2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Hay gözünü seveyim normalde hiç korkum yoktu , vezir için demiyorum ama burda yorum okuya okuya korkmaya basladım
Daha önce sezeryan olmuş biri olarak ilk 2 günden sonra rahatlama başlıyor. En azından yataktan kalkılır yürülür. Ben bulaşık falanda makinaya atıodum. Evide yavaş yavaş topluyordum hareketler tabi kısıtlı. Ama 1 hafta sonra daha iyi olunuyor. Önemli olan ilk birkaçgün o kadar

İnşallah ben bir an önce kavuşursunuz evinizde bol bol koklarsın kuzum

Neeeeeee benimde cumartesi cati muayenem var. Ben nerelere gideyim simdi, ne yapayim bu gece bunu dusunmekten uyku yok bana. Bebegin basina dokunmam falan icim tuhaf oldu. Sanirim midem de kaldiramayacak bu durumu. Igne gorunce fenalasan bana agir geldi bu okuduklarim

Canım destii senle motive oluyordum elimdenn geldiğince yürüyorum bestlak damlalı sularım yanımda mamayı not aldımm canım çok sağol
Tatlım gozunuz aydın, güle güle büyütün bebeklerinizi
Aminnn Limoncumm darısı kolaylıkla sağlıkla sizlere olsunnn
Evett canım bende o mamaları not almıştım. Yürümek gerçekten iyi geliyor

Asla korkma canım, diğer arkadaşların rahat geçmişti. Doktorun uygulamasına göre değişiyor demek ki. Normal masada bakmıştı mesela bir arkadaşın, benimki çatala çıkardı. Rahat ol, çok kısa sürüyor

Kaçıncı haftada yapılıyor bu çatı muayenesi devlette de yapılıyor mu genelde yoksa tamamen doktora mı bağlı

Gece bile uyuyamıyorum ki gündüz imkansız
Ama olmaz ki canısı. Uyumalısın. Bebişkoyu doyur sonra ver babaya ya da başka bir destekçiye gazını çıkarsın pışpışlasın sen de uyu o ara. Uyuyup uyanınca bir bakmışsın göğüsler dolmuş. Sakın canını da sıkma sütüm yok diyerek sütün var ama dinlene dinlene artacak. Bir de kimyonlu rezene iç. Çok arttırıyor. Ama lütfen dinlen. Seni dinlendirsinler evdekiler söyle

Herkes dinlenmem için çabalıyor ama 2 bebek olunca pek mümkün olmuyor süt artsın diye sürekli emzirmeye çalışıyorum buna çabalarken de uyku imkansız oluyor ama haklısın düzeni oturtup uyumaya özen gçatermek lazım

bana varis çorabı giydirip ameliyata aldılar ve sürekli üstümde belki bu yüzden şişlik sorunum olmadı. yürümeden toparlanılmıyor yürümek lazım çok da zorlamadan hafif hafif. benim beşinci günüm daha iyim ama artık yara acısı ağrısı hiç hissetmemek istiyorum öyle de sıkıldım
Kızlar yarın doğum yapıyorum lütfen dua edin. Dualarınızı eksık etmeyın
allah yardımcın olsun su gibi akıp geçsin.

Heh şöyle Allah’ın izniyle bir kadının isteyipte başaramayacağı birşey yok bence

Ay kızlar bu bebek kendini dışarı fırtlatacak gibi hareket ediyor her gece. Burada saat 1. Her gece 11'de başlıyor ben uykuya dalana kadar fırıl fırıl. Neden bu saatlerde azıyor acaba? Doğum sonrasının fragmanı bu galiba....

Daha çok yeni zamanla uyku için vakit de olacak ama öncelik sensin sen iyi ol ki bebişler de iyi olsun

Aynen dün akşam ayak parmaklarını hissettim resmen o kadar dayak yedim ki uyuyamadım

Canım korseyi takarken sezeryan yarasına denk geliyor mu , korsede dikkat ettiğin noktalar neler
Canım bu korseyi doktorum belin 4 parmak altından falan tak demişti yani Dikişlerim üzerine ucu gelmesin altına kadar gelsin korse dıkıslerin dedi ve korsenin tarzından dolayı hıc rahatsız etmiyor dayanabildigin kadar sık diyordu bana şuan o korse bol gelmeye basladı bu yüzden başka korse arayısım sürüyor lohusa korsesi diye bir site var orada kancalı olanlar var nefes alabilen rahat kumaş diyor onu düşünüyorum ama yamunanın korselerinden de normal hayatımda memnunum elimde onun korseleri var ama onlarda çok dar gelir diye hemen ona geçmek istemiyorum o korseler uzun sürede kalıcı incelik sağlıyor ama sanırım önce lohusa korsesi sayfasında beğendiğimi sipariş edip sonra spıra da baslayınca yamuna olana geçeceğim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…