2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Bacaktan olmuyor mu yani? Hastanede hep bacağımdan vurdu hemşireler de
Aslında mantığı deri altına yapmak. Deri altından olduğu müddetçe sorun olmaz diye düşünüyorum. Fakat, benim göbeğim iyice gerildiği için canım acımaya başlamıştı ve zaten derimi parmağımla sıkıştıramıyordum. Bacaktan yapmak istedim. Doktorum göbekten yapabilirsen daha iyi dedi. Öyle devam ettim. Doğuma az kaldığı için de bıraktım zaten artık.

Benim eşim vuruyor ben bi kere vurdum kendi kendime. Ama eşim vurunca daha iyi oluyor ben kendi kendime cesaretlenmem zaman alıyor

bende kan sulandırıcı kullanıyorum eşim koldan 45 derece yapıyordu canım acıyor 90 mı yaapmamız lazım diye baya video baktım ama bazıları 45 bazıları 90 diyor benimde kafam karışmıştı.

36+0 iki gün önce kilo alımı durmuştu bebişin 2460ta kaldı ama hareketleri de azdı, bugun gittim nst çok iyi çıktı çok hareketliydi kan akımı suyu filan da iyi sadece kilo almasını bekleme doğduktan sonra aldırırsın dedi. Ayın 10unda gel gün verelim 14 şubatta filan aliriz dedi yani max 9 günüm kaldı. Yarın alcam dese bile kabuldüm çünkü çok strese giriyorum hareket takip et vs vs.. ama dursun biraz daha diyor doktorum da, hakkımızda hayırlısı artık

Çok sevindim canım zaten 9 güne kadarda 2500 kiloyu geçer zaten,sende takma artık düşündükçe daha çok stres oluyor insan.minik olsunlar ama sağlıklı olsunlar

Merhaba doğum yapan arkadaşlar bol sütlü günleriniz olsun, size danışmak istediğim bir konu var ? Bebebao ya da başka marka eller serbest kullanıyor musunuz ? Memnun musunuz, önerir misiniz ? Doğumdan sonra alırım dedim ama şimdi mi alsam diye aklımın bi köşesinde hep. Teşekkürler şimdiden kızlar

Doğumdan hemen sonra kullanamadım bebebao lansinoh aldırdım eşime. Çok iyi çekiş gücü. Emzirme sütyenine sabitleyip ellerim serbest takılabiliyorum. Çok elzem durumlarda bebebaoyu takıyorum ama çekişi lansinoh kadar iyi gelmedi bana nedense

Benim eşim vuruyor ben bi kere vurdum kendi kendime. Ama eşim vurunca daha iyi oluyor ben kendi kendime cesaretlenmem zaman alıyor
Ben de başkası yaparken geriliyorum. Karnım boş olsa sorun değil de sanki bebeğe zarar verecekmişim gibi geliyor. Aslında imkansız ama işte. Bir de annem sağolsun bir kere yaparken gördü, aayyy bebeğe batırıyorsun diye çığlık attı. O travmatize etti beni.
Benim araştırdığım kadarıyla giyilebilir olanlar süt üretimi düzene oturunca kullanışlı ve pratik. Ama ilk başlarda süt getirme, süt artırma için elektrikli kablolu olanlar daha iyi. Bir de giyilebilir pompalar sadece ön sütü çekiyor diye bir şeyler de okudum.

Çok sevindim canım zaten 9 güne kadarda 2500 kiloyu geçer zaten,sende takma artık düşündükçe daha çok stres oluyor insan.minik olsunlar ama sağlıklı olsunlar
Öyle tabi canim kilo almasını bekleme dedi sanırım artık plesanta beslemiyor, geçenlerde nst için başka doktora gittim o ben olsam alır beklemezdim dedi kendi doktorum daha farklı düşüncede beni bunlar geriyor bir de tüp bebek olunca inşallah beklememiz iyidir, kilo doğunca da aldırılır artık

Yarın 36.haftaya giriyorum..

Bu hafta itibari ile haftada 2 kontrol verdi doktor..
1 nts 1 nts kontrol şeklinde.. normal mi var mı haftada 2 kere giden

Ben doğum öncesi gerekmez diye almadım ama pazar günü doğum yaptım çarşamba sütten ateşlendim bebek de çok iyi emmediği için sağöam gerekti. hemen koşa koşa evdekileri yolladım lansinoh eller serbest aldırdım. Ebebek şubesinde o vardı ondan onu aldırdım özel olarak seçmedim ama genel olarak memnunum. Ben dikişlerimden ötürü kadın doğum doktoruma sık gittim bu hafta mesela oraya bebeğimi götürmüyorum ondan sağıp anneme bırakıyorum bebeği sütle beraber işimi görüyor. Gerekirse annem kaşık biberonla veriyor. Hem bebeğim meme değiştirince bazen huysuzluk yapıyor eğer emmeye devam ediyorsa tek meme ilerliyorum. O zaman diğer memeyi bunla boşaltıyorum. Bence herkesin evinde bir tanr sağla aleti olmalı bu markada iyi bir opsiyon

Beklenmesi iyi tabiki canım akciğerler tam gelişir bu hafta sonunda,birde anne karnın da bir gün dısarda 1 haftaya es derler bağışıklığı açısından.yenidoğan kıyafeti çok almadıysan al bence bende alacağım hep 3.5 kilo üstü doğacak gibi alışveriş yapmışım ben ama ancak 2800 doğacak galiba

Ben 37. haftadayım. 3 hafta önceydi bir önceki kontrolüm. Bu hafta tek kontrolüm var. Sonrası için bir şey demedi doktor ama sanmıyorum bebek hareketleri iyi olduğu sürece çağırmaz bence

Bende de aynı oldu işte ilk başta çekmedi kahroldum oy sütüm yokmuş meğer benim diye sonra lansinoh aldık da görünce rahatladım

Bizede 36 itibari ile haftada bir verdi ama neyse gidince çekiliyor ayrıca gitmiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…