2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Benim de ovu testlerime bir bakarmısınız lütfen. Dün koyu çıkmıştı ama daha pik değil dendi bugün de silik çıktı. Anlamadım şimdi yumurtlama ve çatlama bir günde oldu mu yoksa olgunlaşmadan çatladı mı ki
En üstteki bugün yaptığım. Dün değerlendirdik. Dün ve ondan önceki gün beyaz akıntım da vardı

Eklentiler

• 20250131_145051.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 39
  • 20250130_113924.webp
    27 KB · Görüntüleme: 39
İnan hiç korkcak birşey yok cnm hiç bişey hissetmiyorsun yani o cihazın hepsini gecirmiyorlar ilişkiye girrerken emin ol daha cok acıyor ama bunu yenmen lazm hamile kalsan cok zorlanırsın yoksa
Kısmet artık ümitsiz olmak istemiyorım ama sanırım ben hamile kalamayacağım çocuk nimettir sanırım benim nasibim yok

Aynen cnm vala bende hastayız diye 2 gündür annem yemek yapıp yolladı sağolsun

Kısmet artık ümitsiz olmak istemiyorım ama sanırım ben hamile kalamayacağım çocuk nimettir sanırım benim nasibim yok
Cok yanlış düşünüyorsun belkide henüz cocuk için hazır degildir bünyen daha yeni evlisiniz ve bnları söylüyorsun bence biraz evliglin tadını çıkar yine korunmadan istediniz için ilişki yaşayıp oluruna bırakmak daha iyi olcak senin için bende evlendim 1yıl korunduk istemedik evligin tadını cıkartık gezdik tozduk sonra istedik ilk deneymeyle hamile kaldım sonra kalp atısı durdu kürtaj oldum sonra hiç korunmadan 11 ay stresten hamile kalamdım ki gercekten bu cok normal bir süreçti ama ben kabullenmek istemiyordum sonra hiç ummamıdım anda geldi zamanı varmış demmeki dedim rabbim vereceği zamanı cok iyi biliyor dogum ve ölüm tarihimiz yazılı rabbim nezman derse ozman olur

Öyle demeyin lütfen her nasip vaktine esirdir derler, vaktini bekliyordur aramak, bulmaya çalışmak, istemek bizim yapabileceğimiz tek şey. Onu da bırakırsanız ne kalır geriye..teyzem ilk çocuğunu 4 yıl aradı tedaviyle oldu arkasından peşpeşe tedavisiz 2 çocuğu daha oldu..o yüzden vakti vardır ama ne zaman biz bilemeyiz dua edin, evde Kuran açın dinleyin ferahlık verir..

Oy sagol canim amiinn Allahım kabul etsin insallah duani bana da isteyen herkese de nasip olsun inşallah hemde harika bir duygu insallah bende tadarim o duyguyu
Öyle mi oluyormuuus. A iyi bak cikmis rüyan
Bi kere annemi hamile gordum sonra bi kac gun snra kendimi gordum cikti umarim bu duyguyu sende tadarsn anlatrlardi inanmazdm

Kızlar bugün tekrar test yaptım bata 3 gün var. Diğer günlerden farkı yok testlerin bu ay da olmadı sanırım

Eklentiler

• IMG_20250131_151250.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20250131_143201.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 41
Ederim bi tanede tatli sarişin ogluşun olur inşallah kuzum

Canım sınavada hazırlanıyorum onunda tesiri var amigurumi lif atkı hepsini ördüm
Kpss mi hazirlaniyorsun canim. Tüm hepsini denedin yani o zaman biraz meditasyon denee. Bende bulamadim hosuma giden bikac tane denedim de. Stres yaptikca oluyor bu gecikmeler kuzum.
Bide vajinal muayeneden neden korkuyorsun utanma duygusu mu giriyor devreye yoksa korkcak pek birsey yok. O bi ördek gibi sey varya o beni tedirgin ediyor yoksa diger normal ultrason baktiklari cubuk cokta birsey yapmıyor ki. Rahat ol relax ol

Olsun kuzum herseyin bi vakti saati var uzulme benim bu aydan hic beklentm yoktu catlama gununu esim degerlndrmk istmedi diye kzmistim sinirden aglamiştm ama Rabbim ol diyince oluyo inşallah onumzdeki aylarda nasip olur sanada

Bitkisel kürler arastirabilirsin. Aslan pencesii hayit tohumu falan bunlar faydali oluyor pcosta. Arastir ama. Yillar gectikce metabolizmamiz da vucudumuz da degisiyor. Biraz gamsiz olmak lazim bi onu biliyorum...
Haklisin ilki oldu 2. Zorluyor diye düşünür insan. Hic olmayan da iste benim ne zaman olacak diye düşünür.. bu konu ne yazik ki böyle bir konu..

Kızlar bugün tekrar test yaptım bata 3 gün var. Diğer günlerden farkı yok testlerin bu ay da olmadı sanırım
Bende bugun tekrar yaptım canım bembeyaz kuruma bile yok bata 3 gün cok yoğun akıntım var beyazsımsı sarımsı gibi 3 gün önceki testim yalancı pozitifti büyük ihtmal bende eleniyorum sanırım

Ben adete 3gun kala ögrendim kaset testte o gunu bekle varsa net cikar kuzum

Bende bugun tekrar yaptım canım bembeyaz kuruma bile yok bata 3 gün cok yoğun akıntım var beyazsımsı sarımsı gibi 3 gün önceki testim yalancı pozitifti büyük ihtmal bende eleniyorum sanırım
Bende de akıntı çok fazla ve ayakta fazla kalınca kasıklarıma iğne saplanır gibi sancılar giriyor sanırım regl ağrıları. Yalancı pozitif test çok can sıkıcı oluyor ben 2 kez öyle kan verip üzülmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…