2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Kızlar selamlar, pazartesi akşamı bu saatlerde kızımın göbek bağı düştü bugün de 1 saat önce zıbınında kan lekesi gördük kahverengi hastanenin yenidoğan bölümünü aradım hemşire hanım normal dedi ama sizin bilginiz var mıdır?

Az önce soru cevap yapan bir doktorda gördüm canım

Eklentiler

• IMG_3843.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 83
Normal canısı bizim de öyle oldu aktif kırmızı kanama varsa problemmiş

Az önce soru cevap yapan bir doktorda gördüm canım
aaa hem de bu doktoru çok beğeniyorum yaklaşımını için rahatladı. Çok çok teşekkür ederim
Normal canısı bizim de öyle oldu aktif kırmızı kanama varsa problemmiş
ayy canım çok teşekkürler birden görünce aklım gitti insan inanılmaz geriliyor. Takipte kalayım yine ne olur ne olmaz

Evet ya bende bir kaç tane daha yenidoğan aldım böyle olunca, belli ki minnak bir şey olacak

Günümüz aynı neredeyse benim doktorum da tansiyondan dolayı 13 14 Şubat gibi alabiliriz demişti 37 haftaya girmeyi baz alıyorlar erken doğum sayılmıyor ondan sonra dedi sizin de 37+2 oluyor sanırım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bebe Bao aldım ben başka marka kullanmadıgım için kıyas yapamam ama memnunum ben şuan için çok uzun sıreli kullanöadım daha günlük iki göğsüme 15 dk falan yapıyorım zaten çocuklarda emdiği için yeterli bence şuan ben süt yollarını acsın falan diye yapıyorum uyarıcı olur belki diye

İyi akşamlar sevgili anneler. 39+5teyiz gelen giden yok sancı vs olmadı hiç. Normal doğum bekliyoruz ama 40a kadar doğmazsa sonrasında sezeryan mi planlanır bilginiz var mı ? Doktor kontrolüm cuma günü ona da soracağım ama merak ediyorum bian önce doğsun istiyorum boş boş oturup bekliyorum , içimden bişey yapmak gelmiyor zaten bu karınla da yapılmıyor

Bi kaç gün akıntı görülebilir demişlerdi bana da ama yogunlasırsa hastaneye gidin tabii

Suni sanciyla normal dogumu da deneyebilirler sanirim. Arkadasim suni sanciyla dogumunu yapti.

Ben daha 36 haftadayim sizinle aynı duyguları yaşıyorum 1 ay daha bekleyemem hemen doğsa artık diyorum gerçekten beklemek de zor bir de bende şeker var ciddi bir diyet yapmak zorundayım o kadar yoruldum ki 39 40. Haftalara gelmeyi tahmin bile edemiyorum

Bende bu hafta esimin kafami karistirmasiyla ugrasiyorum ya. C.tesi cati muayenem var zaten korkuyorum. Bu hafta hem cati hem dogumla ugrasma canin yanmasin direkt gidelim sezeryan konusalim diye aklima giriyor. Cok buyuk bir kararsizlik icindeyim. Isin icinden cikamiyorum valla.

Onu bize doktorumuz eğer kanama devam ederse göbekte yaparız demişti o yüzden yaptırmadık canım
Siz direk doktorunuzla konuşabildiniz mi? Yoksa kontrolü mü beklediniz. Ocak annelerinde bi anneye doktoru direk aşı yapmış sonra da yakmış hatta zamanında gelmişsiniz falan demiş.zamanınds ne oluyorsa. Ben acıbademi aradım yenidoğan hemşiresi seninkiyle paralel yorum yaptı. O Ozlac seninliyle paralel bir yorum yapan doktorun postunu iletti ama diğer opsiyon neden var acaba kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…