2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
Bebişleri ne zaman destekli oturtmaya başlamanızı önerdi doktorunuz bizimki 5 ay dedi ama asla yatmıylr sürekli oturmak istiyor kucağımda oturtuykrum göbeğimle destekyapmak istiyorum ama kafa öne gidiyor.

Bebişleri ne zaman destekli oturtmaya başlamanızı önerdi doktorunuz bizimki 5 ay dedi ama asla yatmıylr sürekli oturmak istiyor kucağımda oturtuykrum göbeğimle destekyapmak istiyorum ama kafa öne gidiyor.
Cnm ben 3.5 ayda başladım. Osman gönülal başlayabilirsin dedi

Valla biz basladık 35 haftalık dogdılar şuan 4,5 aylıklar düz yatınca anında çığlıklar başlıyor o yüzden destekli basladık

Cnm ben 3.5 ayda başladım. Osman gönülal başlayabilirsin dedi
Online görüşmemi alıyorsunuz acaba
Birde mesela günde kaç dk öyle turuyorsunuz kafayı tam dik tutabiliyor mu acaba
Valla biz basladık 35 haftalık dogdılar şuan 4,5 aylıklar düz yatınca anında çığlıklar başlıyor o yüzden destekli basladık
Bizde haftaya 4 buluk aylık olacağız aynııı çığlıklr bizde de varrr.Bende başlamayı düşünüyorum bu hafta ama biraz tummy time çalışmamız lazım sanırım kafa çok öne gidiyor bizim.Sizinde öyle mi

Tabureli olanlardan kullanabilirsin bence için daha rahat eder. Ben kızım için de taburelilerden kullanıyorum kasıklarını bacaklarını çekiştirir diye diğerinden almadım.

Yok bizim kafalar çok öne gitmiyor ama biz tummy time olayını abartmıştık baya erken baslamıstık birde gündüzleri yüzüstü uyuyorlar uykuya dalana kadar beşikten beşiğe birbirlerini izleyip aguluyorlar baya iyiler kafa tutma konusunda (her anlamda) Bir de tabii tummy Time zamanlarında Eğer sıkılıyorsalar çocuğu belinize yerleştirin oturtun yani ve elinizi göğüs kafesine koyup yere paralel olacak şekilde tutarsanız hem sıkılmıyorlar hem de egzersizlerini kucakta da olsa yapmış oluyorlar

Brn göğsümdw yptım hep tummy time ı yerde hiç sevmiyordu.Dediğiniz gibi de yapıyorum ama yine kafa önde bazende dimdik tutuyor

Evet online danışmanlık alıyorum. Hafif arada öne gitmeler var ama genel olarak iyi tutuyor gibi. Kanguruda da başı dışa dönük kullanıyorum ben.

Kızlar geçen hafta kızım uyumuyor diye dert yanıyordum. 4 gün önce ailemin yanına geldim. Yani inanamıyorum kızım tam 1.5 saat uyanıklık sonrası resmen bayılıyor. Yatağa koyduğum gibi uykuya dalıyor.1-1.5 saat kesintisiz uyuyor hatta birkaç kez ben uyandırdım. Günde 4 uyku yapıyor. Emme süreleri ve sıklığı arttı güzell güzel emiyor. Bugün tam 4 aylık olduk. Sizce biz 4 ay atağını erken yaşayıp atlattık mı yoksa daha yaşamadık mı lütfen atlatmış olalım çünkü şuan tam bir rüya bebek oldu

Kızlar dün gece kızım 19:40 gibi gece uykusuna geçti. 01:15 de emmek için uyandı. 05:45 de uyandım hala uyuyordu korktum kalktım emzirdim. Gece boyunca sadece 1 kez emmek için uyanması normal mi?

Kızlar dün gece kızım 19:40 gibi gece uykusuna geçti. 01:15 de emmek için uyandı. 05:45 de uyandım hala uyuyordu korktum kalktım emzirdim. Gece boyunca sadece 1 kez emmek için uyanması normal mi?
Çok normal benim kızlarım hergün öyle

İlk kez oldu korktum vallahi :) dün tam 4 aylık olmuştu. Bu ara çok güzel emiyor uzun uzun acaba onun etkisi mi?
Olabilir tabi ki biz bile yemeği fazla kacırdık mı mayısıyoruz e bebeklerde bi yemek için uyandıkları için güzel yemek = uzun uyku

çok normal artık sık sık uyanmazlar.
oğlum günzü uykusuna göre 19-21 arası bir saatte gece uykuya geçiyo. yatış saatine göre bazen gece 1 ve 5 de uyanıyo. bazen saddce 3 de bi kez kalkıyor. sonra sabah uyanışı.

Çok normal bizim 2 aylıktan beri böyle sayılır. O zamanlar iki kez doyuruyordum ama artık 20.00 gibi uyutuyorum 2de uyanmasını beklemeden kendim alıp uyandırmadan doyuruyorum tekrar yatağına koyuyorum 8e kadar tekrar uyuyor.
Artık 7-8 saat kadar acıkmadan uyuyabiliyolar.

Merhaba şubat anneleri oğlum 3 ay 15 günlük oldu sütüm azaldı bu saatten sonra sağsam acaba geri gelirmi yaşayan varmı bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…