İyiyim çok şükür canım. Eve henüz çıkamadık bebeğim hala yoğunbakımda ama bakımlarını emzirmesini falan hep ben yapıyorum çok şükür. Göbek çevresinde bi kızarıklık vardı bu sabah enfeksiyon olabilir dedi doktor bi korktum ama çok şükür değilmiş değerleri iyi geldi. Allahın izniyle yarın çıkarız doktor öyle söyledi. Sancılara bir şekilde dayanılıyor beni ıkınma kısmı çok zorladı çok uzun sürdü. 2 gecedir de uykusuzdum hep sancı çektim ıkınmaya hiç halim kalmadı. Ama ona rağmen ıkındım ama yetmediSuni sancıyla denerler, olmadı sezaryen.
Veziir nasılsın? Bebiş nasıl? Eve çıkabildiniz mi? Bir de sancılar nasıldı? Özellikle fena olanlar
Anladım peki bu uzun süre sancı çektiğin süre boyunca bir şey yiyip içtin mi bana bir arkadaşım önerdi meyve kompostosu tarzında bir şey hem enerji verir hem şekerini dengeler diyeBaşlarda hafif hafif adet sancısı gibi gelip gidiyor bazı sancıları çok zor hissediyorsun sonradan hem sıklık azalıyor hemde sancının şiddeti yavaş yavaş artıyor. Birde sancı ilk 40 sn falan sürerken sonrasında süre 1,2 dakikaya kadar uzamıştı benim. Kesiğim oldu malesef ben sabah saat 9 da tam açıklığa ulaştım 1 e kadar bana ıkın dediler sürekli. Normalde tam açıklık sonrası bir kaç ıkınmada doğum oluyor diye biliyorum ama bende ilerlemedi vajina içinde ödem varmış sanırım. Bir ara ben ıkınamıyor muyum niye gelmiyor diye sordum ilk doğum olduğu için dokuların yavaş genişliyor diye bişey söylemişti ebe.
Sezaryene alın beni diye yalvardığın an ne zamandıBaşlarda hafif hafif adet sancısı gibi gelip gidiyor bazı sancıları çok zor hissediyorsun sonradan hem sıklık azalıyor hemde sancının şiddeti yavaş yavaş artıyor. Birde sancı ilk 40 sn falan sürerken sonrasında süre 1,2 dakikaya kadar uzamıştı benim. Kesiğim oldu malesef ben sabah saat 9 da tam açıklığa ulaştım 1 e kadar bana ıkın dediler sürekli. Normalde tam açıklık sonrası bir kaç ıkınmada doğum oluyor diye biliyorum ama bende ilerlemedi vajina içinde ödem varmış sanırım. Bir ara ben ıkınamıyor muyum niye gelmiyor diye sordum ilk doğum olduğu için dokuların yavaş genişliyor diye bişey söylemişti ebe.
Tez zamanda evinize çıkarsınız inşallah.İyiyim çok şükür canım. Eve henüz çıkamadık bebeğim hala yoğunbakımda ama bakımlarını emzirmesini falan hep ben yapıyorum çok şükür. Göbek çevresinde bi kızarıklık vardı bu sabah enfeksiyon olabilir dedi doktor bi korktum ama çok şükür değilmiş değerleri iyi geldi. Allahın izniyle yarın çıkarız doktor öyle söyledi. Sancılara bir şekilde dayanılıyor beni ıkınma kısmı çok zorladı çok uzun sürdü. 2 gecedir de uykusuzdum hep sancı çektim ıkınmaya hiç halim kalmadı. Ama ona rağmen ıkındım ama yetmedi
Dagi Beyaz Balensiz Penye Emzirme Sütyeni Fiyatı, Yorumları - TrendyolLink var mı kuzum
Kan sulandirici ve enboli çorabını genetik pirtilasmaniz olduğu için mi verdiler birde enboli çorabını kac basi aldınız bendende istedilerSelam kızlar. Sezaryen konuşulmuş buralarda sanırım. Size şöyle söyleyim ilk kızımda sezaryenin ertesi günü hastanede tek başıma fototerapideki çocuğuma baktım. 2 saat mor ışık alıyordu 2 saatin sonunda alt değiştirip emziriğ geri cihaza koyuyordum. 2 saat boyunca cihazın içinde hiç durmadan ağlıyordu ve ben yürüyüş yapıyordum. Eve çıktığımda ilk 1-2 gün oturup kalkarken zorlanmıştım. AB0 uyumsuzluğu sebebiyle mama artı meme gidiyorduk. Sürekli çiş kaka takibi pişik derdi hastaneye her gün git gel ile geçti günlerimiz kendi acımı hiç yaşayamadım ama ameliyattan sonra 5. Günde oturup kalkarkenki zorluk da gitmişti öyle deyim. Bu sezaryene girmeden önce bana varis çorabı giydirdiler emboli riskine karşı. Ameliyattan çıktığımda biraz dinlenince 2 ebe beni ılık su ile yüzümden afedersiniz vajinama kadar sildi. akşam 20.00 A kadar sonda kaldı. Sonra sondayı çektiler ve ilk yürüyüşüm sadece 3 adım attım geri döndürdüler yatağa 3 adım bu. Çişin gelince söyle biz eşinle birlikte tuvalete götüreceğiz seni dediler. Tek yürütmediler. Tuvalete gidince kanamama baktılar. Ve bundan sonra eşinle yürüyüş yapabilirsin dediler. Kan sulandırıcı iğne yaptılar hastanede kaldığım sürece. Ve hastaneden çıkmadan bir gece önce varis çoraplarımı çıkardılar duş alabilirsin dediler yara yerimde su geçirmez plaster vardı rahat rahat duş aldım. Hastaneden çıkana sabah öğlen akşam İbuprofen verdiler. Sabahları da demir hapı ve iyot verdiler. Hastaneden çıkarken demir hapı İbuprofen ve kan sulandırıcı iğne yazdılar. Hala daha kullanıyorum 3 günü kaldı iğnenin. Şu anda hala daha yara yerimde değilde içerde bir Sızı var arada ağrı yapıyor ama dayanılmayacak bir şey yok. Belimde Spinal yeri ağrıyor ama o normal herkeste oluyor. Hastaneden çıktığımdan beridir kızımın hastalığı annemin hastalığı vs hiç dinlenemedim. Hala daha anneme çorba yapıyorum eve yemek hazırlıyorum. Çamaşır bulaşık büyük kız küçük kız uğraşıyorum. Allahtan büyük kızım iyi ama mesela bugün annem 38 derece ateşle yattı ona ilaç veriyorum ateşini ölçüyorum çay çorba yemek o keza. Kızımı da yıkadım göbeği düştü diye. Yani 1 ay falan yatma olayı bana uğramadı hiç. İlkimde de ikinci bebemde de. Ha 2. Sezaryen bi tık zor mu ilkine göre evet. Ama halledilmeyecek bir şey yok bu acılar vs hiç bir şey Allah beterinden korusun. Sağlık versin
Teşeklür ederim bakayım hemenInstagram'da şöyle bir gönderiye denk gelmiştim dün gece istersen bir bak
14 çok yüksek değil. Bol bol beslemekten başka çare yok. Fototerapi aldı mı? Gün ışığına çıkarmaya çalışın. Florasan altında yatırın.Kızlar selam doğum yapanlardan yenidoğan sarılığı başına gelen varmı dün gece yenidoğan yoğun bakımda kaldı 14 e düştü ama hiç uyandıramıyoruz gerçek ben bu kadar zor bir sürec yaşayacağımı hep hissetim sezeryan ağrılarım hala geçmedi zor yürüyorum üstüne bebekte sarılık çıktı napcam aklım gitti artık bir hafta olacak yarın yemin ediyorum daha çocukla rahat bir fotoğraf bile çekemedik cünkü hasta iken hiç bir şey e heves kalmıyor enerji desen yok nasıl toparlıcam bebişi bilmiyorum ağlamaktan lohusa depresyonuna gircem uyansa sürekli süt içse içim rahat edecek korkudan başından ayrılamıyoruz
Karnın indiyse aynada yandan bak aşağı kısmı balon gibi hafif sarkıyor galiba gördüğüm fotoğraflarda öyleydi yani dik toparlak halden hafif aşşa eğimli hale geliyor sanırım. Bana da öyle geliyo bu ara ama emin de olamıyorum tam olarakYa arkadaşlar benim karnım sanki küçüldü gibi,daha büyümesi gerekirken sanki küçülüyor karnım ya37 haftayagirdim ama o his yok ya alıştım ondan yada karnım indi.
Varmı böyle bir yaşayan ya piskopat oldum iyice
İştahsızlık doğumun yaklaştığının belirtilerinden biriymiş, vücut sindirimi rölantiye alıyormuşBen doğuma az kala stresten çok yiyemiyorum. Bir de çok çabuk yoruluyorum. Nasıl beslicem bebişi
Ben de öyle hissediyorum, daha da büyüyecek kocaman olacak diye beklerken küçüldü gibi sanki. Aşağı mı düşüyor acaba dedim ama bugün fotoğraf çekip baktım yok pek de düşmemiş, yürürken de zorlanmıyorum zaten. Ay psikolojimiz bozulacak bunları düşünmektenYa arkadaşlar benim karnım sanki küçüldü gibi,daha büyümesi gerekirken sanki küçülüyor karnım ya37 haftayagirdim ama o his yok ya alıştım ondan yada karnım indi.
Varmı böyle bir yaşayan ya piskopat oldum iyice
Evet ya direkt göğüs altından top gibi çıkardı önceden şimdi göğüs altım 5 parmak kadar boş sonra basliyor . Nefes almam da baya düzeldi gerçekten geceleri rahat uyuyorum artıkKarnın indiyse aynada yandan bak aşağı kısmı balon gibi hafif sarkıyor galiba gördüğüm fotoğraflarda öyleydi yani dik toparlak halden hafif aşşa eğimli hale geliyor sanırım. Bana da öyle geliyo bu ara ama emin de olamıyorum tam olaraknefes alış verişinde değişiklik var mi bi rahatlama vs
Millet karnını son haftalar sehpa olarak kullanıyorİştahsızlık doğumun yaklaştığının belirtilerinden biriymiş, vücut sindirimi rölantiye alıyormuş
Ben de öyle hissediyorum, daha da büyüyecek kocaman olacak diye beklerken küçüldü gibi sanki. Aşağı mı düşüyor acaba dedim ama bugün fotoğraf çekip baktım yok pek de düşmemiş, yürürken de zorlanmıyorum zaten. Ay psikolojimiz bozulacak bunları düşünmekten
Bu aralar bende öyleyim stresten mi bilmiyorum bulantım da çok oluyor bi yandan da doğuma çok aç gitmekten de korkuyorum enerji lazım çünkü geçen yeni doğum yapmış bi arkadaşım bi içecek tarif etti malzemelerini aldım sancı anında ve doğumdan sonra ondan yapıp içmiş hepBen doğuma az kala stresten çok yiyemiyorum. Bir de çok çabuk yoruluyorum. Nasıl beslicem bebişi
Yok ben de öyle rahat rahat sehpa niyetine kullanamadımMillet karnını son haftalar sehpa olarak kullanıyorbardak falan koyuyor benimki oturunca içine kaçıyor
Bizimle de paylaş canım tarifi merak ettimBu aralar bende öyleyim stresten mi bilmiyorum bulantım da çok oluyor bi yandan da doğuma çok aç gitmekten de korkuyorum enerji lazım çünkü geçen yeni doğum yapmış bi arkadaşım bi içecek tarif etti malzemelerini aldım sancı anında ve doğumdan sonra ondan yapıp içmiş hep
Ya her şeye doğum belirtisi olabilir diyolar geriliyorum ben djbxjdnxjxn ishal durumu da doğum belirtisi olabilir diyo ve ben birden ishal oldum dün akşamİştahsızlık doğumun yaklaştığının belirtilerinden biriymiş, vücut sindirimi rölantiye alıyormuş
Ben de öyle hissediyorum, daha da büyüyecek kocaman olacak diye beklerken küçüldü gibi sanki. Aşağı mı düşüyor acaba dedim ama bugün fotoğraf çekip baktım yok pek de düşmemiş, yürürken de zorlanmıyorum zaten. Ay psikolojimiz bozulacak bunları düşünmekten
Aynen artık yataga uzaninca darlanmiyorum nefes konusunda daha rahat gibiyim ama acaba psikolojik mi de diye düşünüyorumEvet ya direkt göğüs altından top gibi çıkardı önceden şimdi göğüs altım 5 parmak kadar boş sonra basliyor . Nefes almam da baya düzeldi gerçekten geceleri rahat uyuyorum artıkgaliba iyice kanala girdi
Kabız olmamamiz lazim bizim de onu nasıl cozcez bilmiyorum skxnjsnxjjdkdBizimle de paylaş canım tarifi merak ettimben de merak ediyorum ama sancı aralarında ne yiyip içildiğini. Şundan merak ediyorum yemek yiyeceğiz ve sancı devam ederken büyük tuvaletimiz gelecek saatler geçtikçe. Yani doğumda normal karşılıyorlar sanırım bu mevzuyu ama bizim için biraz şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?