Sigarayi bekarliktan beri kullaniyor. Simdi de böyle birakmaya calistiginda rahatsizlaniyor. 3 sene önce de cvid olunca sigarayi da birakmak istedi ayni su an yaşadıklarını yasadi o zamanda tamamen. Hepsi birer etkenmis gibi geliyor bana. Biraksin diye bende cok soyledim bide simdi hepten kendimi de sucluyorum.Yok canım sigarayı da bıraksın çünkü o da zamanla ciğerleri doldurup nefes darlığına sebep olacak ve nefes alamama hissi de panik atağı tetikler zaten. Ama yumuşak bi süreçten geçerek bırakması lazım diye düşünüyorum azalta azalta. Birkaç gün çok yorgun olacaktır yanında olmaya çalışın canım. Her zaman onu dinlemeye hazır olduğunuzu ve güçlü olduğunuzu hissettirin benim en çok ihtiyaç duyduğum şey o oluyor mesela eşimin o an modu düşükse ben daha çok dibe batıyorum çünkü ona yük oluyormuşum gibi hissediyorum. Tabi hasta yakınları için de zorlu bir yol. Ama bu da bir imtihan ben dünyada çektiğim hastalıkları ve sıkıntıları elimden geldiğince kefaret olarak görüp şükretmeye çalışıyorum. Bu arada İnşirah, Bakara ve Fetih suresi çok iyi geliyor ben sık sık dinlerim evde de yüksek sesle açarım
Bence sigara için hiç kendini suçlama çok iyi yapmışsın kaldı ki sadece sigarayı bırakmak değil aklına bile gelmeyecek büyük küçük birçok şey tetikler. Ve bunları ortadan kaldırmak mümkün olmuyor önemli olan bu tetikleyicilerle başa çıkabilmeyi öğrenmek sen aman ne olacak içsin dersen üstünü kapatıp baskılamış oluyorsun yani bu da bir çözüm değil maalesef. Sigara da akciğer kanseri koaha sebep olabiliyor onlar da hiç basit hastalıklar değil haliyle. O yüzden bıraktırın canım Allah tüm hastalıklardan belalardan korusun sevdiklerimizi bize de güç kuvvet versin inşallahSigarayi bekarliktan beri kullaniyor. Simdi de böyle birakmaya calistiginda rahatsizlaniyor. 3 sene önce de cvid olunca sigarayi da birakmak istedi ayni su an yaşadıklarını yasadi o zamanda tamamen. Hepsi birer etkenmis gibi geliyor bana. Biraksin diye bende cok soyledim bide simdi hepten kendimi de sucluyorum.
Olabildigince güçlü durmaya çalışıyorum yaninda. Ama benimde pek güçlü oldugum söylenemezcok zor canim. Hasta olmak da hastanin yaninda destek olacak insan olmakta ikisi de cok zor. Allahım bu pis hastaligi yok etsin. Insanin kendi kendini yedigi zor bir hastalik
Haklisin hatta domuz gribi oldugunda da yavas iyilesme sebeplerindendi sigara kendisi de farkinda ama iste yillardir denese de birakamadi.. ama nerdeyse 1 aydir icmiyor kendine atistirmalik birseyler alip duruyor sürekli. Bir yandan diyorum birakmisken baslamasin bir yandan da bu hastaligin tetikleyicisi oldu heralde diye kafam cok karisti inan kiBence sigara için hiç kendini suçlama çok iyi yapmışsın kaldı ki sadece sigarayı bırakmak değil aklına bile gelmeyecek büyük küçük birçok şey tetikler. Ve bunları ortadan kaldırmak mümkün olmuyor önemli olan bu tetikleyicilerle başa çıkabilmeyi öğrenmek sen aman ne olacak içsin dersen üstünü kapatıp baskılamış oluyorsun yani bu da bir çözüm değil maalesef. Sigara da akciğer kanseri koaha sebep olabiliyor onlar da hiç basit hastalıklar değil haliyle. O yüzden bıraktırın canım Allah tüm hastalıklardan belalardan korusun sevdiklerimizi bize de güç kuvvet versin inşallah
Kendini de ihmal etme canım benim. Onların sıkıntısı çıkıyor çünkü hiçbir sıkıntı insanın içinde kalmıyor hastalık olarak gösteriyor kendini o yüzden sen kendini de rahatlatmaya çalış dediğin gibi terapi alabilirsin. Sevdiğin güvendiğin birine içini dökebilirsin. Bebeğin için de çok üzgünüm. İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla hamilelik haberi alırsın hepinize çok iyi gelir. Ayrıca senin de kendini bırakmaya,hasta olmaya hakkın var. Her zaman güçlü olmak zorunda değilsin tabii ki.Eşinden destek almaya çalış.Haklisin hatta domuz gribi oldugunda da yavas iyilesme sebeplerindendi sigara kendisi de farkinda ama iste yillardir denese de birakamadi.. ama nerdeyse 1 aydir icmiyor kendine atistirmalik birseyler alip duruyor sürekli. Bir yandan diyorum birakmisken baslamasin bir yandan da bu hastaligin tetikleyicisi oldu heralde diye kafam cok karisti inan ki
Her zaman aklini dagitayim diye elimden geleni yaparim ama bazen bende koseye sıkısiyorum. O kadar zor günlerden gectim ki gercekten 31 yasindayim ve belki de ilk defa kendimi bebegimi kaybettigimde biraktim ve hala da toparlanamadim.. ilk defa kendime bile faydam olmadi. Hep birilerini toparlayan hep birseyleri duzene sokan benim. Asil terapiye ihtiyaci olan benim.. ama iste napalim..
Amin kuzum gercekten Allah bizleri sevdiklerimizi korusun kollasin saglik sihhat versin
Evet evet canım kesinlikle erkek de başka tabii ama kız evlat bambaşka bunu kendim ve annem ve ablamlarla olan ilişkimden biliyorum kızımla bir alakası yok bu konunun yanlış anlaşılmasın ki kızım daha 6 yaşındayken bile ya olmasaydı diyorum kız evlat da bambaşka. Canım uzakta mısınız şu anda onu anlayamadım yanında olduğunu hissettir elinden geldiğince panik atak belli bir süreç isteyen bir şey maalesef o anda anneciğine ne söylesek boş. Çok sık olmaması güzel bir şey ama bununla yaşaması ya da aniden olduğunda ne yapması gerektiğini doktoru Bence anlatır zatenKuzum cok sagol destegin icintamam soylediklerini dikkate alcam. Daha once 3 sene once oldugunda birseyler tetiklemisti bu defa tetikleyen bisey olmadigini söylüyor ama bilmiyorum. Telefonda da epey konustum sakinlessin diye. Sen olsaydin yanimda iyi olurdu diyor kiyamam ya Allahım herkese erkek evlatta versin ama en az bir de kız evlat versin.. oglu olsa da beni istiyor yaninda..
Anam bu ne kızB12me bakar msnz 300lerdeydi şimdi uçmuş her detayı unutmamam demek bundan,
Şoktayz cidden eşimle şuan hepsıne bakmamıstım.Anam bu ne kız
Nasıl başardın bunu maşallah diyelimŞoktayz cidden eşimle şuan hepsıne bakmamıstım.
Şarjın 54 bu arada ahahah memleketim de memleketimB12me bakar msnz 300lerdeydi şimdi uçmuş her detayı unutmamam demek bundan,
Ay inanmıyorum ne farkettinn hakikaten denk gelmiş. Bu yaz seninle acılen yüzyüze buluşuyoruz. Ve inşallah hamiş olarakŞarjın 54 bu arada ahahah memleketim de memleketim
Bilmiyorum ki doğuya atanınca 1 yılda herseym degıstıNasıl başardın bunu maşallah diyelim
Hadi inşallah bana ev bakarızAy inanmıyorum ne farkettinn hakikaten denk gelmiş. Bu yaz seninle acılen yüzyüze buluşuyoruz. Ve inşallah hamiş olarak
Oy aminn bana yakın gel kızzHadi inşallah bana ev bakarız
Valla balkonun çok güzel duruyor neden olmasınOy aminn bana yakın gel kızz
Kahveler içmemiz nasip olur inşallah birlkte balkonda. Evet manzaram güzeldir aynı açıdan bulalım sanaValla balkonun çok güzel duruyor neden olmasın
Ah kuzum canımsın cok sagol.. gerçekten yillardir evin yükünü ustlenen dogru düzgün cocuk bile olamayan biriyim aslinda.. yillardir üzülsem de mutsuz da olsam hic kendimi birakma lüksüm olmadi hic oturup aglayamadim. Ama bebegimi kaybedince dünya bambaska oldu bir anda ilk defa gunlerce agladim oturdum kalktim yemek yerken her sekilde agladim. Ve hala kendimi tam iyi hissetmiyorum. Simdi de etrafimda birilerine bisey oldugunda destek olacak gücü de bulamiyorum. Napayim. Cok haklisin benimde kendimi birakmaya hakkim varKendini de ihmal etme canım benim. Onların sıkıntısı çıkıyor çünkü hiçbir sıkıntı insanın içinde kalmıyor hastalık olarak gösteriyor kendini o yüzden sen kendini de rahatlatmaya çalış dediğin gibi terapi alabilirsin. Sevdiğin güvendiğin birine içini dökebilirsin. Bebeğin için de çok üzgünüm. İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla hamilelik haberi alırsın hepinize çok iyi gelir. Ayrıca senin de kendini bırakmaya,hasta olmaya hakkın var. Her zaman güçlü olmak zorunda değilsin tabii ki.Eşinden destek almaya çalış.
Kesinlikle kız cocuk baska kiz evlat baska..Evet evet canım kesinlikle erkek de başka tabii ama kız evlat bambaşka bunu kendim ve annem ve ablamlarla olan ilişkimden biliyorum kızımla bir alakası yok bu konunun yanlış anlaşılmasın ki kızım daha 6 yaşındayken bile ya olmasaydı diyorum kız evlat da bambaşka. Canım uzakta mısınız şu anda onu anlayamadım yanında olduğunu hissettir elinden geldiğince panik atak belli bir süreç isteyen bir şey maalesef o anda anneciğine ne söylesek boş. Çok sık olmaması güzel bir şey ama bununla yaşaması ya da aniden olduğunda ne yapması gerektiğini doktoru Bence anlatır zaten
Keşke birkaç ay önceden uçak bileti ayarlasaydınız belki uyguna gelirdiKahveler içmemiz nasip olur inşallah birlkte balkonda. Evet manzaram güzeldir aynı açıdan bulalım sanaah canm evim orda bensiz ıssız. Bayramda gitmeyelim dye eşime trip attım kafasına işlemiş tmm gitmeyelim dyor smdı benm gdesm var
Çok şükür Allah yokluklarıyla sınamasın. Hayırlı bir eş hayatta sahip olunacak en değerli şey bence de. Duygularını iyice yaşa ağlamak geliyorsa içinden bol bol ağla. İyi hissetmediğin için kendini hiç suçlama. Çevremizdekilere gösterdiğimiz şefkati kendimize de göstermeliyiz bence. Çünkü biz de çok kıymetliyiz diğerlerinden farkımız yokAh kuzum canımsın cok sagol.. gerçekten yillardir evin yükünü ustlenen dogru düzgün cocuk bile olamayan biriyim aslinda.. yillardir üzülsem de mutsuz da olsam hic kendimi birakma lüksüm olmadi hic oturup aglayamadim. Ama bebegimi kaybedince dünya bambaska oldu bir anda ilk defa gunlerce agladim oturdum kalktim yemek yerken her sekilde agladim. Ve hala kendimi tam iyi hissetmiyorum. Simdi de etrafimda birilerine bisey oldugunda destek olacak gücü de bulamiyorum. Napayim. Cok haklisin benimde kendimi birakmaya hakkim varesim olmasa zaten kime dertlenecegim ki.. onunla paylasiyorum herseyimi. Onlar bizim en büyük destekcilerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?