2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    123
Kızlar yarın sabah 7de doğuma alıyorlar beni. Sancı açılma yok ama doktor eski sezeryan hattına baskı yapıyor bebek dedi. Hiç riske atmayalım diyor. Hazır değildim tarifisz duygular içindeyim
Ayyy canım hayırlısı bu zamanmış demekki,sağlıkla kucağına al inşallah.güzel haberlerini bekliyoruz, anneciğinede sanada şifa olur inşallah

Kızlar yarın sabah 7de doğuma alıyorlar beni. Sancı açılma yok ama doktor eski sezeryan hattına baskı yapıyor bebek dedi. Hiç riske atmayalım diyor. Hazır değildim tarifisz duygular içindeyim
Sağlıkla kavuşun

Son düzenleme:
Canım bebeklerin büyük çoğunluğunda olan bir durum sarılık.Senin etrafındaki sesleri kafanda susturman gerekiyor hatta önerim direkt susturman.Bende doğum yaptıkran sonra heemen sütüm gelmediği için mama verdim.Yok mama içmese iyi sen kendi memeni dene vs vs en son herkese bağırdım sütüm varda ben mi çöpe atıyorum diye o günden sonra “yakınlarım” ağızlarını açmadı.Şimdi tebrik etmek için arayablar oluyor.Neyini merak ediyolar inan bende bilmiyorum ama nasılsın iyiy misin diye yalandan bir soru ve peşisıra hemen sütün geliyor mu? Evet diyorum. He iyi mama verme süt ver falan diyolar. Süt varken mamayı tercih edeceğimi nasıl düşünüyolar mesela bilmiyorum.Dili olan konuşuyor işte.Bir tas yemek getirmezler ama akılları bebeğin sağlığı,Annenin sütü olur.Bu sarılık senin elindr olan bir durum değil.Sen elinden gelen kısmı yapmışsın fototerapi aldırmışsın zaten canım.Lohusa psikolojisi bambaşkaymş gerçekten bir iyiyken bir kötü oluyorum bnde.Yavrucuğun inşallah en kısa sürede şifa bulsun.
Benim meme ucum olmadığı için slikon uç başlamıştım.Sütüm gelmeyince de mamayı eds yöntemi ile slikonun içinden verdik.daha sonra da o emdikçe benden de geldi kanallar açıldı.

kızlar selam herkese süt sagmadan ve 9 gündür uykusuzluktan bildiriyorum. gözlerim agiriyor artık.

doğumdan hemen sonra preeklampsi oldun yoğun bakım süreci bir hafta hastane süreci derken çarşamba günü taburcu olduk 8. gün yani dün nasıl geçti anlamadım bugün hastanelere gidip tartı sarılık kontrolü yaptırdık sürekli emzirmeye rağmen sarılık sütüm çok fazla. hiperlaktasyon sanırım. beslemiyor ama bugün mama verdim ben de yarın kontrole gidicem hastanede zehirlenmeden dolayı böbrek fonksiyonlarim bir anda yüzde 40 geriledi normale ne zaman döner bilmiyorum. Bu iki saatte bir besleme olayı beni bitirdi zaten.

geriye dönük okuyamadım inanın. kimler dogurdu hepiniz cok merakimdasiniz. vakit asla bulamıyorum çok feci bir kısır döngüye girdim neyse ama kokusu çok güzel valla herseye değiyor.

Kizlar merhaba gebelikte kullandiginiz memnun kaldiginz burun spreyi varmi ? Geceleri zaten uyuyamiyordum bide üstune burun tikanikligi basladi

Kizlar merhaba gebelikte kullandiginiz memnun kaldiginz burun spreyi varmi ? Geceleri zaten uyuyamiyordum bide üstune burun tikanikligi basladi
Canım benimde çok tıkanır ve iki sprey hariç asla açmaz onlarda yasaktı gebelikti. Çareyi çocuk için aldığım hava nemlendiricide buldum onun faydası oluyor

O kadar zor bir akşam ve şuamdada sabah geçiriyorum ki dün akşam kuru fasulye be mercimekli bi yemek yedik korlunç derecede gaz yaptı ama ilk defa böyle olduğum sanırım maden suyu birşeyler gece boyu rahatsız uykusuzdum sabaha karşı korkunç acıkınca hurmayla fındık yedim sonra onlarda beni yedi miğdem berbat bulanıyor yanıyor ağrıyor tarifi yok

Sezeryan olan anneler. Ya benim 3 . Bu gunum sezeryan da ama hala büyük tuvalete çıkamadım. Katı gıdayada bi türlü gecemıyorum. Bunu nasıl çözerim. Acaba baslasammı katı gıdaya. Lütfen acıl cevap

Sezeryan olan anneler. Ya benim 3 . Bu gunum sezeryan da ama hala büyük tuvalete çıkamadım. Katı gıdayada bi türlü gecemıyorum. Bunu nasıl çözerim. Acaba baslasammı katı gıdaya. Lütfen acıl cevap
doktorla görüşmeden başlamayın kati gıdaya. gaz da mi cikmadi ki? normal de gaz çıkışını bekliyorlar sonra kati gıda basliyor.

Canım benim hastane direk katı gıdaya geçti benim gazımı ya da büyük tuvaletimi beklemedi hastane farkıdır. ama sen hastaneyle ve doktorunla görüş belki lavman yapabilirler gaz çıkarabildin mi peki?

cok gecmis olsun canim. insALLAH bir an önce toparlarsiniz. sarılık mamayla geriler insALLAH. ben de seni merak ediyordum giremedim cok bu ara . tansiyon sınırda benim de onla uğraşıyorum. bize dua etRabbim sizin de yardımcınız olsun hersey bir an önce yoluna girsin insALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…