Ben birilerine sordum hem zibin hem bunu koy ikisini de giydirebiliyorlar giydirmezlerse de geri verirler dedilerSize bir soru sorcam yeni doğan takımında beyaz gömlek var. Hemşireye verilecek kıyafete onu mu vereyim yoksa normal zıbın mı?
Nişan olabilir. Ama kahverengi olduğuna göre kurumuş kan. Belki de çatı muayenesinden kalan kan kurudu da şimdi akıntıyla beraber atıldı. Nişan gelince doğum hemen olacak diye bir kaide yok.Kahverengi sümüksü bir akıntı geldi kızlar az önce. Nişan mıdır acaba çok heyecanlıyım. Doktor çatı muayenesi sonrası lekelenme olabilir dedi ama bu lekelenme gibi değil. Doktora sordum cevap bekliyorum
Benimde aynısı oldu ve bir gün boyunca geldi. Ama bir hafta oldu doğum başlamadı. Karnım da çok ağrıdı. Adım atarken canım acıyordu ama doğum başlamadıKahverengi sümüksü bir akıntı geldi kızlar az önce. Nişan mıdır acaba çok heyecanlıyım. Doktor çatı muayenesi sonrası lekelenme olabilir dedi ama bu lekelenme gibi değil. Doktora sordum cevap bekliyorum
Valla ben kağan kocatepeyi çok severim kitaplarını videolarını çok mantıklı benceBebek masajı ile ilgili bir şeyler araştırmaya çalışıyorum. Hem kafam dağılıyor hemde hazırlık. Bu linkteki kadından başka bir hemşire doktor önerisi olan var mı?
Ağrı/sancı bir şey yok bende henüz. O zaman normaldir muayene sonrası. Dün ilk defa ahududu yaprağı çayı içtim, sabah çörek otu yağı içtim aç karna dedim bu kadar hızlı etki etmez herhaldeBenimde aynısı oldu ve bir gün boyunca geldi. Ama bir hafta oldu doğum başlamadı. Karnım da çok ağrıdı. Adım atarken canım acıyordu ama doğum başlamadı
Eşim doğuma giremedi çünkü doktorum bu konuda anlaşma yaptogımda karsışıklı söz verdik eğer 37 öncesi doğum olursa girmeyecek 37 ve sobrası doğum olursa girecek girmezse ameliyathanenin bekleme alanında olacak çocuklar cıkar cıkmaz o devralacak benden çocukları diye öyle de oldu girmedi ama çocuklar çıkarken kapı acıldıgıbda bana el salladı ve çocukları aldı ilk muayene ölçüm ofasına birlikte girdiler ten temasi falan yaptılar ben bu konuda biraz hassastım doktorum bu asla olmayan birley ama söz verdigi için yapmak zorunda kaldıgı birşey olduAmin kuzum, saglıkla büyüsün senin miniklerin de , eşin doguma girdi mi peki , son görüsmemizde hemsiremiz sordu ben cok girmesi taraftarı degildim ama bilemedim girse iyi mi olur kötü müzaten sezeryan olacak , normal olsa asla istemem de
Ben ikisini de verdim bzı hemşireler göbek bagından dolayı bunu bazıları ise digerini tercih ediyor benim hemşireler çıtçıtlı zıbını giydirmiş bınu bırakmıslar geri getirdilerSize bir soru sorcam yeni doğan takımında beyaz gömlek var. Hemşireye verilecek kıyafete onu mu vereyim yoksa normal zıbın mı?
ben dört gibi hastanedeydim üçte yemek yemiştim. 6 da doğuma girmiştim acil. tok olduğumu biliyolardı ama bekleyemedik. anestezi sonrasında mide bulantım olmadı öğürme hissi oldu sezeryan sırasında ama hemen müdahale edip ilaç verip bastırıyolar muhtemelen tok olduğuum için bu kadar mide sorunu yaşadım. ama çözülmeyecek bişey değil verdikleri ilaçlarla hemen kesiyolar.Kızlar planlı sezeryan için aç gidiliyor ya, acil sezeryan durumunda anne toksa ne yapılıyor
Ben bir haftadır içiyorum tık yok. Hurma önceden sayı ile yiyordum. Şimdi sayısına bakmadan yiyorum. Hem bebeğe faydalı.Ağrı/sancı bir şey yok bende henüz. O zaman normaldir muayene sonrası. Dün ilk defa ahududu yaprağı çayı içtim, sabah çörek otu yağı içtim aç karna dedim bu kadar hızlı etki etmez herhalde
İkisini de koydum. Ama evde gömlek zibindan iki tane var. Göbeği düşene kadar bundan mi giydirmek lazım. Bir iki tane daha mı alalım.kızlar zıbın konuşulmuş her yerde mi öyle bilmiyorum ama yenidoğan bakım gömlek tipi iç zıbın kullanıyorz artık dedi çıtçıtlı badi istediler bizden.
Aa maşallahYoo suyun falan gelmedi ben şeker ve kolestazcin her hafta gidip kan veriyordum kasıntım var diye ama asla değerlerim yükselmiylrdu olurda yükselirse diye her hafta gidiyordum ikiz ve birinin plesanta biraz aşağıdaydı onada bakıyoeduk ama sıkıntı görünmüyordu bende kontrole gittim dontorum odaya girer girmez neyin var dedi bişey yok dedim iyiyim siz diye de dalga geçtim kadınla sonra gerçekten iyi misin dedi bana bende evet ya gerçekten iyiyim arabada gelirken midemden sortıma bi agrı oldu ama geçti dedim ne dedi hemen elle muayene yaptı iki cm acıklık normal dogum sancısı o senin dedi banaama benim normal doğum olamazdı çocukların konumundan dolayı neyse ben olmaz hayır ben eve gideceğim eşyaşarı alıp gelirim derken Doktor'un odasından hasta odama geçişim 3 dk ameliyathaneye geçişim 8-9 dk yani hastanede Doktor'un odasına girmem ile cocukşarı kucagıma alıp odama inmem arasında 1:15 dk ya vardır ya yoktur temiz doğumdu eşim hep diyor herşeyi kontrol etmeye celısma yorma kendini diye bunu bana kızlarım öğretecek sanırım
Çörekotu yağını göğüs uçlarına sürüyorum bende oda işe yarıyor dedi bi arkadaşımAğrı/sancı bir şey yok bende henüz. O zaman normaldir muayene sonrası. Dün ilk defa ahududu yaprağı çayı içtim, sabah çörek otu yağı içtim aç karna dedim bu kadar hızlı etki etmez herhalde
Lansinoh sürecektim göğüs uçlarına ama onu da deniyimÇörekotu yağını göğüs uçlarına sürüyorum bende oda işe yarıyor dedi bi arkadaşım
normalde kzımda göbek düşene kdr onu kullanmıştık biz evde de yoğun bakımda da ama artık gömlek zıbın hiç istemediler direk göbek düşmemişse bile çıtçıt badi istediler.İkisini de koydum. Ama evde gömlek zibindan iki tane var. Göbeği düşene kadar bundan mi giydirmek lazım. Bir iki tane daha mı alalım.
O bana da geldi canım gecen hafta doktora sordum, dogumun yaklaştığının belirtisi dedi , hatta biraz önce de beyaz ve kahverengi karısık geldiKahverengi sümüksü bir akıntı geldi kızlar az önce. Nişan mıdır acaba çok heyecanlıyım. Doktor çatı muayenesi sonrası lekelenme olabilir dedi ama bu lekelenme gibi değil. Doktora sordum cevap bekliyorum
Bi eğitimde hemşire gömlek tipi yandan bağlamalı olanlar kullanışlı değil normal zıbın alın demişti ben de ondan hiç almadımİkisini de koydum. Ama evde gömlek zibindan iki tane var. Göbeği düşene kadar bundan mi giydirmek lazım. Bir iki tane daha mı alalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?