2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Kızlar planlı sezeryan için aç gidiliyor ya, acil sezeryan durumunda anne toksa ne yapılıyor
Canım benim de acil sezaryen oldu yemeğe öyle çok takılmadılar ama ben zaten sabaha karşı gittiğim için hastaneye 4 saattir falan açtım min. Onlar beni hazırlarken ben sordum yemek için 6-7 saat açlığım yok napacağı dedim onlar da en son ne zaman yedin dediler söyledim. Sorun yok halledilir dediler. Eğer çok önemli olsaydı en başta sorarlardı heralde diyorum.

Daha önce soruldu mu bilmiyorum, vajinal doğum yapacak olan varsa veya yapanlar korse takıyor muyuz takmali miyiz yoksa önerilmiyor mudur takilacaksa doğumdan ne kadar sonra takabiliriz ve hangi tip olmalı

Daha önce soruldu mu bilmiyorum, vajinal doğum yapacak olan varsa veya yapanlar korse takıyor muyuz takmali miyiz yoksa önerilmiyor mudur takilacaksa doğumdan ne kadar sonra takabiliriz ve hangi tip olmalı
Canım sanırım daha dün konuşuldu bu konular sezaryen de bile hemen takan arkadaşlar var normal doğumda da takiliyordur heralde. Bir dünkü mesajlara bak istersen baya detaylıca konuşuldu

Canım sanırım daha dün konuşuldu bu konular sezaryen de bile hemen takan arkadaşlar var normal doğumda da takiliyordur heralde. Bir dünkü mesajlara bak istersen baya detaylıca konuşuldu
Sezaryen sonrası için olanları gördüm sanki okuyabildim dün biraz aralıklı baktım öyle genel kaçırmış olabilirim gidip bidaha bakayım

Kızlar planlı sezeryan için aç gidiliyor ya, acil sezeryan durumunda anne toksa ne yapılıyor
Kan değerlerine bakılıyor sıkıntı yoksa alıyorlar bende acildim hatta en acil girip çıkan ben olabilirim grupta ama ben zaten kontrol için gitmiştim kan tahlili vereceğim kafasıyla aç gitmiştim

Kan değerlerine bakılıyor sıkıntı yoksa alıyorlar bende acildim hatta en acil girip çıkan ben olabilirim grupta ama ben zaten kontrol için gitmiştim kan tahlili vereceğim kafasıyla aç gitmiştim
Senin niye acil olmustu canım , su falan mı geldi

Takılıyor ben korse almadım Ama onun yerine toparlayıcı tayt aldım birkaç tane hem daha sonra giyerim hem karnımada iyi gelir diye

Takılıyor ben korse almadım Ama onun yerine toparlayıcı tayt aldım birkaç tane hem daha sonra giyerim hem karnımada iyi gelir diye
Ben de tam korse gibi değil de sıkı tutsun karnımı vs diye istiyorum sarkmasin kendini toparlayana kadar diye. Mantikliymis toparlayici tayt da olur

Senin niye acil olmustu canım , su falan mı geldi
Yoo suyun falan gelmedi ben şeker ve kolestazcin her hafta gidip kan veriyordum kasıntım var diye ama asla değerlerim yükselmiylrdu olurda yükselirse diye her hafta gidiyordum ikiz ve birinin plesanta biraz aşağıdaydı onada bakıyoeduk ama sıkıntı görünmüyordu bende kontrole gittim dontorum odaya girer girmez neyin var dedi bişey yok dedim iyiyim siz diye de dalga geçtim kadınla sonra gerçekten iyi misin dedi bana bende evet ya gerçekten iyiyim arabada gelirken midemden sortıma bi agrı oldu ama geçti dedim ne dedi hemen elle muayene yaptı iki cm acıklık normal dogum sancısı o senin dedi bana ama benim normal doğum olamazdı çocukların konumundan dolayı neyse ben olmaz hayır ben eve gideceğim eşyaşarı alıp gelirim derken Doktor'un odasından hasta odama geçişim 3 dk ameliyathaneye geçişim 8-9 dk yani hastanede Doktor'un odasına girmem ile cocukşarı kucagıma alıp odama inmem arasında 1:15 dk ya vardır ya yoktur temiz doğumdu eşim hep diyor herşeyi kontrol etmeye celısma yorma kendini diye bunu bana kızlarım öğretecek sanırım

Yani doktor da 10 numaraymıs , hemen nasıl anlamıs ya super canım , saglıkla bizimkilerin basına olsun , ama strese bile girmene gerek kalmadan herşey bitmiş

Benim 37de yaptı canım, özelde doktorum. Neye göre yapıyor doktorlar hiçbir fikrim yok
Benim doktorum 38 de yapcam dedi 38 de gittim 39 da yapayım dedi bence biraz o şeyi gelmeye yakın sinyallerini görünce yapıyor yada bilmiyorum kafalarına göre

Yani doktor da 10 numaraymıs , hemen nasıl anlamıs ya super canım , saglıkla bizimkilerin basına olsun , ama strese bile girmene gerek kalmadan herşey bitmiş
Aynen öyle aileler yetişemedi benim ailem şehir dışında zaten eşimin ailesi de işten çıkıp hastaneye gelene kadar biz çoktan odadaydık kılcıksız bi doğum oldu inşallah hayatları boyunca bütün işleri böyle şu gibi akıp gider ☺ ve doğum bekleyen hepiniz inşallah hem bu kadar keyifli hemde bu kadar hızlı geçirirsiniz süreci ilk duyduğumda heöen fogum dediğini ağlamıstım organizasyon gotografcı bilmem ne diye ama hepsi allah razı olsın yetişti fotografcım girmeden hastanede ymiş zaten ışınlandı organizasyon ben coktıgımda herşey istediğim gibiydi hepinizin basına inşallah

Bebek masajı ile ilgili bir şeyler araştırmaya çalışıyorum. Hem kafam dağılıyor hemde hazırlık. Bu linkteki kadından başka bir hemşire doktor önerisi olan var mı?

Amin kuzum, saglıkla büyüsün senin miniklerin de , eşin doguma girdi mi peki , son görüsmemizde hemsiremiz sordu ben cok girmesi taraftarı degildim ama bilemedim girse iyi mi olur kötü mü zaten sezeryan olacak , normal olsa asla istemem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…