Yok canım artık ümit kalmasın içimde geç döllenme falan olmaz nasip değilmişHayırlısı olsun canım
Reglini bekle bakalım belki geç dollenmedir
Tebrik ederim canım çok sevindim senin adına sağlıkla al kucağına inşallahAllah ım çok şükür hamğleyim
Sağlıkla gelsin canım hayırlı olsunAllah ım çok şükür hamğleyim
Allah doğru zamanda nasip etsin canım inşallahYok canım artık ümit kalmasın içimde geç döllenme falan olmaz nasip değilmiş
Belirti değilde göğüs ucu ağrısı var aşırı derecede oda hormonal bişeymiş yaşım 22 canm seninBelirtin oldu mu canım yaşın da kaçtı bu arada aynı mıyız merak ettim. Bende ovülasyon kullanmıyorum stres yapmak istemiyorum
Hangi marka peki bu belki bozukturYavrum olsa çıkardı silik bile olsa dimi baksana teste bembeyaz
Hayirlisi canım üzme kendini rabbim vereceği zamanı çok iyi biliyor sen ümidini kesmeNegatif canım kendimi kandırdımhayırlısı olsun ne diyim
Amin canım inşallah stresten midem bulanıyor artık ama yapacak birşey yok ne gelirse allahtanAllah doğru zamanda nasip etsin canım inşallahüzülme diyemem insan illa üzülüyor
Yaşım 20 lerde 30 larda olsa hevesim bu kadar kırılmaz inan ki oturup ağlayacak durumdayımHayirlisi canım üzme kendini rabbim vereceği zamanı çok iyi biliyor sen ümidini kesme
Evet gölge var gibi ama sanki idrarı çok damlatmışsın da dağılmış gibi duruyor. Şey yap telefonun fenerini aç testi üzerine koy çizgi varsa daha net görürsünBen görmek istiyorum galiba canım ya görecem diye kör oldum resmen
Erken gebelik testi yaptım canım negatif çıktıEvet gölge var gibi ama sanki idrarı çok damlatmışsın da dağılmış gibi duruyor. Şey yap telefonun fenerini aç testi üzerine koy çizgi varsa daha net görürsün
Üzülme yeni ay yeni umutlar bence bu sefer olacakYok canım artık ümit kalmasın içimde geç döllenme falan olmaz nasip değilmiş
Zaman aleyhime işliyor inan umudum kalmadı nasip değilmiş sanırımÜzülme yeni ay yeni umutlar bence bu sefer olacak
Günün geçerse tekrar yaparsın kuzum. Markası neydi efekt koyunca çok çok önce bir çizgi gördüm gibi ama efektende olabilir gibi bilemedimErken gebelik testi yaptım canım negatif çıktı
Öyle düşünme yasin 20 lerdeymis çok çok gençsin benim yaşım 39 neler yaşadım 3 kere düşük yaşadım amh 0.02 le 8 senedir evliyim birçok şey duydum çocuğumuz olmuyor diye herkesin dilinde bisey tabi hepsine gereken cevabı verdim daha neler anlatsam roman olur demem o ki benim bile budurumda hala umudum varken senin umudu kesmen doğru değil canım herseyin bi çözümü var güzel bi doktor bulun testlerinizi yaptırın umarım gonlundeki olurZaman aleyhime işliyor inan umudum kalmadı nasip değilmiş sanırım
Zaten bir önceki adetim 13. Günde olmuştu sanırım yumurtlamıyorum artık
Hayırlı olsun bence hamilesinay biz de bu ayı değerlendirdik 5 gün geciktim ama regl'm çok düzenli değildir şu şekilde çıktı testim 4 gün daha bekleyip kan vericem
Canım çok pahalı gelmeyecekse predictor express alabilirsin. Ben çok memnun kaldım. İlk gebeliğimde tesadüfen eczaneden almıştım. Akşam çok sıvı aldığım halde direk çıkardı. Bu ayda ondan almıştım net çıkardıKızlar evde bulunsun diye prodoctor marka test almayı düşünüyorum gecıkmem olursa yaparım sizce güvenilir mi ona göre sipariş vericem
inşallah ben 6-7 ay sonra olur diye hazırlamıştım kendimi çok da hazır hissetmiyordum ama Allah nasip ettiyse şimdi olması gerekiyormuş demek kiHayırlı olsun bence hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?