- 26 Şubat 2024
- 269
- 164
- 23
Sancım çok gelmiyor , hem düzensiz hem de hafif . Sıklaşırsa gideceğizİnsaAllah kolayca bebeği kucağına alırsın doktora gitmediniz mi
Çok teşekkür ederimCanım umarım güzel bir doğum olurkolaylıklar dilerim
Çok heyecanlııı. ben de 39+4 oldum regl ağrısı dısında belirti yokSancım çok gelmiyor , hem düzensiz hem de hafif . Sıklaşırsa gideceğiz
Yok baya denk geldim çiş anına rahat rahat fıydırıyorrErkek bebeklerde idrar yaparken yanma ve idrar yapamama sık görülen bir durum olduğunu okumuştum dikkat ettiniz mi hiç acaba idrarda zorlanıyor olabilir mi
Suni sancıyla denerler, olmadı sezaryen.İyi akşamlar sevgili anneler. 39+5teyiz gelen giden yok sancı vs olmadı hiç. Normal doğum bekliyoruz ama 40a kadar doğmazsa sonrasında sezeryan mi planlanır bilginiz var mı ? Doktor kontrolüm cuma günü ona da soracağım ama merak ediyorumbian önce doğsun istiyorum boş boş oturup bekliyorum , içimden bişey yapmak gelmiyor zaten bu karınla da yapılmıyor
Veziir nasılsın? Bebiş nasıl? Eve çıkabildiniz mi? Bir de sancılar nasıldı? Özellikle fena olanlarBenim nişanım geldikten 1 saat sonra sancılar hafiften gelmeye başladı ama düzenli ve şiddetli değildi. Tam 24 saat sonrasında 5 cm açıklık olmuştu. 33. Saatte doğum oldu çok şükür
Evet regl sancısı gibiymiş :) her şeyi hazırladım bekliyorum artıkÇok heyecanlııı. ben de 39+4 oldum regl ağrısı dısında belirti yok
Ben denemek için ebebekteki ucu belli etmeyen tiplerden bir tane aldım beğenirsem daha sonra alırım diye. Yumuşak duruyor ucu da belli etmez, makineye attım bi deforme falan görmedim ilerisini bilemicemKızlar emzirme sütyeni ne aldınız , kaliteli kullanışlı tavsiye bekliyorum
Doğurmayalim içimizde kalsın böyle ndbdjdndjdjjdjdjResmen beni anlattın benide kan tutar son haftalarda artık düşünmekten uyuyamıyorum nasıl olucak dayanabilecek miyim diye ama bir yanımda hiç bir hastalığın yok en azından dene diyor sabah kendini mi motive etmişsem akşamına tırsıyorum ama bana sezeryanda zor geliyorbaşka bir yolu yok mu doğurmanın en iyisini sen bilirsin canım kalbin hislerin ne istiyorsa onu yap bencede
Ben H&M den almıştım, 1 aydır kullanıyorum çok rahatKızlar emzirme sütyeni ne aldınız , kaliteli kullanışlı tavsiye bekliyorum
Ben bı kac marka aldım ama h&m nınkı mukemmel.ıcıde süngerli ve cok rahat hemde goruntusude çok şık,ona bakabılırsınız.Kızlar emzirme sütyeni ne aldınız , kaliteli kullanışlı tavsiye bekliyorum
Ben dagi den aldım çok kaliteşi gerçekten,5yıl öncede ondan kullandım yine koşa koşa aldımKızlar emzirme sütyeni ne aldınız , kaliteli kullanışlı tavsiye bekliyorum
Ben de bundan aldım inanılmaz güzel hamileyken de hatta son zamanlarda kullandım gögüslerim büyüdüğü için. İnditex indiriminde oysho da aldım o da fena değilBen H&M den almıştım, 1 aydır kullanıyorum çok rahat
MAMA 2'li Dikişsiz Dolgulu Emzirme Sütyeni
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1176659004.html
O ne demek kiz sjdjkejdjdjdjdkızlar bu memeler tahmini ne zaman terbiye oluyor
Link var mı kuzumBen dagi den aldım çok kaliteşi gerçekten,5yıl öncede ondan kullandım yine koşa koşa aldım
Oysho da da mı varmıs hiç bilmiyordumBen de bundan aldım inanılmaz güzel hamileyken de hatta son zamanlarda kullandım gögüslerim büyüdüğü için. İnditex indiriminde oysho da aldım o da fena değil
Ama ben evde genelde sütyen yerine atlet kullanıyorum gögüs pediyle daha kullanışlı oluyor. Hem sütyen hem atlet üst üst zor oluyor çünkü
Benimkiler kendinden gecti simdiden yaa , gorunce moralim bozuluyorkızlar bu memeler tahmini ne zaman terbiye oluyor
Instagram'da şöyle bir gönderiye denk gelmiştim dün gece istersen bir bakKızlar bu slikon ucu nasıl bıraktırabilirm ya
Aslında ucum çıktı sürekli deniyorum ama asla kabul etmiyor alıştı slikon uca ve reddediyor öbür türlü.
Başlarda hafif hafif adet sancısı gibi gelip gidiyor bazı sancıları çok zor hissediyorsun sonradan hem sıklık azalıyor hemde sancının şiddeti yavaş yavaş artıyor. Birde sancı ilk 40 sn falan sürerken sonrasında süre 1,2 dakikaya kadar uzamıştı benim. Kesiğim oldu malesef ben sabah saat 9 da tam açıklığa ulaştım 1 e kadar bana ıkın dediler sürekli. Normalde tam açıklık sonrası bir kaç ıkınmada doğum oluyor diye biliyorum ama bende ilerlemedi vajina içinde ödem varmış sanırım. Bir ara ben ıkınamıyor muyum niye gelmiyor diye sordum ilk doğum olduğu için dokuların yavaş genişliyor diye bişey söylemişti ebe.Sancı nasıl birşey canım kesiğin oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?