Her mamadan sonra ver dedi doktorumuz normalde 10 ml veriyorduk 6 kiloyu geçtiği ve yaz geldiği için 20 veriyoruz artık zaten idrar renginden anlarsın dedi ki 20 ml geçmeden önce turuncu gibiydi 20 ye çıkınca normal renge dönmüştü zaten doktıra idrar rengi atınca suyu arttır demiştiCanım peki ne sıklıkla ve ne kadar veriyorsun
Bizim kız sadece sağ tarafına yan yatarken yüz üstü dönüyor canı isterse ona da yeni başladı ama sol tarafına daha döndüğünü görmedimKızlar bizde hala dönme de yok. Sizinkiler dönmeye başladı mı?
bizimkinde çalışmalar var ama dönüş yok bacakları kaldırıp sağa sola devriliyor dönmedi henüzKızlar bizde hala dönme de yok. Sizinkiler dönmeye başladı mı?
Bizimki 1 aydır dönüyor ama şuan baya hızlı gözümü çevirdiğim an dönmüş oluyor genelde kolu altında kalıyor bazen düzeltip dönüyor kolu altında dönerse çok tehlikeli oluyo çünkü yüzü kapanıyor ve ben bu yüzden hiçbi işimi yapamıyorumKızlar bizde hala dönme de yok. Sizinkiler dönmeye başladı mı?
Evet bende bugün fark ettim içerisi böyle minik bi sertlik var bide renk kaldı küçük iğne yeri belliya bizim verem aşısı olduğumuz yer aşırı sert sizin de öyle mi
Benim bebeklerden birinin de idrarı sarı gibi , sarıyı nasıl yorumlamak lazım acabaHer mamadan sonra ver dedi doktorumuz normalde 10 ml veriyorduk 6 kiloyu geçtiği ve yaz geldiği için 20 veriyoruz artık zaten idrar renginden anlarsın dedi ki 20 ml geçmeden önce turuncu gibiydi 20 ye çıkınca normal renge dönmüştü zaten doktıra idrar rengi atınca suyu arttır demişti
Resmini chapcpt ye yüklüyorum ben :)Benim bebeklerden birinin de idrarı sarı gibi , sarıyı nasıl yorumlamak lazım acaba
Geçmiş olsun canımBugün 4. Ay aşılarını olduk ateş çıktı. Ay nasıl panikledimmm :)
38 fitil verdim düşmeye başladıGeçmiş olsun canımkaç çıktı ateşi en fazla
Şifa olsun kuşlara aşılar38 fitil verdim düşmeye başladı
Valla ben suyu verince düzeldi doktorunuza sorup deneyim benceBenim bebeklerden birinin de idrarı sarı gibi , sarıyı nasıl yorumlamak lazım acaba
Bizde de cıkmıstı aman aman o stresBugün 4. Ay aşılarını olduk ateş çıktı. Ay nasıl panikledimmm :)
Bizim doktor 38,5 e kadar bişey vermemişti sonrasında yarım ölçek calpol verdirdi 40 dk sonra hemen düşmeye başladı38 fitil verdim düşmeye başladı
Hemşire iz kalacak dedi ama sertlik için birşey dememişti demekki öyle oluyorEvet bende bugün fark ettim içerisi böyle minik bi sertlik var bide renk kaldı küçük iğne yeri belli
Valla ben aşırı dikkat ediyordum çok güzel besleniyorum et kıyma balık yumurta avakado lohusa yğı bestlak kuru dut tahin herşey yani.Ama yok almayınca almıyor hep 15 persentlde gidiyoruz.Saldım bende artık.Kızlar bebisleriniz kilo alsın diye özellikle yediğiniz içtiğiniz şeyler neler ben genel olarak her şeyden yemege çalışıyorum salata hariç salatayla pek aram yok ama bebeğim çok az kilo alıyor. Yani ne yapmalıyım bilemedim mama da vermeye çalıştım sevmedi.
Panikledim vermek istedim doktora da söyledimBizim doktor 38,5 e kadar bişey vermemişti sonrasında yarım ölçek calpol verdirdi 40 dk sonra hemen düşmeye başladı
Canım ben bu işin beslenmeyle alakalı olduğu a inanmıyorum. Valla olursa oluyor olmuyorsa olmuyorHemşire iz kalacak dedi ama sertlik için birşey dememişti demekki öyle oluyor
Valla ben aşırı dikkat ediyordum çok güzel besleniyorum et kıyma balık yumurta avakado lohusa yğı bestlak kuru dut tahin herşey yani.Ama yok almayınca almıyor hep 15 persentlde gidiyoruz.Saldım bende artık.
İnsan ne yapacagını sasırıyor gerçektenPanikledim vermek istedim doktora da söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?