tahlil sonuç sitesi varsa barkodda dosya numarasıyla bakabilirsinNe zaman düşer ya çaylayacagım merakten
Kuzum üzülme. Geçmemiş olabilir örnekleri çokk,Kuzumm bugün bata 6 kala verdim negatif çıktı
Bembeyaz bir sayfa kuzumYaa testini atsana kuzum kiyamam sana yaa
Yavrum olsa çıkardı silik bile olsa dimi baksana teste bembeyazÖyle umutsuz olma ya annemin komşusu da öyle zannetti karnındaki kıpraşmalardan şüphe etti doktora gitti 5 aylık hamileydi
Kaset test negatifAkıntı geldikten 12 gün sonra adet oldum canım. Benim adetim gecikmedi. Tam zamanında geldi. Sizdeki inş gebelik belirtisidir :)
Kan verdiniz mi bariz 2 silik çizgi var muhtemelen 2 . 3 . Haftaysa ya da daha erkene öyle çıkıyor daKızlar günaydın
Bata 2 kaldı sabah ilk idrar
üstteki days comfort alttaki prodoctor
Belirtin oldu mu canım yaşın da kaçtı bu arada aynı mıyız merak ettim. Bende ovülasyon kullanmıyorum stres yapmak istemiyorumHaklısın canım öylesi daha hayırlı olması gereken oda biz acele ediyoruz
Çok korkuyorum bata 2 gün var reglimi beklesem mi diyorum hiç bir belirtim yok hatta regl olacak gibi karnım ağrıyorKan verdiniz mi bariz 2 silik çizgi var muhtemelen 2 . 3 . Haftaysa ya da daha erkene öyle çıkıyor da
Gebelikte Dr yaşanıyor onlar canım sen kan ver çizgi görünüyor sendeÇok korkuyorum bata 2 gün var reglimi beklesem mi diyorum hiç bir belirtim yok hatta regl olacak gibi karnım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?