Erken gebelik testi yoktu burda tek bir eczane varCanım kaset test için erken daha regl geçince yap bence
Canım ben gördüm ama umarım kuruma değildir yaBen görmek istiyorum galiba canım ya görecem diye kör oldum resmen
Bende bu ay 2 gün geç yumurtladım canım normalde döngüm 26-27 gün bu ay 16. Gün yumurtladım, o süreç çabuk geçiyor da sonra beklemesi çok zorAy umarım hasta değilsindir gebeliktendir kuzumben yeni girdim yumurtlama dönemine kuzum ısıma göre yarın pik olabilir ama emin de olamıyorum biraz geç yumurtluyorum testere dişli aslan pençesi içiyorum belki öne çeker diye 16. Günündeyim yumurtlamanın pike kadar 2 günde bir ilerliyoruz pikten sonra her gün yapıcaz bakalım kısmet
Olsun yakalamışsın en azından canımBende bu ay 2 gün geç yumurtladım canım normalde döngüm 26-27 gün bu ay 16. Gün yumurtladım, o süreç çabuk geçiyor da sonra beklemesi çok zor
Resimler net değil biraz oynadım ama sanki bir karartı var gibi ama normalde varsa idrar değer değmez renkleniyor ben oglumda yaparken öyle olmuştu silkti ama hemen idrar geçerken çıkıyordu inşallah vardır cnmBen görmek istiyorum galiba canım ya görecem diye kör oldum resmen
Ben bişey yapmıyorum cnm takipte etmiyorum gelişi güzel değerlendirdik regl bekliyorum test filan yapmayacağım ancak günüm gecerse yaparım hep günümde oluyorum geçerse zaten vardır geçmezse zaten yoktur bu ay marttada regl olursam kontrolüm var ne diycek ne yapacak onuda bilmyorumeylulesma canım bebişin nasıl eva0108 canım sen naptın takip vs @babylovee sanki bu ay senden güzel haber alacakmışım gibi hissediyorum
Valla akşam dikkat etmedim canım kuruma çizgisise olabilir sabah baktım inşallah vardır. Şimdi erken gebelik testi aldım onu yapıcam dua edin nolurResimler net değil biraz oynadım ama sanki bir karartı var gibi ama normalde varsa idrar değer değmez renkleniyor ben oglumda yaparken öyle olmuştu silkti ama hemen idrar geçerken çıkıyordu inşallah vardır cnm
Ya gördün mü gerçekten?Canım ben gördüm ama umarım kuruma değildir ya
Aminn aminnn amiiinnn ya erhamerrahiminHadi inşallah güzel bir haber gelir canım yaa
Evet canım şimdi yapıcamGüzel haberlerini bekliyoruz canım simdimi yapicaksin
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım üzülme lütfen bu ay değilse önümüzdeki ay vücut daha hazırlıklı bir şekilde girerValla akşam dikkat etmedim canım kuruma çizgisise olabilir sabah baktım inşallah vardır. Şimdi erken gebelik testi aldım onu yapıcam dua edin nolur
Evet canım şimdi yapıcbi
Hadi Bismillahirrahmanirrahim bekliyoruz güzel haberleriniEvet canım şimdi yapıcam
Amin canım inşallahHayırlı haberlerini bekliyoruz canım üzülme lütfen bu ay değilse önümüzdeki ay vücut daha hazırlıklı bir şekilde girer
Negatif canım kendimi kandırdımÇok heyecanlandım
Hayırlısı olsun canımNegatif canım kendimi kandırdımhayırlısı olsun ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?