- 12 Ocak 2024
- 152
- 68
- 18
hamile misin canımİnşallah canim utrasonda cikmamasi norml degilmi kizlar .
Bugün 2 gün 2 Şubat regl gözüküyor diğer uygulamada 1 Şubat nasıp senin sonucuna da az kaldı dimiKac gun vardi kuzum regline senin daha varda Allahtan umut kesilmez
Naptin canım sonuç çıktı mıKac gun vardi kuzum regline senin daha varda Allahtan umut kesilmez
Çok sevindimmmmm sağlıkla kucağınıza alın inşallah bize de dua edinnnKizlar bi maşallahinizi alirimSonunda kavuştum minik çekirdeğime Rabbim isteyn herkese nasip etsin çok guzel bi duygu hala şoktayim
4hafta 2gunlukmş cekirdegimKız daha kalem ucu kadar bebe. Ses dalgasına yansıyamaz. Rahime bakar kalınmı değil mi diye. Benim Dr um adet gecıkmesinden tam 12 gun sonra gel dedi telefonda. Oylece gıttım kese ve yolc sacı gorduk acele etme
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyuÇok sevindimmmmm sağlıkla kucağınıza alın inşallah bize de dua edinnn
Ay çok sevindim rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah canım daha Minnoş minnoşÇikti kuzumpozitif
Benim de hesabım silinmiş. Tekrar üye oldum. Ne olduğunu ben de anlamadımBuraya garip şeyler olmuş anlamadım
Evet bende yeniden üye oldum ilknu benBenim de hesabım silinmiş. Tekrar üye oldum. Ne olduğunu ben de anlamadım
Nasıl yaptın onu canımBu arada çörek otu bal tarcin karisimini denemiştim ben bu ay
Sağlıkla gelsin minik çekirdeğinKizlar bi maşallahinizi alirimSonunda kavuştum minik çekirdeğime Rabbim isteyn herkese nasip etsin çok guzel bi duygu hala şoktayim
Bende test yaptım negatif canımBende regl oldum sabaha karşı kızlar şükür gecikmedi yeni döngüden devam inşallah bu ay güzel haberler alırız
Isını ölçtün mü canım bak benim en fazla 36.6 idi bu ay bugün 36.2 idi zaten kalktığımda regl olmuştum.Bende test yaptım negatif canım
Ay çok sevindim rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah canım daha Minnoş minnoşmasallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?