- 24 Ağustos 2022
- 4.876
- 20.169
- 258
Evet 24mm aldım bana en uyan oydu ama pek ısınamadım öyle yatıyo çekmecedeBir de meme boyutuyla uyumlu pompa olmayınca verimli çekmiyor diyorlar. Acaba ölçtünüz mü alırken?
Tokluk 130 a geriledi çok şükür canım.. bende artık sadece sabahları olcuyorumŞeker benim de var canım ama ben son haftalarda ölçüm konusunda cok bosladım, senin ne durumda şekerin
Hayırlısıyla atlatalım şu sureci, gebelikte şeker cok can sıkıcı gercekten , canım birinci saat tokluk mu, 2. Saat tokluk mu ölçüyorsunTokluk 130 a geriledi çok şükür canım.. bende artık sadece sabahları olcuyorum
Az önce soru cevap yapan bir doktorda gördüm canımKızlar selamlar, pazartesi akşamı bu saatlerde kızımın göbek bağı düştü bugün de 1 saat önce zıbınında kan lekesi gördük kahverengi hastanenin yenidoğan bölümünü aradım hemşire hanım normal dedi ama sizin bilginiz var mıdır?
Normal canısı bizim de öyle oldu aktif kırmızı kanama varsa problemmişKızlar selamlar, pazartesi akşamı bu saatlerde kızımın göbek bağı düştü bugün de 1 saat önce zıbınında kan lekesi gördük kahverengi hastanenin yenidoğan bölümünü aradım hemşire hanım normal dedi ama sizin bilginiz var mıdır?
aaa hem de bu doktoru çok beğeniyorum yaklaşımını için rahatladı. Çok çok teşekkür ederimAz önce soru cevap yapan bir doktorda gördüm canım
ayy canım çok teşekkürler birden görünce aklım gitti insan inanılmaz geriliyor. Takipte kalayım yine ne olur ne olmazNormal canısı bizim de öyle oldu aktif kırmızı kanama varsa problemmiş
bir sorum daha olucak int okuduğumda bazı durumlarda k vitaminin 2. dozunu yapmışlar detayına hakim misiniz?Normal canısı bizim de öyle oldu aktif kırmızı kanama varsa problemmiş
Evet ya bende bir kaç tane daha yenidoğan aldım böyle olunca, belli ki minnak bir şey olacakBeklenmesi iyi tabiki canım akciğerler tam gelişir bu hafta sonunda,birde anne karnın da bir gün dısarda 1 haftaya es derler bağışıklığı açısından.yenidoğan kıyafeti çok almadıysan al bence bende alacağım hep 3.5 kilo üstü doğacak gibi alışveriş yapmışım benama ancak 2800 doğacak galiba
Amin canım sonuna geldik artikHayırlısıyla atlatalım şu sureci, gebelikte şeker cok can sıkıcı gercekten , canım birinci saat tokluk mu, 2. Saat tokluk mu ölçüyorsun
Günümüz aynı neredeyse benim doktorum da tansiyondan dolayı 13 14 Şubat gibi alabiliriz demişti 37 haftaya girmeyi baz alıyorlar erken doğum sayılmıyor ondan sonra dedi sizin de 37+2 oluyor sanırım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız36+0 iki gün önce kilo alımı durmuştu bebişin 2460ta kaldı ama hareketleri de azdı, bugun gittim nst çok iyi çıktı çok hareketliydi kan akımı suyu filan da iyi sadece kilo almasını bekleme doğduktan sonra aldırırsın dedi. Ayın 10unda gel gün verelim 14 şubatta filan aliriz dediyani max 9 günüm kaldı. Yarın alcam dese bile kabuldüm çünkü çok strese giriyorum hareket takip et vs vs.. ama dursun biraz daha diyor doktorum da, hakkımızda hayırlısı artık
Bebe Bao aldım ben başka marka kullanmadıgım için kıyas yapamam ama memnunum ben şuan için çok uzun sıreli kullanöadım daha günlük iki göğsüme 15 dk falan yapıyorım zaten çocuklarda emdiği için yeterli bence şuan ben süt yollarını acsın falan diye yapıyorum uyarıcı olur belki diyeMerhaba doğum yapan arkadaşlar bol sütlü günleriniz olsun, size danışmak istediğim bir konu var ? Bebebao ya da başka marka eller serbest kullanıyor musunuz ? Memnun musunuz, önerir misiniz ? Doğumdan sonra alırım dedim ama şimdi mi alsam diye aklımın bi köşesinde hep. Teşekkürler şimdiden kızlar
Bi kaç gün akıntı görülebilir demişlerdi bana da ama yogunlasırsa hastaneye gidin tabiiKızlar selamlar, pazartesi akşamı bu saatlerde kızımın göbek bağı düştü bugün de 1 saat önce zıbınında kan lekesi gördük kahverengi hastanenin yenidoğan bölümünü aradım hemşire hanım normal dedi ama sizin bilginiz var mıdır?
Suni sanciyla normal dogumu da deneyebilirler sanirim. Arkadasim suni sanciyla dogumunu yapti.İyi akşamlar sevgili anneler. 39+5teyiz gelen giden yok sancı vs olmadı hiç. Normal doğum bekliyoruz ama 40a kadar doğmazsa sonrasında sezeryan mi planlanır bilginiz var mı ? Doktor kontrolüm cuma günü ona da soracağım ama merak ediyorumbian önce doğsun istiyorum boş boş oturup bekliyorum , içimden bişey yapmak gelmiyor zaten bu karınla da yapılmıyor
Ben daha 36 haftadayim sizinle aynı duyguları yaşıyorum 1 ay daha bekleyemem hemen doğsa artık diyorum gerçekten beklemek de zor bir de bende şeker var ciddi bir diyet yapmak zorundayım o kadar yoruldum ki 39 40. Haftalara gelmeyi tahmin bile edemiyorumİyi akşamlar sevgili anneler. 39+5teyiz gelen giden yok sancı vs olmadı hiç. Normal doğum bekliyoruz ama 40a kadar doğmazsa sonrasında sezeryan mi planlanır bilginiz var mı ? Doktor kontrolüm cuma günü ona da soracağım ama merak ediyorumbian önce doğsun istiyorum boş boş oturup bekliyorum , içimden bişey yapmak gelmiyor zaten bu karınla da yapılmıyor
Onu bize doktorumuz eğer kanama devam ederse göbekte yaparız demişti o yüzden yaptırmadık canımbir sorum daha olucak int okuduğumda bazı durumlarda k vitaminin 2. dozunu yapmışlar detayına hakim misiniz?
Siz direk doktorunuzla konuşabildiniz mi? Yoksa kontrolü mü beklediniz. Ocak annelerinde bi anneye doktoru direk aşı yapmış sonra da yakmış hatta zamanında gelmişsiniz falan demiş.zamanınds ne oluyorsa. Ben acıbademi aradım yenidoğan hemşiresi seninkiyle paralel yorum yaptı. O Ozlac seninliyle paralel bir yorum yapan doktorun postunu iletti ama diğer opsiyon neden var acaba kafam karıştı.Onu bize doktorumuz eğer kanama devam ederse göbekte yaparız demişti o yüzden yaptırmadık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?