Kısmet artık ümitsiz olmak istemiyorım ama sanırım ben hamile kalamayacağım çocuk nimettir sanırım benim nasibim yokİnan hiç korkcak birşey yok cnm hiç bişey hissetmiyorsun yani o cihazın hepsini gecirmiyorlar ilişkiye girrerken emin ol daha cok acıyor ama bunu yenmen lazm hamile kalsan cok zorlanırsın yoksa
Aynen cnm vala bende hastayız diye 2 gündür annem yemek yapıp yolladı sağolsunBöyle boylr yola gelecez hepimiz bu kirli beslenmeden kurtulcaz inşallah
Oh afiyet olsun canim. Valla haftasonu bende bi mercimekli pilav patlatayim. Dün nohut yedik bide Dün cok yoruldum bugun daha yorgunluk cikmadi bugune artik disardan soylicez napalim
Olsun bazen de olur boyle. Haftaya devam ama yine. Ispanak fln da tuketmek lazim yesil yaprakli seyler yani.
Amin canım amin ben biri 7 biri 8 haftaliktiCanim başın sagolsun.. Allahım en kisa zamanda o hayallerini kurdugumuz bebislere kavustursun bizi 2şer 3er tane olsun
Senin sanki gebelik kaybin olmustu dimi canim onlar ne kadarlikken olmustu
Cok yanlış düşünüyorsun belkide henüz cocuk için hazır degildir bünyen daha yeni evlisiniz ve bnları söylüyorsun bence biraz evliglin tadını çıkar yine korunmadan istediniz için ilişki yaşayıp oluruna bırakmak daha iyi olcak senin için bende evlendim 1yıl korunduk istemedik evligin tadını cıkartık gezdik tozduk sonra istedik ilk deneymeyle hamile kaldım sonra kalp atısı durdu kürtaj oldum sonra hiç korunmadan 11 ay stresten hamile kalamdım ki gercekten bu cok normal bir süreçti ama ben kabullenmek istemiyordum sonra hiç ummamıdım anda geldi zamanı varmış demmeki dedim rabbim vereceği zamanı cok iyi biliyor dogum ve ölüm tarihimiz yazılı rabbim nezman derse ozman olurKısmet artık ümitsiz olmak istemiyorım ama sanırım ben hamile kalamayacağım çocuk nimettir sanırım benim nasibim yok
Öyle demeyin lütfen her nasip vaktine esirdir derler, vaktini bekliyordur aramak, bulmaya çalışmak, istemek bizim yapabileceğimiz tek şey. Onu da bırakırsanız ne kalır geriye..teyzem ilk çocuğunu 4 yıl aradı tedaviyle oldu arkasından peşpeşe tedavisiz 2 çocuğu daha oldu..o yüzden vakti vardır ama ne zaman biz bilemeyiz dua edin, evde Kuran açın dinleyin ferahlık verir..Kısmet artık ümitsiz olmak istemiyorım ama sanırım ben hamile kalamayacağım çocuk nimettir sanırım benim nasibim yok
Ederim kuzumYa evet söylemiştin canım hatırlıyorum nasip oldu çok şükür bize de bol bol dua et
Bi kere annemi hamile gordum sonra bi kac gun snra kendimi gordumOy sagol canim amiinn Allahım kabul etsin insallah duani bana da isteyen herkese de nasip olsun inşallahhemde harika bir duygu insallah bende tadarim o duyguyu
Öyle mi oluyormuuus. A iyi bak cikmis rüyan
Eylül esmaa senim göğüs ucu koyulaşması ne zaman olmuştu??Ederim kuzumAllah gonlune gore versin
Sen ruyada kizmi gormustun erkekmi ben kiz bebek gordumDemiştim sana bende oğlumda böyle bir rüya görmüştüm gercekten sonrada ogluma hamile kalmıştım
Kuzum catlamadan sonra 15.gun farkettim koyulaştgini hafifEylül esmaa senim göğüs ucu koyulaşması ne zaman olmuştu??
Ederim bi tanede tatli sarişin ogluşun olur inşallah kuzumYaaa resmen Rabbim ol deyımce oluyor resmen catlamadaj günler oncekı ılskıyle olmus. Cok sabırla bekledinn evet smdı hatırladm daha detayla. Kıyamamm yaaa heyecanını yerimmm. Alllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn . Kızım ıcın de dua et hep kardesmmolsun diyor. Ayrı bir dua isterız
Kpss mi hazirlaniyorsun canim. Tüm hepsini denedin yaniCanım sınavada hazırlanıyorum onunda tesiri var amigurumi lif atkı hepsini ördüm
Olsun kuzum herseyin bi vakti saati var uzulme benim bu aydan hic beklentm yoktu catlama gununu esim degerlndrmk istmedi diye kzmistim sinirden aglamiştm ama Rabbim ol diyince oluyo inşallah onumzdeki aylarda nasip olur sanadaGeçen ay bende rüyamda Bi sürü yumurta görmüştüm kırılmış çiğ sarısı hamilelik yaziyodu rüya tabirinde annemi gördüm rahmetli oldu oda bana hamile olduğumu haftaya kalp atışını duyacağımı söylüyodu gözün aydın dedi ama yine olmadı regl oldum sanırım psikolojikti benim umudum bu ay inşallah yeni ay yeni umutlar tekrar letu kullandım yarın doktora gitcem bakalım yumurtam kaç mm olmuş
Bitkisel kürler arastirabilirsin. Aslan pencesii hayit tohumu falan bunlar faydali oluyor pcosta. Arastir ama. Yillar gectikce metabolizmamiz da vucudumuz da degisiyor. Biraz gamsiz olmak lazim bi onu biliyorum...Ya tabii ki de öyle bir tane evladım var ama bu sefer de şey oluyor hani bir tane var ama ikinci neden olmuyor psikolojisi bazı arkadaşlarımda da hiç gebe olmayan gebe kalmayan arkadaşlarını neden çocuğum olmuyor diye sıkıntı yapıyor her türlü ise çok kötü hani konu evlat olunca bir tane de olsa hiç de olmaz hep aynı şeyi düşünüyorsun aynı psikolojiye giriyorsun pocos doktorumun dediğine göre bezelye tanesi kadar küçük olduğunu söyledi ama yumurtaların tembel çalışıyormuş femara ve glfor kullanıyorum. Canım
Bende bugun tekrar yaptım canım bembeyaz kuruma bile yok bata 3 gün cok yoğun akıntım var beyazsımsı sarımsı gibi 3 gün önceki testim yalancı pozitifti büyük ihtmal bende eleniyorum sanırımKızlar bugün tekrar test yaptım bata 3 gün var. Diğer günlerden farkı yok testlerin bu ay da olmadı sanırım
Ben adete 3gun kala ögrendim kaset testte o gunu bekle varsa net cikar kuzumEvet canım catladıgım gün 17./18. Günler arasındaydı 17. Gün akıntı oldu 18. Gün ateşim yükseldi
İlişkiler 13./15./17. Günlerde oldu ( 13 orta ihtimaldi 15 ve 17.günler yüksek ihtimaldi) inşallah tutmuştur ya 17. Günden çok ümitliyim
Hastayken hazir yemek ne büyük nimet oluyor degil miAynen cnm vala bende hastayız diye 2 gündür annem yemek yapıp yolladı sağolsun
Bende de akıntı çok fazla ve ayakta fazla kalınca kasıklarıma iğne saplanır gibi sancılar giriyor sanırım regl ağrıları. Yalancı pozitif test çok can sıkıcı oluyor ben 2 kez öyle kan verip üzülmüştümBende bugun tekrar yaptım canım bembeyaz kuruma bile yok bata 3 gün cok yoğun akıntım var beyazsımsı sarımsı gibi 3 gün önceki testim yalancı pozitifti büyük ihtmal bende eleniyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?