Ayyy canım hayırlısı bu zamanmış demekki,sağlıkla kucağına al inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz, anneciğinede sanada şifa olur inşallahKızlar yarın sabah 7de doğuma alıyorlar beni. Sancı açılma yok ama doktor eski sezeryan hattına baskı yapıyor bebek dedi. Hiç riske atmayalım diyor. Hazır değildim tarifisz duygular içindeyim
İyi olmanıza çok sevindim canımÇok zordu am çokk şükür aldım bebegımı kucagımaaa
Çok sukur doğum yaptım. Efemı kucagıma aldım. Allah sızlerede nasıp etsınn. İnSallah
Canım gözün aydın gecmis olsun inşallah çabucak toparlanirsin. Allah anali babali buyutsun. Ömrü uzun olsun inşallah.Çok zordu am çokk şükür aldım bebegımı kucagımaaa
Çok sukur doğum yaptım. Efemı kucagıma aldım. Allah sızlerede nasıp etsınn. İnSallah
Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahÇok zordu am çokk şükür aldım bebegımı kucagımaaa
Sağlıkla kavuşunKızlar yarın sabah 7de doğuma alıyorlar beni. Sancı açılma yok ama doktor eski sezeryan hattına baskı yapıyor bebek dedi. Hiç riske atmayalım diyor. Hazır değildim tarifisz duygular içindeyim
Tebrik ederim sağlıkla buyusunÇok zordu am çokk şükür aldım bebegımı kucagımaaa
Kızlar ya hamilelikte huzursuz bacak sendromu olan var mıbenim öyle sanırım, bacaklarım ağrıyor ve böyle uyuş uyuş oluyor yatarken kalkma ihtiyacı hissediyorum sürekli, magnezyum da içiyorum ama o konuda bi faydasını göremedim. Geceleri yatmadan bacaklarıma sıcak su tutuyorum sizce sıcak su tutmanın zararı var mıdır kasıklarıma filan getirmiyorum da çözüm araya araya bir hal oldum o da bazen iyi geliyor bazen etki etmiyoat
En son salı günü yazmış sancısı filan mı tuttu acaba bende merak ettim şimdiKızlar E elif kurt45 haber alan var mı yada ben mi kaçırdım yazmıyor sanki bayadır
Çok geçmiş olsun sağlıkla güzel seneleriniz olsun.Çok zordu am çokk şükür aldım bebegımı kucagımaaa
Canım bebeklerin büyük çoğunluğunda olan bir durum sarılık.Senin etrafındaki sesleri kafanda susturman gerekiyor hatta önerim direkt susturman.Bende doğum yaptıkran sonra heemen sütüm gelmediği için mama verdim.Yok mama içmese iyi sen kendi memeni dene vs vs en son herkese bağırdım sütüm varda ben mi çöpe atıyorum diye o günden sonra “yakınlarım” ağızlarını açmadı.Şimdi tebrik etmek için arayablar oluyor.Neyini merak ediyolar inan bende bilmiyorum ama nasılsın iyiy misin diye yalandan bir soru ve peşisıra hemen sütün geliyor mu? Evet diyorum. He iyi mama verme süt ver falan diyolar.Evet fototerapi aldı dün gece 17 sen 14 de düştü ama korkum tekrar artması eşimle zorla uyandırıyorız ama çok kısa emiyor bizde şırınga ile zorla içermeye başladık artık tekrar yükselirse yine fototerapi ye girecek diye korkuyorum birde zaten üzgünüm zaten kötüyüm ay bu çocuk niye böyle oldu diye konuşanlar hasta etti beni
Canım benimde çok tıkanır ve iki sprey hariç asla açmaz onlarda yasaktı gebelikti. Çareyi çocuk için aldığım hava nemlendiricide buldum onun faydası oluyorKizlar merhaba gebelikte kullandiginiz memnun kaldiginz burun spreyi varmi ? Geceleri zaten uyuyamiyordum bide üstune burun tikanikligi basladi
doktorla görüşmeden başlamayın kati gıdaya. gaz da mi cikmadi ki? normal de gaz çıkışını bekliyorlar sonra kati gıda basliyor.Sezeryan olan anneler. Ya benim 3 . Bu gunum sezeryan da ama hala büyük tuvalete çıkamadım. Katı gıdayada bi türlü gecemıyorum. Bunu nasıl çözerim. Acaba baslasammı katı gıdaya. Lütfen acıl cevap
Canım benim hastane direk katı gıdaya geçti benim gazımı ya da büyük tuvaletimi beklemedi hastane farkıdır. ama sen hastaneyle ve doktorunla görüş belki lavman yapabilirler gaz çıkarabildin mi peki?Sezeryan olan anneler. Ya benim 3 . Bu gunum sezeryan da ama hala büyük tuvalete çıkamadım. Katı gıdayada bi türlü gecemıyorum. Bunu nasıl çözerim. Acaba baslasammı katı gıdaya. Lütfen acıl cevap
cok gecmis olsun canim. insALLAH bir an önce toparlarsiniz. sarılık mamayla geriler insALLAH. ben de seni merak ediyordum giremedim cok bu ara . tansiyon sınırda benim de onla uğraşıyorum. bize dua etkızlar selam herkese süt sagmadan ve 9 gündür uykusuzluktan bildiriyorum. gözlerim agiriyor artık.
doğumdan hemen sonra preeklampsi oldun yoğun bakım süreci bir hafta hastane süreci derken çarşamba günü taburcu olduk 8. gün yani dün nasıl geçti anlamadım bugün hastanelere gidip tartı sarılık kontrolü yaptırdık sürekli emzirmeye rağmen sarılıksütüm çok fazla. hiperlaktasyon sanırım. beslemiyor ama bugün mama verdim ben de yarın kontrole gidicem hastanede zehirlenmeden dolayı böbrek fonksiyonlarim bir anda yüzde 40 geriledi normale ne zaman döner bilmiyorum. Bu iki saatte bir besleme olayı beni bitirdi zaten.
geriye dönük okuyamadım inanın. kimler dogurdu hepiniz cok merakimdasiniz. vakit asla bulamıyorum çok feci bir kısır döngüye girdim neyse ama kokusu çok güzel valla herseye değiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?