- 31 Ocak 2025
- 67
- 63
- 3
Forum geneline bir şeyler olmuş sanırım. Bütün konular geçmişe gitmiş hatta arada kalan sürede yapılan üyelikler de silinmişKızlar bu başlığa ne oldu böyle, zamanda yolculuk gibi, bütün son mesajlar silinmiş sadece geçmiş mesajlar kalmış.Lucky_16 neler oluyooor
Boyle cnm 10gunden fazla yemeyin ama zarar olabilir adet gunu basladim ben 10gun yemiştmNasıl yaptın onu canım
Sağlıkla gelsin bebişiniz. Darısı başımızaKizlar bi maşallahinizi alirimSonunda kavuştum minik çekirdeğime Rabbim isteyn herkese nasip etsin çok guzel bi duygu hala şoktayim
36.5 canım iki gündür öyleIsını ölçtün mü canım bak benim en fazla 36.6 idi bu ay bugün 36.2 idi zaten kalktığımda regl olmuştum.
İnşallah canim Rabbim isteyn herkese nasip etsin hayirlisiyla 2bucuk sene sonra geldi minik mucizemSağlıkla gelsin bebişiniz. Darısı başımıza
Hadi ya iyi oldu ozman baya şişmiştim gercekten rahatladımCanım o parçalar döllenemeyen yumurtalar oluyormuş temizlenmesi iyi birşey bence
O kadar sevindim ki anlatamam kuzum ne zamandır istiyordun unutmusum aslında seninle cok konusuyorduk ama kafalar karışık bende 2aydır malum4hafta 2gunlukmş cekirdegimpazar gunu tekrar kan ver dedi 300lrde çikarsa deger iyi dedi.
2.5 senedir bekliyordum mucizemi sonunda annesine cee dediO kadar sevindim ki anlatamam kuzum ne zamandır istiyordun unutmusum aslında seninle cok konusuyorduk ama kafalar karışık bende 2aydır malumbir de hadi bakalım kaçıncı günler değerlendirdin çatlamaya göre yaz bakalım
Evet canım sanki düşmeye başlamış ama belli olmaz takip et sen yine de36.5 canım iki gündür öyle
Bende adet oldum sandım sabah sildim beyaz kaygan akıntı imiş
Pek umudum yok...
Eylül hanım bizde benzer günleri değerlendirdik 2 gündür alt karında batma ve böyle basınç hissediyorum psikolojik mi eminde olamadım sizde ne belirtiler vardı2.5 senedir bekliyordum mucizemi sonunda annesine cee dedi13 aralik yumurtlamaydi 15aralik çatlama
Sdce yumurtlama gunu ve iki gun oncesindeki gunleri degrlendirmiştimÖzeldende konuşmustuk kuzum hatta kizini filan atmistin fotosunu Rabbim guzel kizina bide minnak kardes nasip etsin inşallh
Ay evet iyi oldu resmen içim temizlendi evet kullanmıştım 10 gün cnm hergün yiyorum cnm bal pekmez kaç kilo yedik bu ay hepimizCanim olabilir. Duphaston oyle bir etki yapiyor sen bu ay kullanmis miydin onu ?
Temizleniyor rahmin daha iyi bence endise etme. Gelecek ay daha temiz bir rahimle denemelere baslamis olursun
Pekmez falan ye
Hayırlı olsun sağlıkla kucagınızada alın inşallahBende hamileyimm
Sat 29 Aralık
Bat 25 Ocak
Yumurtlama 13 Ocak
Yok kız beta bakmadan yapmıyorlar şüpheli hastalaraO zmn serum filan takarlar test yapmadan bu forumda okumustm birinin basina gelmis oyle serum takip yollamislar beta bakmadan
Aynen cnm rahatladım söküldükçe inşallah öbür aya hazırlıktırAy sökulmesi iyi kuzum en azndan rahatlarsin Bi yanda halszlik olur ama olsun npcn
Cnm bozuk degil ilk idrar gecerken tüm testler öyle olur hem bozuk olsa kontrol cizgisi böyle çıkmaz normal testtinBilmiyorum ki canım prodoctor erken gebelik testi böyle çıkan varmı avaba gerçekten bozuk olabilir mi
Cnm sen gene bnve bir doktora git cok gecikiyorsun bosuna böyle bekleme alttan üstten baktır bir daha tahlil yaptırEvet labaquıck test yaptım negatif duğhostan sonrası 11. Gün adet gecikmesinin 7. Günü
Canm maşallah maşallahKizlar bi maşallahinizi alirimSonunda kavuştum minik çekirdeğime Rabbim isteyn herkese nasip etsin çok guzel bi duygu hala şoktayim
Evet temizlensin iyice insan rahatlıyor. Bende bi arkadaşım la konuştum ısrarla Testere dişli Aslan pençesi kürünü önerdi bana letu siparişi vermiştim ama ona başlamadan bu kürü uygulayayım dedim bende bakalım inşallah faydası olurHadi ya iyi oldu ozman baya şişmiştim gercekten rahatladım
Hayırlısı artık canım bisiy düşünmek istemiyorum nasipte varsa gelirEvet canım sanki düşmeye başlamış ama belli olmaz takip et sen yine de
Evet canım bozuk değilmis sinra baktım ortadaki çizgi gitmişti nasip artık beklemedeyimAy evet iyi oldu resmen içim temizlendi evet kullanmıştım 10 gün cnm hergün yiyorum cnm bal pekmez kaç kilo yedik bu ay hepimiz
Hayırlı olsun sağlıkla kucagınızada alın inşallah
Yok kız beta bakmadan yapmıyorlar şüpheli hastalara
Aynen cnm rahatladım söküldükçe inşallah öbür aya hazırlıktır
Cnm bozuk degil ilk idrar gecerken tüm testler öyle olur hem bozuk olsa kontrol cizgisi böyle çıkmaz normal testtin
Cnm sen gene bnve bir doktora git cok gecikiyorsun bosuna böyle bekleme alttan üstten baktır bir daha tahlil yaptır
Canm maşallah maşallahsağlıkla büyüsün minnoş
Evet canım öyle insan illa üzülüyor ama vardır vakti saati diyip yeni ay yeni bir umut diyoruz artıkHayırlısı artık canım bisiy düşünmek istemiyorum nasipte varsa gelir
Aynn öyle canım hayırlısıEvet canım öyle insan illa üzülüyor ama vardır vakti saati diyip yeni ay yeni bir umut diyoruz artık
Merhaba test sonucunuz ne oldu yapmışsınızdır artık :)Canlar merhaba hepinizebiliyorsunuz testim negatif çıktı dün net bir şekilde çarşamba günü adet olacağım sol yumurtalığımda çok fazla delercesine batmalar maalesef bunu da daha önce yaşadım ama adet oldum O yüzden hiç umutlanamıyorum yani yerleşme ağrısı diye ısım yarın sabah duser kesn. 1 kala dusuyor bu sbah 36.6ydı bu ay arada baktıgımda hep 36.6 gttı bıkez 36.8 oldu okdr. Hıc umutlanamıyorum oyüzden. Ancak ve ancak Çarşamba ısım düşmezse test yaparım ben
Kuzum benim genel olarak adet belirtilerimle ayniydi gosgus uclarim agridir goguslerim dolgunlaşti şiskinlik coktu az yemek yesem şisiyordum baska belirtm yoktu.Eylül hanım bizde benzer günleri değerlendirdik 2 gündür alt karında batma ve böyle basınç hissediyorum psikolojik mi eminde olamadım sizde ne belirtiler vardıeylulesma
Ayyy çok sevindim eylül sağlıkla doğur inşallah bebişini. Bana da dua et nolurKizlar bi maşallahinizi alirimSonunda kavuştum minik çekirdeğime Rabbim isteyn herkese nasip etsin çok guzel bi duygu hala şoktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?