Ahh evet gelinim olmasada ben artık düşmanıma bile düşmanım yok gerci de cok sevmediğim bi insan bile hamileyse destek olucam diyorum çünkü şu süreçte kimseden hiç yardım görmedim alay eder gibi sen zaten her işini halletmişsin dediler hatta e yardım ettin de yok mu dedimEv çok dağınık geliyor gözüme. Ama şu an hala mutfakta akşam yemeği toplanacak. Hiç halim yokdün yemek yaktım uyuya kalmışım. Bir gün gelinim olursa ona hamile iken hep hizmet etcem Allah bana da ona da sağlık versin kendini prenses gibi hissedecek
Bolca inşirah oku canım Rabbi güç kuvvet versin inşallah sağlıkla gelsin inşallahKızlar yarın sabah 7de doğuma alıyorlar beni. Sancı açılma yok ama doktor eski sezeryan hattına baskı yapıyor bebek dedi. Hiç riske atmayalım diyor. Hazır değildim tarifisz duygular içindeyim
Oyyy Allah kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımKızlar yarın sabah 7de doğuma alıyorlar beni. Sancı açılma yok ama doktor eski sezeryan hattına baskı yapıyor bebek dedi. Hiç riske atmayalım diyor. Hazır değildim tarifisz duygular içindeyim
Sağlıkla gelsin inşallah kolay bir doğum sürecin olur. Yarın güzel haberlerini bekliyoruzKızlar yarın sabah 7de doğuma alıyorlar beni. Sancı açılma yok ama doktor eski sezeryan hattına baskı yapıyor bebek dedi. Hiç riske atmayalım diyor. Hazır değildim tarifisz duygular içindeyim
Kızlar yarın sabah 7de doğuma alıyorlar beni. Sancı açılma yok ama doktor eski sezeryan hattına baskı yapıyor bebek dedi. Hiç riske atmayalım diyor. Hazır değildim tarifisz duygular içindey
Ya 2. 3 gundur ishal bende de basladi. Yedigim birsey mi dokundu diyordum ama esimde yok. Magnezyumu zaten uzun suredir kullaniyorum bir sorun yoktu. Bende simdi meram ettim belirtiler arasinda mi diye.Zaten lanet kabiz yapan demir, magnezyum kullanirken dengelemişti güzeldi sonra bıraktım magnezyumu yine kabızlık başlamıştı ta ki düne kadar yani aniden vucuduma bir şeyler oluyor jdbdjsndjndd
vajinal doğuma giren bacılar belirti arasında ishal var mıydı ya jxnxjsjdjjd
Yani %100 değil ama olabilir deniyor hep dndnjdnd doğum öncesi hormonlarsan dolayı bağırsaklar yumusayabiliyormus vs hatta doğum öncesi ishal olan çok insan varmış ama kesinlikle ishal olduk doguracaz anlamına da gelmiyo işteYa 2. 3 gundur ishal bende de basladi. Yedigim birsey mi dokundu diyordum ama esimde yok. Magnezyumu zaten uzun suredir kullaniyorum bir sorun yoktu. Bende simdi meram ettim belirtiler arasinda mi diye.
Bu havalardan öksürük, tıkanıklık, ishal vb salgın uyarısı yapilmisti influenza dışında. Belki onu yasiyor olabiliriz bilmiyorum ortalik hastalik kayniyor zaten üfYa 2. 3 gundur ishal bende de basladi. Yedigim birsey mi dokundu diyordum ama esimde yok. Magnezyumu zaten uzun suredir kullaniyorum bir sorun yoktu. Bende simdi meram ettim belirtiler arasinda mi diye.
Canım benim de göbeğim baya aşağıda bebek doğum kanalında zaten benim, öyledir artık az kaldıYa arkadaşlar benim karnım sanki küçüldü gibi,daha büyümesi gerekirken sanki küçülüyor karnım ya37 haftayagirdim ama o his yok ya alıştım ondan yada karnım indi.
Varmı böyle bir yaşayan ya piskopat oldum iyice
Ay ben coktan bagaja koydum bileYani %100 değil ama olabilir deniyor hep dndnjdnd doğum öncesi hormonlarsan dolayı bağırsaklar yumusayabiliyormus vs hatta doğum öncesi ishal olan çok insan varmış ama kesinlikle ishal olduk doguracaz anlamına da gelmiyo işteben valizi kontrol edeyim tekrar eksik vardır belki
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kavuşun inşallahKızlar yarın sabah 7de doğuma alıyorlar beni. Sancı açılma yok ama doktor eski sezeryan hattına baskı yapıyor bebek dedi. Hiç riske atmayalım diyor. Hazır değildim tarifisz duygular içindeyim
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canımKızlar yarın sabah 7de doğuma alıyorlar beni. Sancı açılma yok ama doktor eski sezeryan hattına baskı yapıyor bebek dedi. Hiç riske atmayalım diyor. Hazır değildim tarifisz duygular içindeyim
Anladım canım teşekkür ederim senin bu anlattiklarini bana pıhtılaşma prosedürü olarak yapacaklar ben kendim aldım hazırladımHastaneden kendileri giydirdiler. Ben almadım. Pıhtılaşma falan yok bende Almanya’da sezaryende genel prosedür bu. Ben hastane için hiç bir şeyi dışardan almadım her şeyi hastane kendisi organize edip kendisi veriyor burda. Ben çıkarken bana bez alt açma örtüsü ıslak mendil bebek için havlu oyuncak vs de hediye ettiler. Hastanede kaldığımız sürece bana giysi, önlük kızıma kıyafet örtü yorgan bez ıslak mendil krem vs de temin ettiler.
Benim genetik faktörlerde pıhtılaşma sorunu var çok şükür 38+5 e geldik 3 evladim diğerlerinde bilmiyorduk bunda ortaya çıktı diğer ikisi normal dogum bu gebeligim makat gelis donmedi salı günü 39 2 olacak alalım dediler bakalim hayırlısı 2 normal digum üstüne bir sezeryan nasıl olacak göreceğizBana da sezeryan sonrası kan sulandırıcı iğne verdiler pıhtılaşma riskine karşı önlem amaçlı veriyoruz dedi bir haftalik olduk ve bir haftadır hergun iğne yapıyorum sulandırıcı.bugun 7.. günüm ve herşeyimi kendim görmeye çalışıyorum yanımda kimse de yok artı 3 çocuk daha var korkmayın öyle boyle geçiyor yardımcı abla geliyor haftada bir yemek dışardan çoğunluk Allah sağlık versin gerisi hiç önemli degil
Benimde aynı sancı mı bilmiyorum ama sürekli olıyır. Bir de ishal başladı ben deKızlar doğum sancısı çekenler sancı başlayınca veya başlamadan önceki günler dışkılama sıklığı arttı mı? Ben anlamıyorum bağırsak ağrısı mı sancı mı başlıyor ufaktan? Korkunca da sık tuvalete giderim. Kabız da değilim ishal de. Günde 3-4 kez gitmeye başladım. Bariz regl ağrısı bel ağrısı var ama sancı şeklinde gelip giden bir şey yok. Sürekli olan ağrım var sabahtan beri belim sızlıyor
canim sağlıkla al bebegini kucağına insALLAH. Allah yardımcınız olsunKızlar yarın sabah 7de doğuma alıyorlar beni. Sancı açılma yok ama doktor eski sezeryan hattına baskı yapıyor bebek dedi. Hiç riske atmayalım diyor. Hazır değildim tarifisz duygular içindeyim
canım hayırlı olsun şimdiden sağlıkla sıhhatle gelsin bebişinKızlar yarın sabah 7de doğuma alıyorlar beni. Sancı açılma yok ama doktor eski sezeryan hattına baskı yapıyor bebek dedi. Hiç riske atmayalım diyor. Hazır değildim tarifisz duygular içindeyim
Çok zordu am çokk şükür aldım bebegımı kucagımaaayorgun anne ve bebekleri canım sen doğum yapacaktın bugün iyimisin,umarım ikinizde iyisinizdir
Çok sukur doğum yaptım. Efemı kucagıma aldım. Allah sızlerede nasıp etsınn. İnSallahyorgun anne ve bebekleri canım sen doğum yapacaktın bugün iyimisin,umarım ikinizde iyisinizdir
Gözünüz aydınÇok zordu am çokk şükür aldım bebegımı kucagımaaa
Çok sukur doğum yaptım. Efemı kucagıma aldım. Allah sızlerede nasıp etsınn. İnSallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?