2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

İ
İnşallah canim degr guzel degilmi darisi sana inşallah

Kuzum benim genel olarak adet belirtilerimle ayniydi gosgus uclarim agridir goguslerim dolgunlaşti şiskinlik coktu az yemek yesem şisiyordum baska belirtm yoktu.
Benimde adetime 10 gün var benzer belirtilerim var adet gecikince test yapayım diyorum ama elimde de erken test var dayanamazsam yapacağım

Kizlar bi maşallahinizi alirim Sonunda kavuştum minik çekirdeğime Rabbim isteyn herkese nasip etsinçok guzel bi duygu hala şoktayim
yaaa çok güzel habeeeer maşallah deger de güzel. Saglikla artsin saglikla kavus insallah kuzuna canim benim. Bak bu baslik sana ugur getirdi. Insallah bizlere de ugur getirir
Bize de bol bol dua et olur mu

yaaa çok güzel habeeeer maşallah deger de güzel. Saglikla artsin saglikla kavus insallah kuzuna canim benim. Bak bu baslik sana ugur getirdi. Insallah bizlere de ugur getirir
Bize de bol bol dua et olur mu
Ederim bu üç aylarin yuzu suyu hurmetine Rabbim benim dua mi kabul etti Rabbim sizede bu duyguyu yaşatsin o kadar guzel bi duygu ki anlatamamBu arada gecen hafta ruyamda cocuk emzirdigimi gormustum duyardm hep hamile kadinlar ruyadinda gorur diye ruyam cikti

Oyle valla canim bal pekmez vitamin surekli ceviriyoruz. Sifa olsun hepimize. Insallah bebis müjdesi alalim en kisa zamanda

Dene bakim cnm bende şu bal çörek otunu deneyeyim bari hazır yeni adet olmuşken hem hastalıgımada iyi gelir belki buay birde saglıklı ve doğal beslenme deneyerek deneyelim bakalım belki iyi gelir

Ya evet söylemiştin canım hatırlıyorum nasip oldu çok şükür bize de bol bol dua et

Oyle valla canim bal pekmez vitamin surekli ceviriyoruz. Sifa olsun hepimize. Insallah bebis müjdesi alalim en kisa zamanda
İnşallah cnm buay tamamen doğal beslenme ve bitkisel seyler deniycem hem cabuk toparlanayım diye belki iyi gelir bebişide vesile olur

Dene bakim cnm bende şu bal çörek otunu deneyeyim bari hazır yeni adet olmuşken hem hastalıgımada iyi gelir belki buay birde saglıklı ve doğal beslenme deneyerek deneyelim bakalım belki iyi gelir
Evet canım bende kararsız kaldım hangisini denesem diye bal çörek otunu da gebe kalmazsam bir daha ki ay denerim artık hiç belli olmaz inşallah iyi gelir canım

Oy sagol canim amiinn Allahım kabul etsin insallah duani bana da isteyen herkese de nasip olsun inşallah hemde harika bir duygu insallah bende tadarim o duyguyu
Öyle mi oluyormuuus. A iyi bak cikmis rüyan

Demiştim sana bende oğlumda böyle bir rüya görmüştüm gercekten sonrada ogluma hamile kalmıştım

İnşallah cnm buay tamamen doğal beslenme ve bitkisel seyler deniycem hem cabuk toparlanayım diye belki iyi gelir bebişide vesile olur
Omega 3 al canim. O epey faydalı. En iyisi aslinda o dogal beslenmeyi hayatimiza sokmak. Yedigimiz hersey zaten icerik olarak kötü bide paketli gıda da tüketince ortalik karisiyor. Benimde malesef en kötü aliskanligim paketli gida

Canım senin bat ne zaman kanaman vardı hala bitti mi değerlendirebildin mi bu ayı
Ay kuzum sagol sorduğun icin
Evet kuzum bitti şükür. En son yine bi acillik etti beni sonra kesildi şükür. Kanamadan bir iki gün sonra akıntı farkettim test yaptim yumurtlama ve catlama yakaladim. Bu ay degerlendirdik çok şükür. Epey erken yumurtladim ama bu ay.
Sen naptin canim ne durumdasın

İ

İnşallah canim degr guzel degilmi darisi sana inşallah
Güzel cnm önemli olan artış oğlumda bende ya 160 dı yada 190 filan dı hiç enşilenme şimdi cok güzel beslen hamur işlerinden uzak dur demir tskviyelerini arttır bebek önce kanla besleniyor cnm bütün demirini emiyor hemen r ay ağır iş yapma dikkat et ne olur ne olmaz amin inşallah cnm duanı eksik etme bizlerdende

Selamlar listeye beni de ekleyyiiiinnn
SAT 5 Ocak
BAT 5 Şubat
20 Ocak Çatlatma iğnesi
22 Ocakta aşılama Lucky_16

Aynen bende cnm hiç düzenli beslenmiyorum calısırkende hiç yemek yemzdim atıştırmalık yiyip geçiştirirdim dün baya araştırdım evet omegada cok önemliymiş birde yumurta kalitesi için nohut mercimek fasulye cok iyi geliyormuş yemek olrak bugun kuru fasulye yapayım ben yarında mercimekli pilav salata bol yeşillikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…