Bu ödem şişlik bende de var şu an İKiz hamilyim 31 haftalık ve forumda arıyorum cevabı..sizin bacaklarınızda nereye kadarda diz kapağından yukarda bile şişlik var benimmmmAyy gerçekten hemen gidiyor mu ödemler32. haftadayım ben de. Dün yılbaşı diye biraz oturunca ayaklarım davul gibi oldu Duvara diktim ama nafile. Bacaklarımda, yüzümde filan da var gerçi ödem. Daha çok şişmekten korkuyorum
Uyandırmadan nasıl besliyorsunuz acaba? Benimki uyanmadan ağzını hayatta açmıyor. Kaldı ki beslesem bile gazını çıkarmak için uyandırmam gerekecek. Yada gazını çıkarmaya çalışırken uyanacak. Gaz çıkarmadan mı yatırıyorsunuz tekrar?Çok normal bizim 2 aylıktan beri böyle sayılır. O zamanlar iki kez doyuruyordum ama artık 20.00 gibi uyutuyorum 2de uyanmasını beklemeden kendim alıp uyandırmadan doyuruyorum tekrar yatağına koyuyorum 8e kadar tekrar uyuyor.
Artık 7-8 saat kadar acıkmadan uyuyabiliyolar.
Benim uc ay sonra sutum artti. Ama nedeni bebegimde dil ve dudak bagi varmis, duzgun ememiyormus, onlari aldirdiktan sonra bir kac haftada sutum artti. Siz de duzenli be dogru bir sagim yaparsaniz artar diye dusunuyorumBende ne yapacagımı bilmiyorum sağım işe yararmı acaba yapan varmı 3 aydan sonra sütü artan varmı acaba sağımla beraber
Ben gece mızırdandığında alıyorum beşikte gözleri hep kapalı zaten tam uyanmıyor emziriyorum. Sonra memede uyuya kalınca artık gaz çıkartmak için çok uyandırmıyorum. Biraz omuzumda dik pozisyonda kucaklıyorum. 5-10 dk ayakta duruyorum sonra beşiğe yatırıyorum. Kendisi gaz çıkarıyor artık. 4.-5. Aylık bebekler artık kendi gaz çıkarmaya başlarmış diyor doktorlar.Uyandırmadan nasıl besliyorsunuz acaba? Benimki uyanmadan ağzını hayatta açmıyor. Kaldı ki beslesem bile gazını çıkarmak için uyandırmam gerekecek. Yada gazını çıkarmaya çalışırken uyanacak. Gaz çıkarmadan mı yatırıyorsunuz tekrar?
Benimde oğluşum prematüre doğduğundan ilk 3 ay çok ememiyordu zorlanıyordu. Şimdi 5. Ay bitti maşallah çok güzel güçlü emiyor. Süt de arttı gerçekten doğru orantılı.Benim uc ay sonra sutum artti. Ama nedeni bebegimde dil ve dudak bagi varmis, duzgun ememiyormus, onlari aldirdiktan sonra bir kac haftada sutum artti. Siz de duzenli be dogru bir sagim yaparsaniz artar diye dusunuyorum
Ayağının altını hafif kaşıyın, gıdıklayın, ayni skilde kulank memesi ve boynunu da yapabilirsiniz. Benim kiz az iciyorsa ben o sekilde uyarıyorum hemen emmeye devam ediyor. Tam uyanmaz ama hemen emme refleksi devreye girer. Ben de kizimi hiç aktif uyandirmiyorum. Gaz da çıkartmıyorum, kendisi artık hallediyor zaten. Kaka yoksa ve aşırı cis yoksa altını da değiştirmenize gerek yok.Uyandırmadan nasıl besliyorsunuz acaba? Benimki uyanmadan ağzını hayatta açmıyor. Kaldı ki beslesem bile gazını çıkarmak için uyandırmam gerekecek. Yada gazını çıkarmaya çalışırken uyanacak. Gaz çıkarmadan mı yatırıyorsunuz tekrar?
Benimki de bir ay erken dogduBenimde oğluşum prematüre doğduğundan ilk 3 ay çok ememiyordu zorlanıyordu. Şimdi 5. Ay bitti maşallah çok güzel güçlü emiyor. Süt de arttı gerçekten doğru orantılı.
Teşekkür ederim denemekde fayda var ozamanBenim uc ay sonra sutum artti. Ama nedeni bebegimde dil ve dudak bagi varmis, duzgun ememiyormus, onlari aldirdiktan sonra bir kac haftada sutum artti. Siz de duzenli be dogru bir sagim yaparsaniz artar diye dusunuyorum
Benimde 37 haftalık doğdu sarılığı çok yüksekti araştırma hastanesinde doğum yaptım çok korkuttular beni yok troidi yüksek yok çok zayıfladı yoğun bakıma girecek yetmiyo sütün mama ver öyle diyice bende aldırdım biberon alıştı ona çok denedim bırakalım die ama bi türlü başarılı olamadım şimdi emiyo ama emzik gibi gitgide geriledi sütüm şimdi sağımla arttırmak istiyorum denicem işte 3 ayı geçti ama en azından gece daha çok anne sütü alsınBenimki de bir ay erken dogdu
Benim de ayni. İkinci gun emzirme danismani geldi, mama ver cok riskli dedi, kusana kadar besledi esim 2 ay boyunca. Dil dudak operasyonundan once de bayaa arttirmistim ben sagimla, 1-2 biberona dusmustu gunde. Cok yorucuydu ama , 3 saatte bir sagim yapiyordum. Sonra ne zaman istediyse emzirdim, bazen saat basi emiyordu. Sut arttirmada da alkolsuz bira- malt icecekleri ve bestlakin faydasini gordum.Benimde 37 haftalık doğdu sarılığı çok yüksekti araştırma hastanesinde doğum yaptım çok korkuttular beni yok troidi yüksek yok çok zayıfladı yoğun bakıma girecek yetmiyo sütün mama ver öyle diyice bende aldırdım biberon alıştı ona çok denedim bırakalım die ama bi türlü başarılı olamadım şimdi emiyo ama emzik gibi gitgide geriledi sütüm şimdi sağımla arttırmak istiyorum denicem işte 3 ayı geçti ama en azından gece daha çok anne sütü alsın
Bende kullandım ama oda ilk anda güzel süt yapıyo çocuk emiyo daha olmuyo o yüzden bıraktım ne denediysem yok işte son çare sağım kaldı şimdi alıştı biberona o yüzden göğsümde o ilk bol gelen sütü alıyo sonrasını emmiyor çok aç oldumu hele hiç uğraşmıyo emzirme danışmanıyla görüşmeyi düşündüm oda bir kaç arkadaşımda olumlu olmadı çok kararsız kaldım sağım çok zor geliyo işte bugün yarın derken başlıyamıcam die çok korkuyorumBenim de ayni. İkinci gun emzirme danismani geldi, mama ver cok riskli dedi, kusana kadar besledi esim 2 ay boyunca. Dil dudak operasyonundan once de bayaa arttirmistim ben sagimla, 1-2 biberona dusmustu gunde. Cok yorucuydu ama , 3 saatte bir sagim yapiyordum. Sonra ne zaman istediyse emzirdim, bazen saat basi emiyordu. Sut arttirmada da alkolsuz bira- malt icecekleri ve bestlakin faydasini gordum.
Mama ile beslenen çocuklara su veriliyor diye biliyorum. Ben ilk doğduğunda sarılıktan dolayi mama vermiştim uc beş gün, doktorum su ver demişti. Sizin mama ise bence hep vermeniz gerekiyor. Ben anne sütü ile besliyorum. 4.ay kontrolünde doktorum kaynayıp ılımış suya başlayın dedi. Havalar çok sıcak olduğu icin bobrekte kristallesme olma ihtimali var susuzluktan dedi, Allah korusun.Kızlar bebeklerim 4 aylık mama ağırlıklı besleniyorlar, su vermeli miyim
Uyandırmadan nasıl besliyorsunuz acaba? Benimki uyanmadan ağzını hayatta açmıyor. Kaldı ki beslesem bile gazını çıkarmak için uyandırmam gerekecek. Yada gazını çıkarmaya çalışırken uyanacak. Gaz çıkarmadan mı yatırıyorsunuz tekrar?
Bizim doktorumuz verin böbrekte kristallesmeye sebebiyet vermeyelim dedi biz veriyoruzKızlar bebeklerim 4 aylık mama ağırlıklı besleniyorlar, su vermeli miyim
Kızlar bebeklerim 4 aylık mama ağırlıklı besleniyorlar, su vermeli miyim
Benim doktorumda suya gerek yok dedi. Anne sütünün 80% i zaten su. Mama da da su var. Ek gıdaya geçene kadar suya gerek yok dedi.Biz sadece mama ile devam ediyoruz, arkadaşlarımdan su ver diyenler olunca doktoruna sordum hayır dedi. Yeterince sıvı alıyor mama ile, karnını boş yere suyla doldurmaya gerek yok dedi ve sıvı yeterli gelmese çiş rengi ve bez sayısından anlaşılacağını söyledi.
Bizim 4.ay kontrolünde doktorumuz verdi bestiron diye bir demir ilaci. Özele gidiyoruz ama biz aile hekimi degil veren. Şu ana kadar memnunuz. Doktor kakada kararma olabilir, artış olabilir demişti ama çok şükür olmadı.kızlar dört ay sonrasında demir takviyesi başlıyormuş kullanmaya başlayan var mı?
biz henüz aylık kontrole gitmedik bayram girdi araya.
aile hekimliğinden verilen önerilen damlalar hep dişte kararma kabızlık falan yapıyor diye duymuştum
ocean microfer kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?