Cnm ben 3.5 ayda başladım. Osman gönülal başlayabilirsin dediBebişleri ne zaman destekli oturtmaya başlamanızı önerdi doktorunuz bizimki 5 ay dedi ama asla yatmıylr sürekli oturmak istiyor kucağımda oturtuykrum göbeğimle destekyapmak istiyorum ama kafa öne gidiyor.
Valla biz basladık 35 haftalık dogdılar şuan 4,5 aylıklar düz yatınca anında çığlıklar başlıyor o yüzden destekli basladıkBebişleri ne zaman destekli oturtmaya başlamanızı önerdi doktorunuz bizimki 5 ay dedi ama asla yatmıylr sürekli oturmak istiyor kucağımda oturtuykrum göbeğimle destekyapmak istiyorum ama kafa öne gidiyor.
Online görüşmemi alıyorsunuz acabaCnm ben 3.5 ayda başladım. Osman gönülal başlayabilirsin dedi
Bizde haftaya 4 buluk aylık olacağız aynııı çığlıklr bizde de varrr.Bende başlamayı düşünüyorum bu hafta ama biraz tummy time çalışmamız lazım sanırım kafa çok öne gidiyor bizim.Sizinde öyle miValla biz basladık 35 haftalık dogdılar şuan 4,5 aylıklar düz yatınca anında çığlıklar başlıyor o yüzden destekli basladık
Kızlar bir tanıdığım 6 aydan sonra erkek bebek için kanguru kullanman doğru değil testis sağlığını etkiler kısırlık yapar dedi, doğru mu bu ya? Fikriniz var mı? Ben ilk kez duyduö hiç düşünmemiştim
Yok bizim kafalar çok öne gitmiyor ama biz tummy time olayını abartmıştık baya erken baslamıstık birde gündüzleri yüzüstü uyuyorlar uykuya dalana kadar beşikten beşiğe birbirlerini izleyip aguluyorlarOnline görüşmemi alıyorsunuz acaba
Birde mesela günde kaç dk öyle turuyorsunuz kafayı tam dik tutabiliyor mu acaba
Bizde haftaya 4 buluk aylık olacağız aynııı çığlıklr bizde de varrr.Bende başlamayı düşünüyorum bu hafta ama biraz tummy time çalışmamız lazım sanırım kafa çok öne gidiyor bizim.Sizinde öyle mi
Brn göğsümdw yptım hep tummy time ı yerde hiç sevmiyordu.Dediğiniz gibi de yapıyorum ama yine kafa önde bazende dimdik tutuyorYok bizim kafalar çok öne gitmiyor ama biz tummy time olayını abartmıştık baya erken baslamıstık birde gündüzleri yüzüstü uyuyorlar uykuya dalana kadar beşikten beşiğe birbirlerini izleyip aguluyorlarbaya iyiler kafa tutma konusunda (her anlamda) Bir de tabii tummy Time zamanlarında Eğer sıkılıyorsalar çocuğu belinize yerleştirin oturtun yani ve elinizi göğüs kafesine koyup yere paralel olacak şekilde tutarsanız hem sıkılmıyorlar hem de egzersizlerini kucakta da olsa yapmış oluyorlar
Evet online danışmanlık alıyorum. Hafif arada öne gitmeler var ama genel olarak iyi tutuyor gibi. Kanguruda da başı dışa dönük kullanıyorum ben.Online görüşmemi alıyorsunuz acaba
Birde mesela günde kaç dk öyle turuyorsunuz kafayı tam dik tutabiliyor mu acaba
Bizde haftaya 4 buluk aylık olacağız aynııı çığlıklr bizde de varrr.Bende başlamayı düşünüyorum bu hafta ama biraz tummy time çalışmamız lazım sanırım kafa çok öne gidiyor bizim.Sizinde öyle mi
Çok normal benim kızlarım hergün öyleKızlar dün gece kızım 19:40 gibi gece uykusuna geçti. 01:15 de emmek için uyandı. 05:45 de uyandım hala uyuyordu korktum kalktım emzirdim. Gece boyunca sadece 1 kez emmek için uyanması normal mi?
İlk kez oldu korktum vallahi :) dün tam 4 aylık olmuştu. Bu ara çok güzel emiyor uzun uzun acaba onun etkisi mi?Çok normal benim kızlarım hergün öyle
Olabilir tabi ki biz bile yemeği fazla kacırdık mı mayısıyoruz e bebeklerde bi yemek için uyandıkları için güzel yemek = uzun uykuİlk kez oldu korktum vallahi :) dün tam 4 aylık olmuştu. Bu ara çok güzel emiyor uzun uzun acaba onun etkisi mi?
çok normal artık sık sık uyanmazlar.Kızlar dün gece kızım 19:40 gibi gece uykusuna geçti. 01:15 de emmek için uyandı. 05:45 de uyandım hala uyuyordu korktum kalktım emzirdim. Gece boyunca sadece 1 kez emmek için uyanması normal mi?
Kızlar dün gece kızım 19:40 gibi gece uykusuna geçti. 01:15 de emmek için uyandı. 05:45 de uyandım hala uyuyordu korktum kalktım emzirdim. Gece boyunca sadece 1 kez emmek için uyanması normal mi?
Benim de oyle ya bitme asamasında resmenMerhaba şubat anneleri oğlum 3 ay 15 günlük oldu sütüm azaldı bu saatten sonra sağsam acaba geri gelirmi yaşayan varmı bu durumu
Bende ne yapacagımı bilmiyorum sağım işe yararmı acaba yapan varmı 3 aydan sonra sütü artan varmı acaba sağımla beraberBenim de oyle ya bitme asamasında resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?