Aminn kuzum aminnn.. Allahım eşlerimizle ömür boyu mutlulugu nasip etsin inşallahÇok şükür Allah yokluklarıyla sınamasın. Hayırlı bir eş hayatta sahip olunacak en değerli şey bence de. Duygularını iyice yaşa ağlamak geliyorsa içinden bol bol ağla. İyi hissetmediğin için kendini hiç suçlama. Çevremizdekilere gösterdiğimiz şefkati kendimize de göstermeliyiz bence. Çünkü biz de çok kıymetliyiz diğerlerinden farkımız yok
Bana da çok iyi geldi canım ne bunaltması. Allah senden de razı olsunAminn kuzum aminnn.. Allahım eşlerimizle ömür boyu mutlulugu nasip etsin inşallahcok haklisin hayırlı bir eş dunyanin en önemli nimetlerinden biri.. dogru söylüyorsun insan önce kendine sefkat göstermeli önce kendini sevmeli
Cok sagol canim destegin inan cok iyi geldi. Konusmak iyi geldiAllah razı olsun bunalttiysam hakkini helal et.
Evet canım başlattı doktorCanım folik asit kullanıyormusun.
Ah canııım geçmiş olsun. Hiç üzülme panik atak birşey yapmıyor ama sadece telaşlanmayın o kadar.Kizlar panik atak krizinde ne yapilir ne edilir bilginiz var mi. Annem su an hastanede panik atak krizi gecirmis. Hastaneye gitmek icin esimi bekliyorum evde degil. O gelene kadar kafayi yememek icn size sormak istedim lutfen yardim edin
Canım geçmiş olsun. Mantar bendede vardı defalarca tekrarladı ama eşimle birlikte tedavi aldım hafif şekilde çok şükür geçti. Sende de geçecek merak etme. Ama eşini mutlaka dahil et bence tedaviye. PCOS lu hamile kalanlar da çok, canını sıkma. Şimdi herşeyin çaresi varPcos olduğumu her duyduğumda canım sıkılıyor ister istemez aslında ilk regl olduğumdan beri biliyorum teşhis yıllar önce konmuştu ama alışamadım bir türlü. Bi de mantar başlangıcı var dedi hiç belirtim şikayetim yok onu da anlayamadım biraz ona da sıkkınım
Cok sagol canim teşekkür ederim amiiinAh canııım geçmiş olsun. Hiç üzülme panik atak birşey yapmıyor ama sadece telaşlanmayın o kadar.Sunsun9 dediği gibi nefes egzersizleri yapsın ama 7-3-4 olarak olsa daha iyi olur demişti terapistim. 7 saniye nefes alıp 3 saniye tutmak daha iyiymiş çünkü nefesi çok tutunca beyinde korkuyu tetikliyormuş. mutlaka bir psikiyatriste yada psikologa gitsin ama, düzelir inşallah
Günaydın aşkım çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız peki anneciğin nasılKizlar panik atak krizinde ne yapilir ne edilir bilginiz var mi. Annem su an hastanede panik atak krizi gecirmis. Hastaneye gitmek icin esimi bekliyorum evde degil. O gelene kadar kafayi yememek icn size sormak istedim lutfen yardim edin
Günaydın kuzum cok sagol şükür geceyi hastaneden sonra biraz daha rahat gecirdi. Sabaha kadar gidip gelip dinledim uykusunda. Allahım yasatmasin kimselere malesef ki hastaliklarin hepsi ayri zorGünaydın aşkım çok çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız peki anneciğin nasıl
Normal canim kasik ağrısı hic korkmayinSenin de kasık ağrın varmı benim çok oluyor ya
Canim kasik ağrısı hamilelik boyunca oluyor. Aşırı yogun olmadikca bir zararı da olmaz. Ama her zamankinden fazla oldugunu hissederseniz doktorunuza mutlaka soylemeniz gerekiyor. Rahim büyümeye basladigi icin kasık ağrısı normal demisti benim doktorumEvet karın ağrım ve kaşık ağrım çok o yüzden de korkuyorum açıkçası seni de korkutmak istemem ama. Bilen varsa bize yardımcı olabilir mi kızlar gebelikte de adet ağrısı gibi karın ve kaşık ağrısı olur mu şiddetli
Canim engel degil, sadece dr.lar 2.0 nin altinda olsun istiyorlar gebelik olmasi icinKızlar merhaba tiroit 2.80 değeri hamile kalmak için yüksek mı
Canım bende aynıydım regl olduğum günden beri pcos denildi vücutta erkek tipi tüylenmeden regl gecikmelerine her şeyi yaşadım ileri düzeydi böyle ümitsiz görünce tekrar tekrar yazasım geliyor bekarken bile çok korkardım benim çocuğum olmayacak diye evlendik çocuk düşüncesi olmadığı halde tedaviler için kadın doğum dahiliye endokrin her yere gittik kontroller yapıldı en son birde insulin direncim çıktı diyetisyene gittim spor yaptım inositol kullandım ve elhamdülillah birkaç ay içinde hamile kaldım nasip olmadı zorunlu kürtaj oldum sonra üç ay sonrasında yani şimdi hamileyim insallah güzel ilerleyecek inanıyorum hiç moral bozmayın strese girmeyin diyeceğim ama zor biliyorum ve bu hamileliğimde sadece şunu dedim görev gibi değil eşimle iletişim için ilişki olacak ikimiz için diyerek hep ilişki oldu ve günleri takip etmedim sperm sorunu yoksa bence üst üste ilişki vs sıkıntı da değil ilişki istediğimiz için olmalı çok uzun yazdım ama umut olsun herkese hem kayip yaşamış hemde pcosla yıllardır uğraşan biri olarak yazmak istedimPcos olduğumu her duyduğumda canım sıkılıyor ister istemez aslında ilk regl olduğumdan beri biliyorum teşhis yıllar önce konmuştu ama alışamadım bir türlü. Bi de mantar başlangıcı var dedi hiç belirtim şikayetim yok onu da anlayamadım biraz ona da sıkkınım
Çok geçmiş olsun canım Allah kolaylik Versin inşallahCok sagol canim teşekkür ederim amiiintamam canim onerilerinizi dikkate alcam. Insallah bir daha tekrari olmaz bu kötü şeyin. Insanin elinden birsey de gelmiyor ne yazik ki zor bir sey
Canim artik yumurtlama yoksa da sen en koyu günü test günü kabul edersin napalim. Amambence daha yumurtlama olma ihtimali var. Çünkü diyorum ya benim 20 gun sonra oldu. Umudunu kaybetme.Yumurtlama yok dedi kuzum ama ışıktan parlayanlar var yarın daha düzgün çekicem ama bence de yok
Canimm çok sagol amin Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım Allah kolaylik Versin inşallah
Günaydın canim, gecmis aylardan farkli bu ay tedavinde uyguladigin birsey oldu mu gecikmeye o sebep olmus olabilirKızlaar günaydın bugün iğne hariç 14. Gün ve gelen giden yok(
Yazdiklarin cok dogru canim. Aslinda pcos gebelige engel degil ama birkac zaman ugrasmis ve gebe kalmamis kisilere hemen bakip senin pcosun var deyip onun büyük bir sebepmis gibi oldugunu söylüyorlar bu da beynimize yerlesiyor cocuk isi zorlasacak diye düşünüyoruz ama öyle degil. Saglikla kavus bebegine insallah bu defa kaybin icin cok üzüldüm.. bende senin gibi bir surecten gectim. Bende de pcos var ve hamile kalana kadr bunu hep önüme koydular. Hamile kaldiktan sonra kimse adını anmadi sormadi bile. Sonra bebegimi düşükle kaybettim, o gunden sonra defalarca muayene oldum kontrollere gittim ve bir dr bile bana senin pcos var demedi. Artik ben sormaya basladim pcos vardi bende hala var mi diye. Ve bana dedikleri sey, pcos gebelige engel degil ki biz bunu hastalara anlatamıyoruz, bak hamile de kalmissin ogrenmis olman lazim pcosun hamilelige engel olmadigini demisti. Normal hayatimda pcoslu 2 cocuklu tanidiklarim var zaten ama ben ilk zamanlar gittigimde bana bir tek onu sebep sunuyorlardi benim sucum degildi ki..Canım bende aynıydım regl olduğum günden beri pcos denildi vücutta erkek tipi tüylenmeden regl gecikmelerine her şeyi yaşadım ileri düzeydi böyle ümitsiz görünce tekrar tekrar yazasım geliyor bekarken bile çok korkardım benim çocuğum olmayacak diye evlendik çocuk düşüncesi olmadığı halde tedaviler için kadın doğum dahiliye endokrin her yere gittik kontroller yapıldı en son birde insulin direncim çıktı diyetisyene gittim spor yaptım inositol kullandım ve elhamdülillah birkaç ay içinde hamile kaldım nasip olmadı zorunlu kürtaj oldum sonra üç ay sonrasında yani şimdi hamileyim insallah güzel ilerleyecek inanıyorum hiç moral bozmayın strese girmeyin diyeceğim ama zor biliyorum ve bu hamileliğimde sadece şunu dedim görev gibi değil eşimle iletişim için ilişki olacak ikimiz için diyerek hep ilişki oldu ve günleri takip etmedim sperm sorunu yoksa bence üst üste ilişki vs sıkıntı da değil ilişki istediğimiz için olmalı çok uzun yazdım ama umut olsun herkese hem kayip yaşamış hemde pcosla yıllardır uğraşan biri olarak yazmak istedim
Amin inşallah hepimiz sağlıklı olalım bebeklerimiz bizi bulsun inşallah Allah ol derse olur tabiki bunun yanında dikkat etmek lazım benimde ortaokuldan beri çocuğum olmayacak diye korkularım vardı hep doktorlar büyütüyor halbuki her şey en başta Allahin dilemesi ve bizim çabamızlaYazdiklarin cok dogru canim. Aslinda pcos gebelige engel degil ama birkac zaman ugrasmis ve gebe kalmamis kisilere hemen bakip senin pcosun var deyip onun büyük bir sebepmis gibi oldugunu söylüyorlar bu da beynimize yerlesiyor cocuk isi zorlasacak diye düşünüyoruz ama öyle degil. Saglikla kavus bebegine insallah bu defa kaybin icin cok üzüldüm.. bende senin gibi bir surecten gectim. Bende de pcos var ve hamile kalana kadr bunu hep önüme koydular. Hamile kaldiktan sonra kimse adını anmadi sormadi bile. Sonra bebegimi düşükle kaybettim, o gunden sonra defalarca muayene oldum kontrollere gittim ve bir dr bile bana senin pcos var demedi. Artik ben sormaya basladim pcos vardi bende hala var mi diye. Ve bana dedikleri sey, pcos gebelige engel degil ki biz bunu hastalara anlatamıyoruz, bak hamile de kalmissin ogrenmis olman lazim pcosun hamilelige engel olmadigini demisti. Normal hayatimda pcoslu 2 cocuklu tanidiklarim var zaten ama ben ilk zamanlar gittigimde bana bir tek onu sebep sunuyorlardi benim sucum degildi ki..Sunsun9
Allahim insallah bana da yeniden hamile kalmayi saglikla kavusmayi nasip eder en yakin zamandasenin adına mutlu oldum bu defa saglikla ilerlesin gebeligin canim
Günaydın canim, gecmis aylardan farkli bu ay tedavinde uyguladigin birsey oldu mu gecikmeye o sebep olmus olabilir
Bende başlıcam da hangisini kullanıyorsun d.ra da sorcam da bu gun ona göre iyi bir vitamin kullanayımEvet canım başlattı doktor
Kuzum hepsini sıralayıp baktım bence ben yumurtlamadım ya da kaçırdım ama kaçırmam imkansız burda görüyoruz 2 gün falan pik olan var. Bu akşam havuç yemeye başlıcam dün aldım da unuttumCanim artik yumurtlama yoksa da sen en koyu günü test günü kabul edersin napalim. Amambence daha yumurtlama olma ihtimali var. Çünkü diyorum ya benim 20 gun sonra oldu. Umudunu kaybetme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?