2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Ahh evet gelinim olmasada ben artık düşmanıma bile düşmanım yok gerci de cok sevmediğim bi insan bile hamileyse destek olucam diyorum çünkü şu süreçte kimseden hiç yardım görmedim alay eder gibi sen zaten her işini halletmişsin dediler hatta e yardım ettin de yok mu dedim

Kızlar yarın sabah 7de doğuma alıyorlar beni. Sancı açılma yok ama doktor eski sezeryan hattına baskı yapıyor bebek dedi. Hiç riske atmayalım diyor. Hazır değildim tarifisz duygular içindeyim
Bolca inşirah oku canım Rabbi güç kuvvet versin inşallah sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar yarın sabah 7de doğuma alıyorlar beni. Sancı açılma yok ama doktor eski sezeryan hattına baskı yapıyor bebek dedi. Hiç riske atmayalım diyor. Hazır değildim tarifisz duygular içindeyim
Oyyy Allah kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım Bu gece geçmez artık sana, ama uyu da dinlen. Yarın enerjiye ihtiyacın olacak minik prensesi kucağına almak için

Sağlıkla gelsin inşallah kolay bir doğum sürecin olur. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar yarın sabah 7de doğuma alıyorlar beni. Sancı açılma yok ama doktor eski sezeryan hattına baskı yapıyor bebek dedi. Hiç riske atmayalım diyor. Hazır değildim tarifisz duygular içindey

hayırlısıyla kavuş yavruna ne güzel kavuşacaksınız inşallah sağlıkla güzle haberlerini bekliyoruz

Ya 2. 3 gundur ishal bende de basladi. Yedigim birsey mi dokundu diyordum ama esimde yok. Magnezyumu zaten uzun suredir kullaniyorum bir sorun yoktu. Bende simdi meram ettim belirtiler arasinda mi diye.

Ya 2. 3 gundur ishal bende de basladi. Yedigim birsey mi dokundu diyordum ama esimde yok. Magnezyumu zaten uzun suredir kullaniyorum bir sorun yoktu. Bende simdi meram ettim belirtiler arasinda mi diye.
Yani %100 değil ama olabilir deniyor hep dndnjdnd doğum öncesi hormonlarsan dolayı bağırsaklar yumusayabiliyormus vs hatta doğum öncesi ishal olan çok insan varmış ama kesinlikle ishal olduk doguracaz anlamına da gelmiyo işte ben valizi kontrol edeyim tekrar eksik vardır belki

Bu havalardan öksürük, tıkanıklık, ishal vb salgın uyarısı yapilmisti influenza dışında. Belki onu yasiyor olabiliriz bilmiyorum ortalik hastalik kayniyor zaten üf

Canım benim de göbeğim baya aşağıda bebek doğum kanalında zaten benim, öyledir artık az kaldı zaten hiç 36 haftada gibi değilim, korkulacak bir şey değil sanırım bu

Ay ben coktan bagaja koydum bile her an atlayip gidecek modda bekliyorum. Bu kadar kutsal bir surecin belirtiside ishal olmasin bir zahmet

Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kavuşun inşallah

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

Anladım canım teşekkür ederim senin bu anlattiklarini bana pıhtılaşma prosedürü olarak yapacaklar ben kendim aldım hazırladım

Benim genetik faktörlerde pıhtılaşma sorunu var çok şükür 38+5 e geldik 3 evladim diğerlerinde bilmiyorduk bunda ortaya çıktı diğer ikisi normal dogum bu gebeligim makat gelis donmedi salı günü 39 2 olacak alalım dediler bakalim hayırlısı 2 normal digum üstüne bir sezeryan nasıl olacak göreceğiz

Benimde aynı sancı mı bilmiyorum ama sürekli olıyır. Bir de ishal başladı ben de

canim sağlıkla al bebegini kucağına insALLAH. Allah yardımcınız olsun❤❤

canım hayırlı olsun şimdiden sağlıkla sıhhatle gelsin bebişin allah yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…