Kaç gün var gününüze bı kan testi verseniz içiniz rahat ederAy onu almam canım ağzım yandı ondan bi kere . allahım nasıl bir çaresizlik bu eğip büküyorum testi benim gördüğüm bir gölge var gibi fotoda çıkmıyor delircem
O çizgiyi çıplak gözle görüyorsan erken gebelikte daha net çıkar canımAy onu almam canım ağzım yandı ondan bi kere . allahım nasıl bir çaresizlik bu eğip büküyorum testi benim gördüğüm bir gölge var gibi fotoda çıkmıyor delircem
Bugün regl günü olmazı lazımKaç gün var gününüze bı kan testi verseniz içiniz rahat eder
AnladımBugün regl günü olmazı lazım
En iyisi kan vermek ya testler piskolojimizi bozuyor resmen benimde 5 günüm var yaptım gidip gelip bakıyorum kafayı yemeklik tamBugün regl günü olmazı lazım
Ben görmek istiyorum galiba canım ya görecem diye kör oldum resmenO çizgiyi çıplak gözle görüyorsan erken gebelikte daha net çıkar canım
26 günde bir olursam dün olmam gerekiyordu canımKaç gün var gününüze bı kan testi verseniz içiniz rahat eder
Öyle canım geçen ay 4 tane yaptımAnladım
En iyisi kan vermek ya testler piskolojimizi bozuyor resmen benimde 5 günüm var yaptım gidip gelip bakıyorum kafayı yemeklik tam
Yakın hastane varsa bence kan testi verin bir gün gecikmeniz var26 günde bir olursam dün olmam gerekiyordu canım
Yine gecikmiş canım sen al bı erken gebelik testi var26 günde bir olursam dün olmam gerekiyordu canım
Malesef bekleyemiyoruz hayırlısı olsun hepimiz hakkindaÖyle canım geçen ay 4 tane yaptımama negatif sabretmek lazım regl gecikmesini ama insan bekleyemiyo
Prediktor erken gebelik testi aldım canım pazartesi her koşulda doktora görünücem zatenYakın hastane varsa bence kan testi verin bir gün gecikmeniz var
Erken gebeleik testinde daha net çıkar hayırlı haberler alırsın inşallahPrediktor erken gebelik testi aldım canım pazartesi her koşulda doktora görünücem zaten
Aldım şimdi eczaneden eve gidiyorum canım prediktor markaYine gecikmiş canım sen al bı erken gebelik testi var
Varsa kesin çıkar onda canım geç döllenme vs olmadıysaPrediktor erken gebelik testi aldım canım pazartesi her koşulda doktora görünücem zaten
İnşallah dua edin bana ya nolurErken gebeleik testinde daha net çıkar hayırlı haberler alırsın inşallah
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah vardırAldım şimdi eczaneden eve gidiyorum canım prediktor marka
Güzel haberlerini bekliyoruz canım simdimi yapicaksinİnşallah dua edin bana ya nolur
Canım kaset test için erken daha regl geçince yap benceBirazdaha bekle canım günün geçince tekrarla regli gelmediği sürece umut vardır bende sabah gidip test alayım dedim erken gebelik yokmuş normal kaset test yaptım cikmadi
Ay umarım hasta değilsindir gebeliktendir kuzumAyyyy hemen yaz buraya
İlaç vs içmedim kuzum dediğin gibi ne olur ne olmaz diye, şuanki de ateş mi yoksa ısı yüksekliği mi çözemedim ama göreceğizsenin kaç günün vardı kuşum
Hadi inşallah güzel bir haber gelir canım yaaAldım şimdi eczaneden eve gidiyorum canım prediktor marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?