2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
teşekkürler buna bi bakayım doktora danışırım gidince en azından. ocean yan etkileri en hafif demie damlası bildiğim ama bununla ilgili yorumlarda güzel. kaç ml veriyorsunuz günlük

Bizim doktorumuz verin böbrekte kristallesmeye sebebiyet vermeyelim dedi biz veriyoruz
Kızlar peki ne sıklıkla ne kadar veriyorsunuz, hep ılık mı olmalı, oda sıcaklıgı yeterli mi

Kızlar peki ne sıklıkla ne kadar veriyorsunuz, hep ılık mı olmalı, oda sıcaklıgı yeterli mi
hem mama ile besleniyor hem tadımlara başladık biz. tadım yapmadığı günlerde pek vermiyordum ama havalar ısındı terlemeye su kaybetmeye başladı. doktora henüz danışmadım ama şimdiye kadar 30 ml kadar suyu gün içine yayıp verdim. beslenme sonrası verince kusup su çıkarıyo o yüzden aralarda veriyorum

Ben ılıyan suyu o gün veriyorum. Yani önce ılık sonra oda sıcaklığında oluyor. Günde 3-4 çay kaşığı verin demişti bize, isterse 1-2 kaşık daha arttırmanda sorun yok demişti. Gün icine yayin tek seferde midesini su ile doldurmayin. Ben genelde beslenme sonrası veriyorum. Demir ilacindan sonra 2 kaşık kalanini da gun icine yayarak veriyorum. Çocuğun kilosu, suyu içmesi vs. su vermede ve kac kaşık verileceğinde önemli. Bence kontrolde sorun çünkü her doktor önermiyor anladığım kadarıyla.

Kızlar, benim kızım 3.5 aylık civarı çok fazla agu agi aaa sesleri çıkarıyordu. Hatta biz bir ses çıkardığımızda onuntaklit ediyordu. Şindi 4 ay 3 günlük yaklaşık 1 haftadır memleketteyim bu sesleri çıkarmayı bıraktı.. ama göz teması seslere tepkisi falan var. Sizce dikkati başka şeylerde olduğu için mi?

Benimki de aynı şekilde oldu agu demeyi falan bıraktı ama şimdi bir kaç gündür ağzıyla baloncuk çıkarıyor tükürüyor gibi bırıbırı bırı yapıyor o yüzden farklı şekilde gelişiyor diye düşünüyorum

Biz başladık geçen hafta asm den verdiler tabiki onun kullanma dedi doktorumuz içinde para ben vs vs varmıs ocean Microfer basladık kılosu kadar damla dedi kakaları asker yeşili gibi oluyor sakın korkmayın demirden dolayı ben görünce çıldıracak bi oldum bırakın doktora mesaj atmayı çocukları aldogım gibi Doktor'un yolunu tuttum ki Allah'tan aklı basında bir eşim var o ben yoldayken aramıs

Sanırım yeni bir beceri öğrenirken seseizleşiyorlarmış bir kaç forumda öyle okudum

agulama azaldı bizimde 4,5 aylık şuan sesli gülme ve farklı heceler başladı.
güldürdünüz beni allah da sizi güldürsün. ocean ürünlerini genelde beğeniyorum hamileyken de demiri ondan kullanmıştım. kontrolde danışacağım başlamak lazımdo aslında ama kontrol gecikti bayram girince
Ay bu çığlıklara kahkahalara nasıl ısırmadan yemeden durucaz? Bu nasıl güzel bir şey eriyorum.
Bir de koltukaltını kremlerken gülmeleri başladı gıdıklanıyor
tam mıncıklama sonrası okudum mesajınızı baya mıncıkladım valla dayanamadım

Mamayı yaptıgın suyla verirsen daha iyi dedi doktorumuz mamayı da kaynamıs ve ılımış suyla yapıyorum verdiğim suda mamayı yaştıgım suyla aynı mama sanıp ıcıyor aksi halde hiç sevmiyorlar suyu

Valla bazen çok soğukkanlı ama bazen gerçekten saf gibi oluyorum herhalde pilim bitince oksijen az geliyor

bizde henüz kahkaha yok bugün ilk kez çığlıklar başladı. Kendi sesini mü tanıyor nedir 1-2 saat keyifli çığlık atıp durdu ilk kez :) gülüyor mu ağlıyor mu anlamadım. Volume de baya yüksekti

Biz eve çıktığımızdan beri kullanıyoruz ferra sanol şurubu. Kabızlık falan yapmadı. Ben de özel takviye alayım dedim yok bunu kullanın dedi.

Canım peki ne sıklıkla ve ne kadar veriyorsun

Kızlar bizde hala dönme de yok. Sizinkiler dönmeye başladı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…