2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
O bana da geldi canım gecen hafta doktora sordum, dogumun yaklaştığının belirtisi dedi , hatta biraz önce de beyaz ve kahverengi karısık geldi
Çatı muayenesi sonrası olunca onunla da bağdaştırdım. Doktorum da sağolsun hala cevap vermedi. Siz daha hızlı cevap veriyorsunuz vallahi Neyse ki hemen hastaneye gitmelik bir durum yok. Gerçi eşim de yok, kar da yağıyor..Taksi çağırıp giderim diye kafamda anlık bir senaryo kurmuştum da şimdilik sakinim

Ay bence girsin sezaryen ise beni inanılmaz sakinleştirdi eşim o olmasa bu kadar sakin olamazdım en azından tek değilim hissi çok iyi çünkü bebekle gidince daha panik oldum
Canım benim de midem bulandı sanırım midemi ya da bağırsaklarıma dokunurken hemen öğürmeye başlayınca çat diye ilacı bastılar sonraya bir şey kalmadı
İkisini de koydum. Ama evde gömlek zibindan iki tane var. Göbeği düşene kadar bundan mi giydirmek lazım. Bir iki tane daha mı alalım.
Canım ben hiç gömlek zıbın giydirmedim normal zıbın giydirdik. Acıbadem de kendisi direk çıt çıtlı zıbın giydiriyor doğum sonrası

CAnım kaç günlük bebişin gaz sancıları genelde ilk 20 gün sonrası oluşur,çünkü bagırsaklar o güne kadar düz yapıdadır rahat çıkar gazı.20 günü geçtiyse yavaş yavaş başlar diye biliyorum,gaz masajı videoları çok etkili oluyor bide çok sıcak tut ayak ve karnını

İkisini de koydum. Ama evde gömlek zibindan iki tane var. Göbeği düşene kadar bundan mi giydirmek lazım. Bir iki tane daha mı alalım.
hic gerek yok iki bebegimde de çıtçıtlı zibin kullandik göbek dusene kadsr da sorun olmadı. zaten elinizde varmis ekstra gerek yok ama yine siz bilirsiniz. zaten kat kat kullanması zor oluyor .

Bu göğüs ucu kremini doğumdan önce sürmek gerekli mi, şimdi mi başlamaliyiz. Çatlak vs oluşursa mi sürmek gerekli, eğer göğüs ucunda bişey yoksa sürmesekte olur mu.
Benim de yumuşak hala göğüs uçlarım, herhangi bir şikayetim yok sadece uyarma amaçlı kullanacağım kremi de şimdilik

Cheers o zaman arkadaşım Bitirip merdiven çıkacağım

Eklentiler

• IMG_3841.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 59
Canım bacaktan da yapabilirsin üst bacağının yanlarındaki etli kısımdan. Dik yapma iğneyi hızlı basma 45 derece açı ile yavaş bas yoksa sağılmaz morarır. Koldan yapma kolun çok etli değilse

Göbekten yapıyordum ben. Gebeliğim boyunca kullandım neredeyse. Göbekten 4 parmak uzaklıkta herhangi bir yere dik şekilde yap demişti doktorum. Koldan da olur aslında ama kendi kendine yapmak zor.
Göbekten dik mi yapılıyor. Bana doktor bacaktan 45 derece açı dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…