2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

4hafta 2gunlukmş cekirdegimpazar gunu tekrar kan ver dedi 300lrde çikarsa deger iyi dedi.
O kadar sevindim ki anlatamam kuzum ne zamandır istiyordun unutmusum aslında seninle cok konusuyorduk ama kafalar karışık bende 2aydır malum bir de hadi bakalım kaçıncı günler değerlendirdin çatlamaya göre yaz bakalım

2.5 senedir bekliyordum mucizemi sonunda annesine cee dedi 13 aralik yumurtlamaydi 15aralik çatlama
Sdce yumurtlama gunu ve iki gun oncesindeki gunleri degrlendirmiştimÖzeldende konuşmustuk kuzum hatta kizini filan atmistin fotosunu Rabbim guzel kizina bide minnak kardes nasip etsin inşallh

Selam kızlar. Takip ettiğim bi sayfa vardı ama onu bulamıyorum . Ben de iğne oldum ve dün 14. Günümdü. Kan verdim 59 çıktı. Cumartesi bi daha ver dedi doktorum. Devlet hastanesinin acilinde verebilir miyim? Dünküne özelde 300 lira verdim çünkü.

Eylül hanım bizde benzer günleri değerlendirdik 2 gündür alt karında batma ve böyle basınç hissediyorum psikolojik mi eminde olamadım sizde ne belirtiler vardı eylulesma

Canim olabilir. Duphaston oyle bir etki yapiyor sen bu ay kullanmis miydin onu ?
Temizleniyor rahmin daha iyi bence endise etme. Gelecek ay daha temiz bir rahimle denemelere baslamis olursun
Pekmez falan ye
Ay evet iyi oldu resmen içim temizlendi evet kullanmıştım 10 gün cnm hergün yiyorum cnm bal pekmez kaç kilo yedik bu ay hepimiz
Bende hamileyimm
Sat 29 Aralık
Bat 25 Ocak
Yumurtlama 13 Ocak
Hayırlı olsun sağlıkla kucagınızada alın inşallah
O zmn serum filan takarlar test yapmadan bu forumda okumustm birinin basina gelmis oyle serum takip yollamislar beta bakmadan
Yok kız beta bakmadan yapmıyorlar şüpheli hastalara
Ay sökulmesi iyi kuzum en azndan rahatlarsin Bi yanda halszlik olur ama olsun npcn
Aynen cnm rahatladım söküldükçe inşallah öbür aya hazırlıktır
Bilmiyorum ki canım prodoctor erken gebelik testi böyle çıkan varmı avaba gerçekten bozuk olabilir mi
Cnm bozuk degil ilk idrar gecerken tüm testler öyle olur hem bozuk olsa kontrol cizgisi böyle çıkmaz normal testtin
Evet labaquıck test yaptım negatif duğhostan sonrası 11. Gün adet gecikmesinin 7. Günü
Cnm sen gene bnve bir doktora git cok gecikiyorsun bosuna böyle bekleme alttan üstten baktır bir daha tahlil yaptır
Kizlar bi maşallahinizi alirim Sonunda kavuştum minik çekirdeğime Rabbim isteyn herkese nasip etsinçok guzel bi duygu hala şoktayim
Canm maşallah maşallah sağlıkla büyüsün minnoş

Hadi ya iyi oldu ozman baya şişmiştim gercekten rahatladım
Evet temizlensin iyice insan rahatlıyor. Bende bi arkadaşım la konuştum ısrarla Testere dişli Aslan pençesi kürünü önerdi bana letu siparişi vermiştim ama ona başlamadan bu kürü uygulayayım dedim bende bakalım inşallah faydası olur

Evet canım bozuk değilmis sinra baktım ortadaki çizgi gitmişti nasip artık beklemedeyim

Merhaba test sonucunuz ne oldu yapmışsınızdır artık :)

Eylül hanım bizde benzer günleri değerlendirdik 2 gündür alt karında batma ve böyle basınç hissediyorum psikolojik mi eminde olamadım sizde ne belirtiler vardı eylulesma
Kuzum benim genel olarak adet belirtilerimle ayniydi gosgus uclarim agridir goguslerim dolgunlaşti şiskinlik coktu az yemek yesem şisiyordum baska belirtm yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…