2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Size bir soru sorcam yeni doğan takımında beyaz gömlek var. Hemşireye verilecek kıyafete onu mu vereyim yoksa normal zıbın mı?

Eklentiler

• 1000034421.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 47
Nişan olabilir. Ama kahverengi olduğuna göre kurumuş kan. Belki de çatı muayenesinden kalan kan kurudu da şimdi akıntıyla beraber atıldı. Nişan gelince doğum hemen olacak diye bir kaide yok.

Benimde aynısı oldu ve bir gün boyunca geldi. Ama bir hafta oldu doğum başlamadı. Karnım da çok ağrıdı. Adım atarken canım acıyordu ama doğum başlamadı

Bebek masajı ile ilgili bir şeyler araştırmaya çalışıyorum. Hem kafam dağılıyor hemde hazırlık. Bu linkteki kadından başka bir hemşire doktor önerisi olan var mı?
Valla ben kağan kocatepeyi çok severim kitaplarını videolarını çok mantıklı bence instagramda gökçe mat bu hanımefendi de doktor onunda önerileri hoşuma gidiyor birde mahallenin mutlu bebeği kitabı özellikle komik bebekler inatçı bebekler için bi nimet okuduğum kitaplar arasında en sevdiğim ilk 5 te

Benimde aynısı oldu ve bir gün boyunca geldi. Ama bir hafta oldu doğum başlamadı. Karnım da çok ağrıdı. Adım atarken canım acıyordu ama doğum başlamadı
Ağrı/sancı bir şey yok bende henüz. O zaman normaldir muayene sonrası. Dün ilk defa ahududu yaprağı çayı içtim, sabah çörek otu yağı içtim aç karna dedim bu kadar hızlı etki etmez herhalde

Eşim doğuma giremedi çünkü doktorum bu konuda anlaşma yaptogımda karsışıklı söz verdik eğer 37 öncesi doğum olursa girmeyecek 37 ve sobrası doğum olursa girecek girmezse ameliyathanenin bekleme alanında olacak çocuklar cıkar cıkmaz o devralacak benden çocukları diye öyle de oldu girmedi ama çocuklar çıkarken kapı acıldıgıbda bana el salladı ve çocukları aldı ilk muayene ölçüm ofasına birlikte girdiler ten temasi falan yaptılar ben bu konuda biraz hassastım doktorum bu asla olmayan birley ama söz verdigi için yapmak zorunda kaldıgı birşey oldu sonrada beni beklediler odamıza birlikte gittik girmiş gibi oldu ilk ağlamalarını duydu vs ama bi cam arkamızdaydı iş bölümü yapmıs gibi olduk biraz

Size bir soru sorcam yeni doğan takımında beyaz gömlek var. Hemşireye verilecek kıyafete onu mu vereyim yoksa normal zıbın mı?
Ben ikisini de verdim bzı hemşireler göbek bagından dolayı bunu bazıları ise digerini tercih ediyor benim hemşireler çıtçıtlı zıbını giydirmiş bınu bırakmıslar geri getirdiler

Kızlar planlı sezeryan için aç gidiliyor ya, acil sezeryan durumunda anne toksa ne yapılıyor
ben dört gibi hastanedeydim üçte yemek yemiştim. 6 da doğuma girmiştim acil. tok olduğumu biliyolardı ama bekleyemedik. anestezi sonrasında mide bulantım olmadı öğürme hissi oldu sezeryan sırasında ama hemen müdahale edip ilaç verip bastırıyolar muhtemelen tok olduğuum için bu kadar mide sorunu yaşadım. ama çözülmeyecek bişey değil verdikleri ilaçlarla hemen kesiyolar.

kızlar zıbın konuşulmuş her yerde mi öyle bilmiyorum ama yenidoğan bakım gömlek tipi iç zıbın kullanıyorz artık dedi çıtçıtlı badi istediler bizden.

Ağrı/sancı bir şey yok bende henüz. O zaman normaldir muayene sonrası. Dün ilk defa ahududu yaprağı çayı içtim, sabah çörek otu yağı içtim aç karna dedim bu kadar hızlı etki etmez herhalde
Ben bir haftadır içiyorum tık yok. Hurma önceden sayı ile yiyordum. Şimdi sayısına bakmadan yiyorum. Hem bebeğe faydalı.

kızlar zıbın konuşulmuş her yerde mi öyle bilmiyorum ama yenidoğan bakım gömlek tipi iç zıbın kullanıyorz artık dedi çıtçıtlı badi istediler bizden.
İkisini de koydum. Ama evde gömlek zibindan iki tane var. Göbeği düşene kadar bundan mi giydirmek lazım. Bir iki tane daha mı alalım.

Aa maşallah

Çörekotu yağını göğüs uçlarına sürüyorum bende oda işe yarıyor dedi bi arkadaşım

İkisini de koydum. Ama evde gömlek zibindan iki tane var. Göbeği düşene kadar bundan mi giydirmek lazım. Bir iki tane daha mı alalım.
normalde kzımda göbek düşene kdr onu kullanmıştık biz evde de yoğun bakımda da ama artık gömlek zıbın hiç istemediler direk göbek düşmemişse bile çıtçıt badi istediler.
bizde badide hazırlıksızdık bocla zıbın almıştım hiç kullanılmadı yoğunbakımda yatarken göbeği de düşmüş zaten.

O bana da geldi canım gecen hafta doktora sordum, dogumun yaklaştığının belirtisi dedi , hatta biraz önce de beyaz ve kahverengi karısık geldi

Bi eğitimde hemşire gömlek tipi yandan bağlamalı olanlar kullanışlı değil normal zıbın alın demişti ben de ondan hiç almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…