- 24 Ağustos 2022
- 4.876
- 20.169
- 258
Bak bizim böyleydi ilk düştüğünde hemen doktora mesaj attık. O da aktif kırmızı kanama olursa mutlaka beklemeyin gelin K vitamini iğnesi yapalım dedi. Sonra zıbına hafif kalan göbeğinin içindeki parça yapışmıştı ama aktif kanama olmadı o yüzden gitmedik.Siz direk doktorunuzla konuşabildiniz mi? Yoksa kontrolü mü beklediniz. Ocak annelerinde bi anneye doktoru direk aşı yapmış sonra da yakmış hatta zamanında gelmişsiniz falan demiş.zamanınds ne oluyorsa. Ben acıbademi aradım yenidoğan hemşiresi seninkiyle paralel yorum yaptı. @Ozlac seninliyle paralel bir yorum yapan doktorun postunu iletti ama diğer opsiyon neden var acaba kafam karıştı.
Suni sanciyla normal dogumu da deneyebilirler sanirim. Arkadasim suni sanciyla dogumunu yapti.
Nişan geldi şimdi, buraya yazmamı bekliyormuş keretaBen daha 36 haftadayim sizinle aynı duyguları yaşıyorum 1 ay daha bekleyemem hemen doğsa artık diyorum gerçekten beklemek de zor bir de bende şeker var ciddi bir diyet yapmak zorundayım o kadar yoruldum ki 39 40. Haftalara gelmeyi tahmin bile edemiyorum
Ayyy gozunuz aydinNişan geldi şimdi, buraya yazmamı bekliyormuş kereta
Ayy çok heyecanlı insaAllah güzelce kucağınıza alırsınız bebeğinizi müsait oldukça sürecinizi bizimle de paylaşın çok merak ediyorum neler yaşayacağınızı, kaç haftalık olmuştunuzNişan geldi şimdi, buraya yazmamı bekliyormuş kereta
Benimde cumartesi çatı muayenem Çar risk teşkil eden bi durumun yoksa niye sezeryanBende bu hafta esimin kafami karistirmasiyla ugrasiyorum ya. C.tesi cati muayenem var zaten korkuyorum. Bu hafta hem cati hem dogumla ugrasma canin yanmasin direkt gidelim sezeryan konusalim diye aklima giriyor. Cok buyuk bir kararsizlik icindeyim. Isin icinden cikamiyorum valla.
Suan bilinen birsey yok, hersey normal ilerliyor. Korktugum icin ve nasil bir aci olacagini tahmin edemedigimiz icin son gunler yaklasmisken o da ustuste bukadar gerginligi yasama tek seferdr sezeryana gir cik, en azindan dogum surecinde aci cekmezsin diyor. Bir de ben igne gorsem bayilan, kan gorsem tutan biriyim. Bukadar panik ve korkak biriyken sanirim guvenemediBenimde cumartesi çatı muayenem Çar risk teşkil eden bi durumun yoksa niye sezeryan
Evet 37yi bekliyorlar ben hareketleri yine azalacak diye geriliyorum hep kontroldeyimGünümüz aynı neredeyse benim doktorum da tansiyondan dolayı 13 14 Şubat gibi alabiliriz demişti 37 haftaya girmeyi baz alıyorlar erken doğum sayılmıyor ondan sonra dedi sizin de 37+2 oluyor sanırım inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
AyyyNişan geldi şimdi, buraya yazmamı bekliyormuş kereta
Benim de kızımda düştükten sonra atletinde kan lekeleri vardı ama göbeğinde aktif kanama yoktu çok şükür. Doktora sorduk aktif kanama devam ederse getirin ama kuruysa gerek yok, göbek içerisinde kalan kuru kanları duş esnasında nazikçe temizleyin dedi.Kızlar selamlar, pazartesi akşamı bu saatlerde kızımın göbek bağı düştü bugün de 1 saat önce zıbınında kan lekesi gördük kahverengi hastanenin yenidoğan bölümünü aradım hemşire hanım normal dedi ama sizin bilginiz var mıdır?
Elbette, şuan ara sıra pembemsi akıntı geliyorAyyy gozunuz aydinAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Ara ara bizi de surecle ilgili bilgilendirirseniz cok yardimci olur
39+5 olduk. Az önce yine hafif leke geldi . Nişan geldikten sonra bi iki gün veya bir iki saat içinde doğum başlar yazıyor nette bakalım nasıl ilerleyecek süreçAyy çok heyecanlı insaAllah güzelce kucağınıza alırsınız bebeğinizi müsait oldukça sürecinizi bizimle de paylaşın çok merak ediyorum neler yaşayacağınızı, kaç haftalık olmuştunuz
Bugün tam 36 oldum ben de. 2 haftadır, haftada 2 defa gidiyorum. Her gidişimde nst ve idrar tahlili, tansiyon kontrolü yapılıyor. Tansiyonum bir tık yüksek çıkıyor hastanede. Ani gebelik zehirlenmesi olursa diye, sık kontrol ediyor doktorum.Yarın 36.haftaya giriyorum..
Bu hafta itibari ile haftada 2 kontrol verdi doktor..
1 nts 1 nts kontrol şeklinde.. normal mi var mı haftada 2 kere giden
Allah korusun canım, yüzdük yüzdük donuna geldik.. şekerden dolayı risk gotdu o zaman benim doktorda ondan haftada 2 kere cagiroyorBugün tam 36 oldum ben de. 2 haftadır, haftada 2 defa gidiyorum. Her gidişimde nst ve idrar tahlili, tansiyon kontrolü yapılıyor. Tansiyonum bir tık yüksek çıkıyor hastanede. Ani gebelik zehirlenmesi olursa diye, sık kontrol ediyor doktorum.
Benim nişanım geldikten 1 saat sonra sancılar hafiften gelmeye başladı ama düzenli ve şiddetli değildi. Tam 24 saat sonrasında 5 cm açıklık olmuştu. 33. Saatte doğum oldu çok şükür39+5 olduk. Az önce yine hafif leke geldi . Nişan geldikten sonra bi iki gün veya bir iki saat içinde doğum başlar yazıyor nette bakalım nasıl ilerleyecek süreç
Resmen beni anlattın benide kan tutar son haftalarda artık düşünmekten uyuyamıyorum nasıl olucak dayanabilecek miyim diye ama bir yanımda hiç bir hastalığın yok en azından dene diyor sabah kendini mi motive etmişsem akşamına tırsıyorum ama bana sezeryanda zor geliyorSuan bilinen birsey yok, hersey normal ilerliyor. Korktugum icin ve nasil bir aci olacagini tahmin edemedigimiz icin son gunler yaklasmisken o da ustuste bukadar gerginligi yasama tek seferdr sezeryana gir cik, en azindan dogum surecinde aci cekmezsin diyor. Bir de ben igne gorsem bayilan, kan gorsem tutan biriyim. Bukadar panik ve korkak biriyken sanirim guvenemedic.tesi bir cati muayenemi olayim duruma gore ilerleyecegim
Evet geceden beri hafif sancılar var , düzenli olarak gelmedi henüzBenim nişanım geldikten 1 saat sonra sancılar hafiften gelmeye başladı ama düzenli ve şiddetli değildi. Tam 24 saat sonrasında 5 cm açıklık olmuştu. 33. Saatte doğum oldu çok şükür
Sancı nasıl birşey canım kesiğin oldu muBenim nişanım geldikten 1 saat sonra sancılar hafiften gelmeye başladı ama düzenli ve şiddetli değildi. Tam 24 saat sonrasında 5 cm açıklık olmuştu. 33. Saatte doğum oldu çok şükür
İnsaAllah kolayca bebeği kucağına alırsın doktora gitmediniz mi39+5 olduk. Az önce yine hafif leke geldi . Nişan geldikten sonra bi iki gün veya bir iki saat içinde doğum başlar yazıyor nette bakalım nasıl ilerleyecek süreç
O zaman sürmeye başlayayım bendeOlmasa bile sürün son haftalar diyorlar göğüsleri önden hazırlamak için
Canım umarım güzel bir doğum olur39+5 olduk. Az önce yine hafif leke geldi . Nişan geldikten sonra bi iki gün veya bir iki saat içinde doğum başlar yazıyor nette bakalım nasıl ilerleyecek süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?