2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Suni sancıyla denerler, olmadı sezaryen.

Veziir nasılsın? Bebiş nasıl? Eve çıkabildiniz mi? Bir de sancılar nasıldı? Özellikle fena olanlar
İyiyim çok şükür canım. Eve henüz çıkamadık bebeğim hala yoğunbakımda ama bakımlarını emzirmesini falan hep ben yapıyorum çok şükür. Göbek çevresinde bi kızarıklık vardı bu sabah enfeksiyon olabilir dedi doktor bi korktum ama çok şükür değilmiş değerleri iyi geldi. Allahın izniyle yarın çıkarız doktor öyle söyledi. Sancılara bir şekilde dayanılıyor beni ıkınma kısmı çok zorladı çok uzun sürdü. 2 gecedir de uykusuzdum hep sancı çektim ıkınmaya hiç halim kalmadı. Ama ona rağmen ıkındım ama yetmedi

Anladım peki bu uzun süre sancı çektiğin süre boyunca bir şey yiyip içtin mi bana bir arkadaşım önerdi meyve kompostosu tarzında bir şey hem enerji verir hem şekerini dengeler diye

Sezaryene alın beni diye yalvardığın an ne zamandı

Tez zamanda evinize çıkarsınız inşallah.

Kan sulandirici ve enboli çorabını genetik pirtilasmaniz olduğu için mi verdiler birde enboli çorabını kac basi aldınız bendende istediler

Kızlar selam doğum yapanlardan yenidoğan sarılığı başına gelen varmı dün gece yenidoğan yoğun bakımda kaldı 14 e düştü ama hiç uyandıramıyoruz gerçek ben bu kadar zor bir sürec yaşayacağımı hep hissetim sezeryan ağrılarım hala geçmedi zor yürüyorum üstüne bebekte sarılık çıktı napcam aklım gitti artık bir hafta olacak yarın yemin ediyorum daha çocukla rahat bir fotoğraf bile çekemedik cünkü hasta iken hiç bir şey e heves kalmıyor enerji desen yok nasıl toparlıcam bebişi bilmiyorum ağlamaktan lohusa depresyonuna gircem uyansa sürekli süt içse içim rahat edecek korkudan başından ayrılamıyoruz

14 çok yüksek değil. Bol bol beslemekten başka çare yok. Fototerapi aldı mı? Gün ışığına çıkarmaya çalışın. Florasan altında yatırın.

Ben doğuma az kala stresten çok yiyemiyorum. Bir de çok çabuk yoruluyorum. Nasıl beslicem bebişi

Ya arkadaşlar benim karnım sanki küçüldü gibi,daha büyümesi gerekirken sanki küçülüyor karnım ya 37 haftayagirdim ama o his yok ya alıştım ondan yada karnım indi.
Varmı böyle bir yaşayan ya piskopat oldum iyice

Karnın indiyse aynada yandan bak aşağı kısmı balon gibi hafif sarkıyor galiba gördüğüm fotoğraflarda öyleydi yani dik toparlak halden hafif aşşa eğimli hale geliyor sanırım. Bana da öyle geliyo bu ara ama emin de olamıyorum tam olarak nefes alış verişinde değişiklik var mi bi rahatlama vs

Ben doğuma az kala stresten çok yiyemiyorum. Bir de çok çabuk yoruluyorum. Nasıl beslicem bebişi
İştahsızlık doğumun yaklaştığının belirtilerinden biriymiş, vücut sindirimi rölantiye alıyormuş
Ben de öyle hissediyorum, daha da büyüyecek kocaman olacak diye beklerken küçüldü gibi sanki. Aşağı mı düşüyor acaba dedim ama bugün fotoğraf çekip baktım yok pek de düşmemiş, yürürken de zorlanmıyorum zaten. Ay psikolojimiz bozulacak bunları düşünmekten

Evet ya direkt göğüs altından top gibi çıkardı önceden şimdi göğüs altım 5 parmak kadar boş sonra basliyor . Nefes almam da baya düzeldi gerçekten geceleri rahat uyuyorum artık galiba iyice kanala girdi

Millet karnını son haftalar sehpa olarak kullanıyor bardak falan koyuyor benimki oturunca içine kaçıyor

Bu aralar bende öyleyim stresten mi bilmiyorum bulantım da çok oluyor bi yandan da doğuma çok aç gitmekten de korkuyorum enerji lazım çünkü geçen yeni doğum yapmış bi arkadaşım bi içecek tarif etti malzemelerini aldım sancı anında ve doğumdan sonra ondan yapıp içmiş hep

Bizimle de paylaş canım tarifi merak ettim ben de merak ediyorum ama sancı aralarında ne yiyip içildiğini. Şundan merak ediyorum yemek yiyeceğiz ve sancı devam ederken büyük tuvaletimiz gelecek saatler geçtikçe. Yani doğumda normal karşılıyorlar sanırım bu mevzuyu ama bizim için biraz şey

Ya her şeye doğum belirtisi olabilir diyolar geriliyorum ben djbxjdnxjxn ishal durumu da doğum belirtisi olabilir diyo ve ben birden ishal oldum dün akşam soğukta da durmuyorum kat kat ayağım hep xnnxnxnxn
Aynen artık yataga uzaninca darlanmiyorum nefes konusunda daha rahat gibiyim ama acaba psikolojik mi de diye düşünüyorum aynı zamanda alt kısma baskı arttığı için bel kasık ve bacak ağrısı çok cekiyorum (dogacaksan doğ be kızım ikimize de eziyet cektirme djxnjdjdj)

Kabız olmamamiz lazim bizim de onu nasıl cozcez bilmiyorum skxnjsnxjjdkd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…