2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Erkek bebeklerde idrar yaparken yanma ve idrar yapamama sık görülen bir durum olduğunu okumuştum dikkat ettiniz mi hiç acaba idrarda zorlanıyor olabilir mi
Yok baya denk geldim çiş anına rahat rahat fıydırıyorr gaz belki yoğurttan oldu son akşamlarda çok yoğurt yemiştim bıraktım şimdi. İnş düzelir

Suni sancıyla denerler, olmadı sezaryen.
Benim nişanım geldikten 1 saat sonra sancılar hafiften gelmeye başladı ama düzenli ve şiddetli değildi. Tam 24 saat sonrasında 5 cm açıklık olmuştu. 33. Saatte doğum oldu çok şükür
Veziir nasılsın? Bebiş nasıl? Eve çıkabildiniz mi? Bir de sancılar nasıldı? Özellikle fena olanlar

Kızlar emzirme sütyeni ne aldınız , kaliteli kullanışlı tavsiye bekliyorum
Ben denemek için ebebekteki ucu belli etmeyen tiplerden bir tane aldım beğenirsem daha sonra alırım diye. Yumuşak duruyor ucu da belli etmez, makineye attım bi deforme falan görmedim ilerisini bilemicem
Doğurmayalim içimizde kalsın böyle ndbdjdndjdjjdjdj

Ben H&M den almıştım, 1 aydır kullanıyorum çok rahat

MAMA 2'li Dikişsiz Dolgulu Emzirme Sütyeni
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1176659004.html
Ben de bundan aldım inanılmaz güzel hamileyken de hatta son zamanlarda kullandım gögüslerim büyüdüğü için. İnditex indiriminde oysho da aldım o da fena değil
Ama ben evde genelde sütyen yerine atlet kullanıyorum gögüs pediyle daha kullanışlı oluyor. Hem sütyen hem atlet üst üst zor oluyor çünkü

Oysho da da mı varmıs hiç bilmiyordum

Kızlar bu slikon ucu nasıl bıraktırabilirm ya
Aslında ucum çıktı sürekli deniyorum ama asla kabul etmiyor alıştı slikon uca ve reddediyor öbür türlü.

Kızlar bu slikon ucu nasıl bıraktırabilirm ya
Aslında ucum çıktı sürekli deniyorum ama asla kabul etmiyor alıştı slikon uca ve reddediyor öbür türlü.
Instagram'da şöyle bir gönderiye denk gelmiştim dün gece istersen bir bak

Sancı nasıl birşey canım kesiğin oldu mu
Başlarda hafif hafif adet sancısı gibi gelip gidiyor bazı sancıları çok zor hissediyorsun sonradan hem sıklık azalıyor hemde sancının şiddeti yavaş yavaş artıyor. Birde sancı ilk 40 sn falan sürerken sonrasında süre 1,2 dakikaya kadar uzamıştı benim. Kesiğim oldu malesef ben sabah saat 9 da tam açıklığa ulaştım 1 e kadar bana ıkın dediler sürekli. Normalde tam açıklık sonrası bir kaç ıkınmada doğum oluyor diye biliyorum ama bende ilerlemedi vajina içinde ödem varmış sanırım. Bir ara ben ıkınamıyor muyum niye gelmiyor diye sordum ilk doğum olduğu için dokuların yavaş genişliyor diye bişey söylemişti ebe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…