2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Canım preeklampsi sebebiyle uzun tutuyor olabilir. Bu benim ilk kan sulandırıcı iğne kullanışım değil tüp mide ameliyatında da 25 gün boyunca vuruldum. Bazı insanlar var çoookkk uzun süreler kullanıyor şükretmek lazım. Ben gün içinde yere eğilip iş yaptıkça mesela çamaşır atmak kurutmaya atmak bulaşık boşaltmak vs başım dönüyor tansiyonum düşüyor. Zaten normalde de tansiyonum düşüktür benim. Geçen duşta bi düştü wowww allahtan eşimle kavga dövüş barıştık onun gazı da gitti tribi de pufff yardım ediyor.

Canım bi şey sorcam eşinde ya da sende laktoz intöleransı vs var mı. Sütü sindiremiyorsanız o bebekte de oluyor. Ben kızımda bir süre laktoz için damla kullanmıştım. Sanırım adı laktamil miydi neydi. Emzirmeden önce veriyordum ilk 1 ayı bu sayede rahatlatmıştık. Sonra doktor kesti 1 ay gibi bir süre kullandık baya iyi gelmişti. Ama misal şimdi bile kızıma laktozsuz süt veriyorum inek sütünü. Normal süt verince ya kusuyor ya gaz yapıyor. Ya da pişik oluyor. Eşimde de bende de laktoz intoleransı var.

Banada ilaç gibi geldiiiii

Bende tüp bebek gebesi olduğum için 8 ay kullandım kan sulandırıcı geçen hafta bıraktırdı doktorum ilk kez de rahata erdim..

Normal doğum sezaryen dogum konuşulmuş. benim de 2 sezaryen oykum var. cok sukur ikisinde de 3. gun den itibaren evdekilere işlerde destek olmaya başladım. 1. gun geçtikten sonra hersey kolaylaşıyor. bünyeden bünyeye elbet degisir . ya da farklı komplikasyonlar yaşanır surec uzar . normal doğum yaoip da makata kadar kesilip 1 aydan fazla o yarayla ugrasan da var. normal doğum da sezaryen de nasip işi. Kimse mutlaka sezaryen olayım demiyor doktor ne diyorsa bebek ve kendimiz için ona uyuyoruz . burda surekli bir doğum şeklinin övülür gibi konuşulmasını anlayamıyorum . herkesin kader öyküsü farklı. Allah hepimize en risksiz ve sağlıklı şekilde bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin.

canim gozun aydin cok sevindim tebrik edelim zorlu sürecin sonunda kuzularinla sağlıkla uzun ömürler diliyorum odem icin bol su ic yavas yavas yürümeye çalış insALLAH bir kaç güne toparlarsin canim . Rabbim kolaylık versin❤

Çok teşekkür ederim canım benim şöyle dönüp baktığımda diyorum ne günlerdi Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
su içiyorum yürümek biraz zorlasa da yürüyorum hepimize Rabbim kolaylık versin âmin

canim sütun artmasının en önemli kriteri emzirmek ve uyku . sen dinlenemiyormussun o yuzden büyük ihtimal diğer uyguladıklarından da tam verim alamiyorsun. suanki kısır döngüyu kirman gerek. zihnini birak ve bebeklerine mama verdikten sonra uyu. uyuduğun icjn kendini suçlu hissetme. mama verdiğin icjn de kötü hissetme .mamalar tu kaka degil. ihtiyac durumunda kurtarıcılar, iyiki de varlar . dinlendiğin zaman artacak insALLAH .

insALLAH o zor gecen gunlerin mukafatinj alacaksin canim. Annelik kolay degil ama insALLAH ecrini alacagız.bundan sonraki sürecin de kolaylassin insALLAH

Benzer durumu ebe yaşattı bana da. Nst yapılırken normal mi sezaryen mi istiyorsun dedi. Normal düşünüyorum ama doktorumla henüz konuşmadım dedim. "Aa canım neden normal istiyorsun ki, ağrı eşiğin nasıl yüksek mi? Dayanabilecek misin iyi düşün... " dedi. Epidural normal yaparım dayanamazsam dedim. Bisürü şey söyledi işte acıyı çekince veriliyor, o satten sonra zaten doğum hemen oluyor, gereksiz, falan filan en sonunda da sıkıca tembihledi bu konuşma aramızda kalsın diye... doktorum da iyi dr ama bence o da sezaryeni önerecek.

Erkek bebeklerde idrar yaparken yanma ve idrar yapamama sık görülen bir durum olduğunu okumuştum dikkat ettiniz mi hiç acaba idrarda zorlanıyor olabilir mi

Abdominal korse ilk etapta bana önerilen link bırakıylrum
Korse link

“Dayanabilecek misin?” Dayanamayan kimseyi duymadım, Rabbim kimseyi o darda bırakmıyor, çok zor da olsa doğuruyor insanlar. Kadınlar neden bu kadar birbirinin kurdu anlam veremiyorum. Neden birbirimizi desteklemek bu kadar zor? Kararlarımıza saygı duymak?

Dayanamasak ne olacak ki? Çocuk içerde mi kalacak? Öyle yada böyle çıkacak bir şekilde.

Bence de tamamen herkes için farklı bir süreç ben de çok güzel ayaklanmıştım her şey yolundaydı fakat 6. Gün itibariyle dikişlerim kanamaya başladı , 7. Gün itibariyle hayatımda ilk defa basur oldum. 8. Gün itibariyle his eksikliğinden çiş yaparken zorlanıyorum, özellikle çişi yapmak için zorlamam lazım o da idrar yolu enfeksiyonunu paralelde getirdi allahın izniyle hepsi geçecek hem de bir operasyon geçirmeden dikişler için 30. Günde toparlansam da olur
Kızlar yarın doğum yapıyorum lütfen dua edin. Dualarınızı eksık etmeyın
Hayırlı olsun canım allah yardımcınız olsun
Canım benim de kızım 2 kere öyle oldu yediklerimden dolayı olduğunu farkettik. Bi yediklerinde neler var bi dikkat et istersen

ya yazık adamlar yarıtılıştan öyle çoklu komut alamıyolar bişey söyleyip üstüne bişe isteyince error veriyo benim kocam.
kan sulandırıcı iğneyi koldan yapıyoruz yanlış mı yapıyoruz acaba daha kolay bi yolu yeri var mı? beni çok yakıyo
Abdominal korse ilk etapta bana önerilen link bırakıylrum
Korse link
teşekkürler

Göbekten yapıyordum ben. Gebeliğim boyunca kullandım neredeyse. Göbekten 4 parmak uzaklıkta herhangi bir yere dik şekilde yap demişti doktorum. Koldan da olur aslında ama kendi kendine yapmak zor.

Benim belimde falan ara ara gelen agrılar basladı kızlar , agrı sayan bi uygulamadan bahsediliyordu bir ara , uygulama ismi neydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…