2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Evet 29'unda yumurtam çatlamıştı doktor kontrolüm vardı. Değerlendirdik işte bakalım. Sence hangi gün yapmalıyım? Bugün ateşimi de ölçmeye başladım 36.9 geldi
Benimde aynı gün çatlama oldu bugün ateşim 36.6 ve gögüslerim dolgunlaştı başka belirtim yok ne ağrı ne başka birşey test de yapamadım çok erken daha 7 gün oldu

Evet kas gevşetici içmek ve ığne yaptırmam şuan mumkun degl tanıdıgımıza sorduk çok riskli bir durumdayım. Ya kendmı scıcem ya bebek var ihtimaliyle bebegı. Yatalak gb kaldım ınanlmaz kötüyüm cok caresızım üstelik 1 kızım var benden ilgi bekleyen.
Canım aynısı benim başıma gelmişti doktor ağrıyan yerine masaj yap sabah akşam ve sıcak tut ağrıyan yerini biraz gevşesin demişti

Günaydın. Regl olmadan 1-1.5 hafta önce bel ağrım ve kasık ağrılarım başlar ve bir iki gündür kasıklarım ağrıyor... Belim öyle bir ağrıyor ki eğilip kalkamiyorum... Bat 16 şubat... sanırım regl bana yine erkenden sinyallerini göndermeye başladı... usutmedendir diyorum ama is yerinde ayağımın dibinde fanli ısıtıcı var... İlk denemem ve sanırım ilk denememde elendim... 😔💔

Pcosluyum. SAT 9 ocak. BAT bilmiyorum çünkü hiç düzenli olmam. Zaten son adetimi de tarlusal kullanarak oldum. Daha önce de gebelik geçirmediğim için yaşadıklarım regl öncesi belirtiler mi yoksa gebelik belirtileri mi asla anlamıyorum. Adet gecikmesi yaşamadan da test falan yapmak istemiyorum. En son genel bi kan tahlili verdiğimde doktorum kendisi beta hcg de bakmış (tahlil tarihi 24.01.2025) onda da değerim 0.6 zaten. Yani kısaca umut yok ama istek var 😂

Canım aynısı benim başıma gelmişti doktor ağrıyan yerine masaj yap sabah akşam ve sıcak tut ağrıyan yerini biraz gevşesin demişti
Çok teşekkür ederim canım tam belim de değil eşim de dyor burası bel degl kuyruk sokumunun biraz üstü hafif sağda acaba kastan mı

Yok kuzu ispanakti ama azcik dallari solmustu bende heralde ondan diye yemedik. Dedim birak yemeyelim zehirler mehirler.
Hahaha😁 sarmayla ugras ortadan iki uc tane ye kalk yazik 😁
Bende bi baraj suyla yikadim ispanagi kaldirip attik🤦‍♀️😁

Aayy amin kuzu insallah yerlesmedir de saglikla dogar bebisimmm. Oy annesi totosunu yesin 😁
Ne zaman test yapacaksın?
O ıspanakların günü geçmiştir.
Ben hepsini doğrayıp suya ıslarım 3 defa değiştiririm ikinci suyuna karbonat sirke koyarım her hangi bir acılık olmadı şimdiye kadar bence ıspanağın üzerine sıktıkları ilaçlar tam akmamış

Benimde aynı gün çatlama oldu bugün ateşim 36.6 ve gögüslerim dolgunlaştı başka belirtim yok ne ağrı ne başka birşey test de yapamadım çok erken daha 7 gün oldu
Benm de çatlama 29u🥰 bugun ısım 36.7 idi sabah 8de. Her ay olan seylerım oluyor akıntı gögus agrıları kasıkda degsk hissim var sadece fakat bunlar yumurtladıgımıx ıcn oluyor. Belirti olarak bakamıyorum🤔😂 bir iki gün geçince tesstler yapacağım

Mevsimmm nasılsın canım. Bebişi gördünmu

Benm de çatlama 29u🥰 bugun ısım 36.7 idi sabah 8de. Her ay olan seylerım oluyor akıntı gögus agrıları kasıkda degsk hissim var sadece fakat bunlar yumurtladıgımıx ıcn oluyor. Belirti olarak bakamıyorum🤔😂 bir iki gün geçince tesstler yapacağım
Günaydın canım belin nasıl oldu?

Günaydın canım belin nasıl oldu?
Canım çok teşekkür ederim merak edip sorduğun için 🥺🥰 şu anda yürüyebilecek boyuttayım ağrım devam ediyor pilatese başlayacaktım önümüzdeki hafta pilates hocası aynı zamanda fizyoterapist yarına kadar geçmezse gidip tedavi olacağım ona. Eşim bugün Yok nöbette kendim de gidemiyorum arabada kullanamam ayağımda his var ama tutulursam Allah korusun korkuyorum çok. Arada sağ bacağıma da Ağrı giriyor. Allah'ım kimseye vermesin Çok zormuş tam olarak kuyruk sokumundan 5-6 santim yukarısı hafif sağ tarafı şiş Yani bir şişlik var artık ne olduysa çok uzun saatler araba yolculuğu yaptığım için olabilir umarım fıtık değildir

Back
X