teşekkürler buna bi bakayım doktora danışırım gidince en azından. ocean yan etkileri en hafif demie damlası bildiğim ama bununla ilgili yorumlarda güzel. kaç ml veriyorsunuz günlükBizim 4.ay kontrolünde doktorumuz verdi bestiron diye bir demir ilaci. Özele gidiyoruz ama biz aile hekimi degil veren. Şu ana kadar memnunuz. Doktor kakada kararma olabilir, artış olabilir demişti ama çok şükür olmadı.
Mama ile beslenen çocuklara su veriliyor diye biliyorum. Ben ilk doğduğunda sarılıktan dolayi mama vermiştim uc beş gün, doktorum su ver demişti. Sizin mama ise bence hep vermeniz gerekiyor. Ben anne sütü ile besliyorum. 4.ay kontrolünde doktorum kaynayıp ılımış suya başlayın dedi. Havalar çok sıcak olduğu icin bobrekte kristallesme olma ihtimali var susuzluktan dedi, Allah korusun.
Kızlar peki ne sıklıkla ne kadar veriyorsunuz, hep ılık mı olmalı, oda sıcaklıgı yeterli miBizim doktorumuz verin böbrekte kristallesmeye sebebiyet vermeyelim dedi biz veriyoruz
Çocuğun kilosu başına 1 damla verin dedi doktorumuz.teşekkürler buna bi bakayım doktora danışırım gidince en azından. ocean yan etkileri en hafif demie damlası bildiğim ama bununla ilgili yorumlarda güzel. kaç ml veriyorsunuz günlük
hem mama ile besleniyor hem tadımlara başladık biz. tadım yapmadığı günlerde pek vermiyordum ama havalar ısındı terlemeye su kaybetmeye başladı. doktora henüz danışmadım ama şimdiye kadar 30 ml kadar suyu gün içine yayıp verdim. beslenme sonrası verince kusup su çıkarıyo o yüzden aralarda veriyorumKızlar peki ne sıklıkla ne kadar veriyorsunuz, hep ılık mı olmalı, oda sıcaklıgı yeterli mi
Ben ılıyan suyu o gün veriyorum. Yani önce ılık sonra oda sıcaklığında oluyor. Günde 3-4 çay kaşığı verin demişti bize, isterse 1-2 kaşık daha arttırmanda sorun yok demişti. Gün icine yayin tek seferde midesini su ile doldurmayin. Ben genelde beslenme sonrası veriyorum. Demir ilacindan sonra 2 kaşık kalanini da gun icine yayarak veriyorum. Çocuğun kilosu, suyu içmesi vs. su vermede ve kac kaşık verileceğinde önemli. Bence kontrolde sorun çünkü her doktor önermiyor anladığım kadarıyla.Kızlar peki ne sıklıkla ne kadar veriyorsunuz, hep ılık mı olmalı, oda sıcaklıgı yeterli mi
Beşinci ayda o şekilde yapılacak canımÇok fazla kilo aldığını doktorunuz söylemedi mi? Mama destekli fazla kilo alımını tavsiye etmiyorlar. Hatta mama desteğini azaltın diyorlar. Doktorunuz ne diyor ?
Nimenrix ile bexero da ek olarak yapılmadı mı peki ?
Benimki de aynı şekilde oldu agu demeyi falan bıraktı ama şimdi bir kaç gündür ağzıyla baloncuk çıkarıyor tükürüyor gibi bırıbırı bırı yapıyor o yüzden farklı şekilde gelişiyor diye düşünüyorumKızlar, benim kızım 3.5 aylık civarı çok fazla agu agi aaa sesleri çıkarıyordu. Hatta biz bir ses çıkardığımızda onuntaklit ediyordu. Şindi 4 ay 3 günlük yaklaşık 1 haftadır memleketteyim bu sesleri çıkarmayı bıraktı.. ama göz teması seslere tepkisi falan var. Sizce dikkati başka şeylerde olduğu için mi?
Biz başladık geçen hafta asm den verdiler tabiki onun kullanma dedi doktorumuz içinde para ben vs vs varmıs ocean Microfer basladık kılosu kadar damla dedi kakaları asker yeşili gibi oluyor sakın korkmayın demirden dolayı ben görünce çıldıracak bi oldum bırakın doktora mesaj atmayı çocukları aldogım gibi Doktor'un yolunu tuttum ki Allah'tan aklı basında bir eşim var o ben yoldayken aramıskızlar dört ay sonrasında demir takviyesi başlıyormuş kullanmaya başlayan var mı?
biz henüz aylık kontrole gitmedik bayram girdi araya.
aile hekimliğinden verilen önerilen damlalar hep dişte kararma kabızlık falan yapıyor diye duymuştum
ocean microfer kullanan var mı
Sanırım yeni bir beceri öğrenirken seseizleşiyorlarmış bir kaç forumda öyle okudumBenimki de aynı şekilde oldu agu demeyi falan bıraktı ama şimdi bir kaç gündür ağzıyla baloncuk çıkarıyor tükürüyor gibi bırıbırı bırı yapıyor o yüzden farklı şekilde gelişiyor diye düşünüyorum
agulama azaldı bizimde 4,5 aylık şuan sesli gülme ve farklı heceler başladı.Kızlar, benim kızım 3.5 aylık civarı çok fazla agu agi aaa sesleri çıkarıyordu. Hatta biz bir ses çıkardığımızda onuntaklit ediyordu. Şindi 4 ay 3 günlük yaklaşık 1 haftadır memleketteyim bu sesleri çıkarmayı bıraktı.. ama göz teması seslere tepkisi falan var. Sizce dikkati başka şeylerde olduğu için mi?
Biz başladık geçen hafta asm den verdiler tabiki onun kullanma dedi doktorumuz içinde para ben vs vs varmıs ocean Microfer basladık kılosu kadar damla dedi kakaları asker yeşili gibi oluyor sakın korkmayın demirden dolayı ben görünce çıldıracak bi oldum bırakın doktora mesaj atmayı çocukları aldogım gibi Doktor'un yolunu tuttum ki Allah'tan aklı basında bir eşim var o ben yoldayken aramıs
tam mıncıklama sonrası okudum mesajınızıAy bu çığlıklara kahkahalara nasıl ısırmadan yemeden durucaz? Bu nasıl güzel bir şey eriyorum.
Bir de koltukaltını kremlerken gülmeleri başladı gıdıklanıyor
Mamayı yaptıgın suyla verirsen daha iyi dedi doktorumuz mamayı da kaynamıs ve ılımış suyla yapıyorum verdiğim suda mamayı yaştıgım suyla aynı mama sanıp ıcıyor aksi halde hiç sevmiyorlar suyuKızlar peki ne sıklıkla ne kadar veriyorsunuz, hep ılık mı olmalı, oda sıcaklıgı yeterli mi
Valla bazen çok soğukkanlı ama bazen gerçekten saf gibi oluyorum herhalde pilim bitince oksijen az geliyoragulama azaldı bizimde 4,5 aylık şuan sesli gülme ve farklı heceler başladı.
güldürdünüz beni allah da sizi güldürsün. ocean ürünlerini genelde beğeniyorum hamileyken de demiri ondan kullanmıştım. kontrolde danışacağım başlamak lazımdo aslında ama kontrol gecikti bayram girince
tam mıncıklama sonrası okudum mesajınızıbaya mıncıkladım valla dayanamadım
Biz eve çıktığımızdan beri kullanıyoruz ferra sanol şurubu. Kabızlık falan yapmadı. Ben de özel takviye alayım dedim yok bunu kullanın dedi.kızlar dört ay sonrasında demir takviyesi başlıyormuş kullanmaya başlayan var mı?
biz henüz aylık kontrole gitmedik bayram girdi araya.
aile hekimliğinden verilen önerilen damlalar hep dişte kararma kabızlık falan yapıyor diye duymuştum
ocean microfer kullanan var mı
Canım peki ne sıklıkla ve ne kadar veriyorsunMamayı yaptıgın suyla verirsen daha iyi dedi doktorumuz mamayı da kaynamıs ve ılımış suyla yapıyorum verdiğim suda mamayı yaştıgım suyla aynı mama sanıp ıcıyor aksi halde hiç sevmiyorlar suyu
Bizde de yok tatlım , ama donenler var sanırım kızlardan yazan olmustuKızlar bizde hala dönme de yok. Sizinkiler dönmeye başladı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?