2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bende bu ay 2 gün geç yumurtladım canım normalde döngüm 26-27 gün bu ay 16. Gün yumurtladım, o süreç çabuk geçiyor da sonra beklemesi çok zor

Bende bu ay 2 gün geç yumurtladım canım normalde döngüm 26-27 gün bu ay 16. Gün yumurtladım, o süreç çabuk geçiyor da sonra beklemesi çok zor
Olsun yakalamışsın en azından canım cidden ya aşırı zor kısım bekleme kısmı oyalanacak bişey bulmak şart

Kizlar gebelik testleri fiyatı nedir bebetime uzun zamandır almıyorum kaziklanmis gibi bir hissiyatim oluştu

Ben görmek istiyorum galiba canım ya görecem diye kör oldum resmen
Resimler net değil biraz oynadım ama sanki bir karartı var gibi ama normalde varsa idrar değer değmez renkleniyor ben oglumda yaparken öyle olmuştu silkti ama hemen idrar geçerken çıkıyordu inşallah vardır cnm

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-15-12-25-52-819_com.niksoftware.snapseed.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 84
eylulesma canım bebişin nasıl eva0108 canım sen naptın takip vs @babylovee sanki bu ay senden güzel haber alacakmışım gibi hissediyorum
Ben bişey yapmıyorum cnm takipte etmiyorum gelişi güzel değerlendirdik regl bekliyorum test filan yapmayacağım ancak günüm gecerse yaparım hep günümde oluyorum geçerse zaten vardır geçmezse zaten yoktur bu ay marttada regl olursam kontrolüm var ne diycek ne yapacak onuda bilmyorum

Resimler net değil biraz oynadım ama sanki bir karartı var gibi ama normalde varsa idrar değer değmez renkleniyor ben oglumda yaparken öyle olmuştu silkti ama hemen idrar geçerken çıkıyordu inşallah vardır cnm
Valla akşam dikkat etmedim canım kuruma çizgisise olabilir sabah baktım inşallah vardır. Şimdi erken gebelik testi aldım onu yapıcam dua edin nolur

Valla akşam dikkat etmedim canım kuruma çizgisise olabilir sabah baktım inşallah vardır. Şimdi erken gebelik testi aldım onu yapıcam dua edin nolur
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım üzülme lütfen bu ay değilse önümüzdeki ay vücut daha hazırlıklı bir şekilde girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…