İnşallah canim degr guzel degilmiAy evet iyi oldu resmen içim temizlendi evet kullanmıştım 10 gün cnm hergün yiyorum cnm bal pekmez kaç kilo yedik bu ay hepimiz
Hayırlı olsun sağlıkla kucagınızada alın inşallah
Yok kız beta bakmadan yapmıyorlar şüpheli hastalara
Aynen cnm rahatladım söküldükçe inşallah öbür aya hazırlıktır
Cnm bozuk degil ilk idrar gecerken tüm testler öyle olur hem bozuk olsa kontrol cizgisi böyle çıkmaz normal testtin
Cnm sen gene bnve bir doktora git cok gecikiyorsun bosuna böyle bekleme alttan üstten baktır bir daha tahlil yaptır
Canm maşallah maşallahsağlıkla büyüsün minnoş
Benimde adetime 10 gün var benzer belirtilerim var adet gecikince test yapayım diyorum ama elimde de erken test var dayanamazsam yapacağımKuzum benim genel olarak adet belirtilerimle ayniydi gosgus uclarim agridir goguslerim dolgunlaşti şiskinlik coktu az yemek yesem şisiyordum baska belirtm yoktu.
yaaa çok güzel habeeeerKizlar bi maşallahinizi alirimSonunda kavuştum minik çekirdeğime Rabbim isteyn herkese nasip etsin çok guzel bi duygu hala şoktayim
Catlama tarihini bliyormusun cnm ona gore test yap en az 10gun gecsinBenimde adetime 10 gün var benzer belirtilerim var adet gecikince test yapayım diyorum ama elimde de erken test var dayanamazsam yapacağım
Regl olacak gibi misin canim peki ? Fazla stres etkiler gecikme yapar. Onu da aklinda tutEvet labaquıck test yaptım negatif duğhostan sonrası 11. Gün adet gecikmesinin 7. Günü
Ederim bu üç aylarin yuzu suyu hurmetine Rabbim benim dua mi kabul etti Rabbim sizede bu duyguyu yaşatsin o kadar guzel bi duygu ki anlatamamyaaa çok güzel habeeeermaşallah deger de güzel. Saglikla artsin saglikla kavus insallah kuzuna canim benim. Bak bu baslik sana ugur getirdi. Insallah bizlere de ugur getirir
Bize de bol bol dua et olur mu
Oyle valla canim bal pekmez vitamin surekli ceviriyoruz. Sifa olsun hepimize. Insallah bebis müjdesi alalim en kisa zamandaAy evet iyi oldu resmen içim temizlendi evet kullanmıştım 10 gün cnm hergün yiyorum cnm bal pekmez kaç kilo yedik bu ay hepimiz
Hayırlı olsun sağlıkla kucagınızada alın inşallah
Yok kız beta bakmadan yapmıyorlar şüpheli hastalara
Aynen cnm rahatladım söküldükçe inşallah öbür aya hazırlıktır
Cnm bozuk degil ilk idrar gecerken tüm testler öyle olur hem bozuk olsa kontrol cizgisi böyle çıkmaz normal testtin
Cnm sen gene bnve bir doktora git cok gecikiyorsun bosuna böyle bekleme alttan üstten baktır bir daha tahlil yaptır
Canm maşallah maşallahsağlıkla büyüsün minnoş
Dene bakim cnm bende şu bal çörek otunu deneyeyim bari hazır yeni adet olmuşken hem hastalıgımada iyi gelir belki buay birde saglıklı ve doğal beslenme deneyerek deneyelim bakalım belki iyi gelirEvet temizlensin iyice insan rahatlıyor. Bende bi arkadaşım la konuştum ısrarla Testere dişli Aslan pençesi kürünü önerdi bana letu siparişi vermiştim ama ona başlamadan bu kürü uygulayayım dedim bende bakalım inşallah faydası olur
Ya evet söylemiştin canım hatırlıyorum nasip oldu çok şükür bize de bol bol dua etEderim bu üç aylarin yuzu suyu hurmetine Rabbim benim dua mi kabul etti Rabbim sizede bu duyguyu yaşatsin o kadar guzel bi duygu ki anlatamamBu arada gecen hafta ruyamda cocuk emzirdigimi gormustum duyardm hep hamile kadinlar ruyadinda gorur diye ruyam cikti
Canım senin bat ne zaman kanaman vardı hala bitti mi değerlendirebildin mi bu ayıOyle valla canim bal pekmez vitamin surekli ceviriyoruz. Sifa olsun hepimize. Insallah bebis müjdesi alalim en kisa zamanda
İnşallah cnm buay tamamen doğal beslenme ve bitkisel seyler deniycem hem cabuk toparlanayım diye belki iyi gelir bebişide vesile olurOyle valla canim bal pekmez vitamin surekli ceviriyoruz. Sifa olsun hepimize. Insallah bebis müjdesi alalim en kisa zamanda
Evet canım bende kararsız kaldım hangisini denesem diye bal çörek otunu da gebe kalmazsam bir daha ki ay denerim artıkDene bakim cnm bende şu bal çörek otunu deneyeyim bari hazır yeni adet olmuşken hem hastalıgımada iyi gelir belki buay birde saglıklı ve doğal beslenme deneyerek deneyelim bakalım belki iyi gelir
Oy sagol canim amiinn Allahım kabul etsin insallah duani bana da isteyen herkese de nasip olsun inşallahEderim bu üç aylarin yuzu suyu hurmetine Rabbim benim dua mi kabul etti Rabbim sizede bu duyguyu yaşatsin o kadar guzel bi duygu ki anlatamamBu arada gecen hafta ruyamda cocuk emzirdigimi gormustum duyardm hep hamile kadinlar ruyadinda gorur diye ruyam cikti
Demiştim sana bende oğlumda böyle bir rüya görmüştüm gercekten sonrada ogluma hamile kalmıştımEderim bu üç aylarin yuzu suyu hurmetine Rabbim benim dua mi kabul etti Rabbim sizede bu duyguyu yaşatsin o kadar guzel bi duygu ki anlatamamBu arada gecen hafta ruyamda cocuk emzirdigimi gormustum duyardm hep hamile kadinlar ruyadinda gorur diye ruyam cikti
Omega 3 al canim. O epey faydalı. En iyisi aslinda o dogal beslenmeyi hayatimiza sokmak. Yedigimiz hersey zaten icerik olarak kötü bide paketli gıda da tüketince ortalik karisiyor. Benimde malesef en kötü aliskanligim paketli gidaİnşallah cnm buay tamamen doğal beslenme ve bitkisel seyler deniycem hem cabuk toparlanayım diye belki iyi gelir bebişide vesile olur
Ay kuzum sagol sorduğun icinCanım senin bat ne zaman kanaman vardı hala bitti mi değerlendirebildin mi bu ayı
Güzel cnm önemli olan artış oğlumda bende ya 160 dı yada 190 filan dı hiç enşilenme şimdi cok güzel beslen hamur işlerinden uzak dur demir tskviyelerini arttır bebek önce kanla besleniyor cnm bütün demirini emiyor hemen r ay ağır iş yapma dikkat et ne olur ne olmaz amin inşallah cnm duanı eksik etme bizlerdendeİ
İnşallah canim degr guzel degilmidarisi sana inşallah
Yaptım negatif geldi maalesefÇatlatma iğnesi üzerinden 13 gün geçmiş varsa çıkar test yaptın mı?
Selamlar listeye beni de ekleyyiiiinnnKızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye EklerimUmarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim
Üye Adı SAT BAT Ovulasyon Çatlama İğnesi Sonuç @istanbullugelinnnn 29 Kasım 29 Aralık @Elo23 9
aralık5
Ocak@cicekkiz00 9
Aralık9
Ocak@Tmd2020 7
Aralık11
Ocak@zeyyy123 15 Aralık 11 Ocak 28 Aralık @Goodnews 17 Aralık 11
Ocak@monica123 15Aralık 11
Ocak@brcmmmm 15 Aralık 12
Ocak@Mervesre41 15 Aralık 12
Ocak29 Aralık @Daydi 17 Aralık 13 Ocak 30 Aralık @alyanil 20
Aralık14
Ocak@nakum 16
Aralık14
Ocak@papatyamm13 13 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @pamilyaponca 18 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @frefly 13 Aralık 15 Ocak 1 Ocak @mmatmazellll 6
Aralık15
Ocak31 Aralık @Mevsimm34 16
Aralık15
Ocak@asiliris 13
Aralık15
Ocak@Evanora 19
aralık15 Ocak @nurtenggggg 17
Aralık16
Ocak@nursell45 7
Aralık15
Ocak30 Aralık Aşılama @duskapani 22
Aralık16
Ocak@bircivcivdaha 20
Aralık16
Ocak@birciftbebekcorabi 15
Aralık16
Ocak@huzurlu1i 20
Aralık17
Ocak@nilnc 18 Aralık 17
Ocak@arslnnnn 20
Aralık17
Ocak2 Ocak @kelebek-3 20
Aralık18
Ocak@minikediko 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık @Alin Ada 21
Aralık18
Ocak@lokumnazli 22
Aralık20
Ocak6 Ocak @Puxhu 18 Aralık 20 Ocak @NihaliMercimek 29
Aralık21
Ocak@aylemakk 24 Aralık 21
Ocak@banaderlerelif 26 Aralık 21 Ocak @teacherofchemistry 26 Aralık 22
Ocak@Faylinn 26 Aralık 22 Ocak @Eseski26 23 Aralık 23 Ocak 9 Ocak @uuullku 24 Aralık 23
Ocak@Sillage92 28
Aralık24
Ocak@parla1212 27
Aralık24
Ocak@Ozerrrr 26 Aralık 25
ocak@sultan 2121 29 Aralık 26
Ocak@ifna1 1
Ocak26
ocak12 Ocak @Belina 27
Aralık26
Ocakeva0108 31 Aralık 27
Ocak13 Ocak @abababba 28 Aralık 26 Ocak 9 Ocak @ltfye63 1
Ocak26
Ocak@caca60 29 Aralık 28
Ocak@linalina123 4
Ocak29
Ocak@minma1215 7
Ocak30
Ocakeylulesma 30 Aralık 31
Ocak13
Ocak@soGuk nevale 27
Aralık31
Ocak@krg1 29
Aralım31
Ocak@Sweetbird 1
Ocak31
ocak@pinkflowers1 5 Ocak 1 Şubat @yesilelma13 3
Ocak3 Şubat @Sunsun9 3
Ocak3
Şubat@makaleyaz 8
Ocak3
Şubat20
Ocak@derindenizmavisi 4 Ocak 4 Şubat @rozatulip 3
Ocak4
Şubat20 Ocak Lucky_16 14
Ocak10
Şubatfreewoman1 9 Ocak 12 Şubat @kugukusu 13 Ocak 13 Şubat
Aynen bende cnm hiç düzenli beslenmiyorum calısırkende hiç yemek yemzdim atıştırmalık yiyip geçiştirirdim dün baya araştırdım evet omegada cok önemliymiş birde yumurta kalitesi için nohut mercimek fasulye cok iyi geliyormuş yemek olrakOmega 3 al canim. O epey faydalı. En iyisi aslinda o dogal beslenmeyi hayatimiza sokmak. Yedigimiz hersey zaten icerik olarak kötü bide paketli gıda da tüketince ortalik karisiyor. Benimde malesef en kötü aliskanligim paketli gida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?