Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle sayilir benimde kuzu iste. Saglikla gelsin insallah simdi tutunmaya calisan bebegimBenim gibi 8 9 aydır deniyorsun yani bnm olmasaydı Nisansa aşılama yapacaktık
Anam biz o zaman her bilmeden bunu denemişizAy utandım şuan
şu şelikde cnm rahim arkaya dönük oldugunda tersi ilişki oldugunda dogru ilişki böyle oluyormuş yön olarak
![]()
Benimde aynı gün çatlama oldu bugün ateşim 36.6 ve gögüslerim dolgunlaştı başka belirtim yok ne ağrı ne başka birşey test de yapamadım çok erken daha 7 gün olduEvet 29'unda yumurtam çatlamıştı doktor kontrolüm vardı. Değerlendirdik işte bakalım. Sence hangi gün yapmalıyım? Bugün ateşimi de ölçmeye başladım 36.9 geldi
Anam biz o zaman her bilmeden bunu denemişiz![]()
Bana göre spermler bu sekilde jet hızında gidiyor benceAynen zaten olan bişeymiş dedim bende buay sadece bunu ve bir tane daha var onunla deneyelim bakalım
Canım aynısı benim başıma gelmişti doktor ağrıyan yerine masaj yap sabah akşam ve sıcak tut ağrıyan yerini biraz gevşesin demiştiEvet kas gevşetici içmek ve ığne yaptırmam şuan mumkun degl tanıdıgımıza sorduk çok riskli bir durumdayım. Ya kendmı scıcem ya bebek var ihtimaliyle bebegı. Yatalak gb kaldım ınanlmaz kötüyüm cok caresızım üstelik 1 kızım var benden ilgi bekleyen.
Ben de düşünüyorum kimisi acıyor diyor kimisi acımıyor diyorKızlar devlet hastanesinde HGS (rahim filmi) çektiren var mı?
Çok teşekkür ederim canım tam belim de değil eşim de dyor burası bel degl kuyruk sokumunun biraz üstü hafif sağda acaba kastan mıCanım aynısı benim başıma gelmişti doktor ağrıyan yerine masaj yap sabah akşam ve sıcak tut ağrıyan yerini biraz gevşesin demişti
Ne zaman test yapacaksın?Yok kuzu ispanakti ama azcik dallari solmustu bende heralde ondan diye yemedik. Dedim birak yemeyelim zehirler mehirler.
Hahahasarmayla ugras ortadan iki uc tane ye kalk yazik
Bende bi baraj suyla yikadim ispanagi kaldirip attik
Aayy amin kuzu insallah yerlesmedir de saglikla dogar bebisimmm. Oy annesi totosunu yesin![]()
Benm de çatlama 29uBenimde aynı gün çatlama oldu bugün ateşim 36.6 ve gögüslerim dolgunlaştı başka belirtim yok ne ağrı ne başka birşey test de yapamadım çok erken daha 7 gün oldu
Mevsimmm nasılsın canım. Bebişi gördünmuCanım aynısı benim başıma gelmişti doktor ağrıyan yerine masaj yap sabah akşam ve sıcak tut ağrıyan yerini biraz gevşesin demişti
Günaydın canım belin nasıl oldu?Benm de çatlama 29ubugun ısım 36.7 idi sabah 8de. Her ay olan seylerım oluyor akıntı gögus agrıları kasıkda degsk hissim var sadece fakat bunlar yumurtladıgımıx ıcn oluyor. Belirti olarak bakamıyorum
bir iki gün geçince tesstler yapacağım
Canım çok teşekkür ederim merak edip sorduğun içinGünaydın canım belin nasıl oldu?
Canım listeyi yapacak mısın tekraryaaa silindiyse tekrar koyulaştıysa o zaman var canım hadi inşAllah![]()
Yumurtlama haftanındasın sanırım hoş geldinMerhaba sat 21 Ocak bat 20 Şubat benide eklermisiniz
Evet iki gün önce şiddetli bı kasık ağrısı oldu dünü denedik onun dışında bı belirti yok bakalım bu ay femera kullandimYumurtlama haftanındasın sanırım hoş geldin![]()